Politică și confidențialitate: Unde se află candidatul dvs. la președinție din 2016?

politicienii și poziția lor asupra vieții private

* Ultima actualizare 3/07/2016

Întrucât primarele prezidențiale din 2016 sunt la doar câteva săptămâni, candidații din întreaga țară fac o campanie acerbă pentru a câștiga nominalizarea partidului. Și deși toți au argumentat cu mândrie poziția lor asupra unor subiecte controversate, cum ar fi reducerile bugetare și reforma imigrației, atunci când vine vorba de poziția lor cu privire la confidențialitate (pentru clasele specifice, vedeți infograficul nostru mai jos), majoritatea speranțelor prezidențiale sunt semnificativ mai puține..

Deoarece se acordă foarte puțină acoperire politicii și supravegherii în masă, am considerat că ar fi util să aruncăm o privire asupra opiniei fiecărui candidat asupra ANS și a dreptului dvs. la confidențialitate.

Iată unde stă fiecare candidat.

     Sari la…

Bernie Sanders
Donald Trump
Gary Johnson
Hillary Clinton
Ioan Kasich
Marco Rubio
Ted Cruz
Candidații trecuți
Ben Carson
Chris Christie
Jeb Bush
Martin O´Malley
Rand Paul
infografic
Card de raport de confidențialitate Infografic

Bernie Sanders (D)

bernie sanders 2015„Bernie in Phoenix 2015” de Gage Skidmore este licențiată sub CC BY-SA 2.0.

Potențial cel mai liberal democrat din cursă, Bernie Sanders este puternic împotriva oricărei forme de supraveghere în masă. De fapt, el găsește domeniul de aplicare actual al spionării „inacceptabil”, afirmând:

"Am închis ceea ce există acum - practic fiecare apel telefonic din această țară ajunge într-un fișier la ANS."

Sanders a votat împotriva Legii Patriot inițiale din 2001 și din nou în 2006. Cu toate acestea, el a votat în favoarea primului proiect al Legii Libertății, care inițial a plasat mai multe restricții asupra ANS, dar nu pentru versiunea actualizată.

Sanders a făcut din confidențialitate una dintre preocupările sale principale, deși la fel ca Clinton, poziția sa poate fi oarecum vagă:

„Drepturile de confidențialitate, este o problemă uriașă. Nu sunt confortabil, dar trebuie să ne uităm la cele mai bune situații proaste. ”

Donald Trump (R)

donald trump 2015„Donald Trump” de Gage Skidmore este licențiat sub CC BY-SA 2.0.

Ca în orice altceva, Donald Trump are o poziție unică în privința vieții private. Deși pare mai puțin în favoarea supravegherii în masă, el a propus „închiderea” părților de pe internet pentru inamicii Statelor Unite ale Americii.

„Cu siguranță aș fi deschis să închidem zonele unde suntem în război cu cineva. Sunt sigur că naiba nu va dori să lase oamenii care vor să ne omoare și să ne omoare națiunea să folosească internetul nostru. ”

Când vine vorba de problema supravegherii, Trump spune că este „în regulă” cu restabilirea Legii Patriotului, deoarece prioritizează securitatea asupra confidențialității:

„Presupun că atunci când ridic telefonul, oamenii oricum îmi ascultă conversațiile, dacă vrei să afli adevărul. Este un comentariu destul de trist, dar greșesc din punct de vedere al securității. "

Gary Johnson (L)

gary johnson 2015„Gary Johnson1” de Gage Skidmore este licențiat sub CC BY-SA 2.0.

Poziția lui Gary Johnson asupra confidențialității oglindește pe Paul, întrucât ambele se opun cu fermitate oricărei forme de supraveghere a guvernului. La fel ca Paul, Johnson a fost împotriva Legii libertății și consideră că face foarte puțin pentru a progresa drepturile poporului american.

„Cea mai mare teamă pe care o am este că nimic nu se va schimba. Există o apatie generală pentru ceea ce se întâmplă, deoarece nu este vorba despre „mine”.

Johnson se opune tuturor formelor de supraveghere a cetățenilor și a fost puternic împotriva Patriot Act.

Hillary Clinton (D)

hillary clinton 2015„Hillary Clinton în noiembrie 2014” de Mac Nozell este licențiată sub CC BY-SA 2.0.

Hillary Clinton s-a agitat cu poziția ei asupra NSA. Ea a votat pentru Patriot Act în 2001 și în 2006, și a fost în favoarea Legii libertății la începutul acestui an. Când vine vorba de a discuta problema supravegherii, este deosebit de vagă:

„Ei bine, cred că ANS trebuie să fie mai transparent în ceea ce face, împărtășind poporul american, ceea ce nu a fost. Și cred că o mulțime de reacții cu privire la ANS, oamenii s-au simțit trădați. Au simțit, așteptați, nu ne-ați spus că faceți asta. Și, dintr-o dată, citim despre asta pe prima pagină ... ”

Clinton pare să nu fie nici aici, nici acolo, când vine vorba de supravegherea în masă. Cu toate acestea, a fost destul de sinceră când vine vorba de Edward Snowden.

„A încălcat legile Statelor Unite. Ar fi putut fi un fluier. Ar fi putut obține toate protecțiile de a fi un denunțător. Ar fi putut ridica toate problemele pe care le-a ridicat. Și cred că ar fi existat un răspuns pozitiv în acest sens. ”

John Kasich (R)

John Kasich 2015„Guvernatorul statului Ohio, John Kasich, la Summit-ul pentru educație din New Hampshire, la 19 august 2015”, de Michael Vadon, este licențiat în baza CC BY-SA 4.0.

În calitate de cel mai tânăr senator de stat din istoria Ohio, Kasich este, probabil, cel mai experimentat politician la vot. Când vine vorba de amânarea guvernului, consideră că ANS este necesar, dar consideră că ar trebui să existe limite la îndemâna sa.

„Nu dau carte albă nimănui din guvernul federal. Trebuie să existe reguli, restricții și regulamente care să le restricționeze. "

În ceea ce privește Legea Libertății, Kasich consideră că este o mișcare în direcția corectă:

„Cred că este un pas înainte. Adică, aș fi scris-o așa? Nu știu. Nu sunt acolo."

Marco Rubio (R)

marco rubio 2015„Marco Rubio” de Gage Skidmore este licențiat sub CC BY-SA 2.0.

În timp ce Rand Paul vrea să pună capăt tuturor spionajului guvernamental, Marco Rubio se află în colaborare cu Jeb Bush în dorința de a-l extinde. Potrivit lui Rubio:

„SUA nu își pot permite să ignore o altă lecție din 11 septembrie și să reducă capacitățile de colectare a informațiilor.”

Ca și Paul, Rubio a votat împotriva Legii libertății. Dar, în timp ce Paul credea că Legea privind libertatea a mers prea departe, Rubio a crezut că nu va merge destul de departe. În schimb, Rubio ar vedea mai degrabă o reinstalare completă a Legii Patriotului - toată supravegherea, tot timpul.

„Vreau să spun că toată lumea spionează, este doar un fapt.”

Ted Cruz (R)

ted cruz 2015„Ted Cruz” de Gage Skidmore este licențiat sub CC BY-SA 3.0.

Probabil cel mai conservator candidat din cursă, Ted Cruz a fost extrem de vocal în privința poziției sale împotriva ANS. De fapt, el a lansat mai multe atacuri asupra colegilor săi republicani, care au cerut Congresului să restabilească Legea Patriotului.

Cruz a fost unul dintre cei patru republicani care au sponsorizat Legea privind libertatea „redusă”, despre care spune că oferă un mod mult mai direcționat de a analiza potențialele amenințări, solicitând furnizorilor de servicii de internet să țină jurnalele și nu guvernul federal..

În ceea ce privește colecția în vrac a metadatelor, Cruz a spus:

"Acumularea a zeci de miliarde de înregistrări ale cetățenilor obișnuiți nu a oprit Fort Hood, nu a oprit Bostonul, nu a oprit Chattanooga, nu a oprit Garland și nu a reușit să detecteze complotorii din San Bernardino."

Potrivit Cruz, SUA Freedom Act este un pas uriaș în direcția bună, oferind un mod mai bun, mai inteligent de a colecta date.

Candidații care au renunțat

Ben Carson (R)

ben carson 2015„Ben Carson” de Gage Skidmore este licențiat sub CC BY-SA 3.0.

Carson tinde să difere de colegii săi republicani atunci când vine vorba de ANS. Cu Jeb Bush pe o parte a spectrului de confidențialitate și Rand Paul pe cealaltă parte, Carson stă undeva la mijloc. El a condamnat vocal supravegherea în masă, spunând că sistemul este vechi și învechit și că, în schimb, a făcut campanii pentru a monitoriza anumite părți ale internetului.

„Cred că ceea ce trebuie să facem este să monitorizăm Internetul. Trebuie să monitorizăm social media. Nu văd nimic rău în încercarea de a perturba comunicarea [inamicului]. Fiind capabil să le viza. Fiind capabili să-și vizeze serverele.

Spre deosebire de majoritatea colegilor republicani, Carson a fost de acord cu hotărârea Curții Supreme conform căreia colectarea de date în masă este ilegală, spunând:

„Urmărirea ascendentă a apelurilor telefonice, a activității de cumpărare, a istoricului de vizitare a site-urilor web și a o serie de alte activități este echivalentă cu căutarea și confiscarea ilegală interzise de al patrulea amendament.”

 Chris Christie (R)

chris christie 2015„Chris Christie” de Gage Skidmore este licențiat sub CC BY-SA 3.0.

Christie este unul dintre cei mai acceptați susținători ai Legii Patriotului, susținând că actul controversat este despre securitate națională în primul rând..

„Nu îmi voi cere scuze niciodată pentru protejarea vieții și siguranței poporului american. Trebuie să dăm mai multe instrumente oamenilor noștri pentru a putea face asta, nu mai puține, și apoi să avem încredere în acei oameni și să îi supravegheze pentru a o face așa cum trebuie. "

El a susținut cum sfârșitul programului de metadate a făcut America mai vulnerabilă, afirmând:

„Dacă republicanii din Congres doresc cu adevărat să facă ceva pentru a proteja familiile americane, ar trebui să lupte pentru restaurarea programului de metadate și să nu ia niciun răspuns pentru niciun răspuns.”

Jeb Bush (R)

jeb bush 2015„Jeb Bush” de Gage Skidmore este licențiat sub CC BY-SA 2.0.

Jeb Bush a fost neclintit în discuție atunci când vine vorba de susținerea ANS. De fapt, el s-a referit adesea la programul de colectare a metadatelor în vrac al ANS ca fiind „cea mai bună parte” a întregii campanii a administrației Obama.

El a declarat din nou și din nou cum ar trebui să fie reinstalat Legea Patriotului, susținând:

„Nu există dovezi care să ateste că libertățile civile ale nimănui au fost încălcate. Nu este un mărunt. ”

După atacurile de la Paris din noiembrie, Bush, împreună cu Trump și Rubio, nu numai că au susținut în favoarea reîncadrării actului de patriot cu o vigoare reînnoită, dar au repetat, de asemenea, afirmația că supravegherea guvernului este vitală pentru securitatea națională.

„Libertățile civile nu sunt încălcate și faptul că ANSA are aceste informații este parte a unui instrument esențial pentru ca noi să fim păstrați în siguranță.”

Martin O´Malley (D)

martin o'malley 2015„Martin O’Mally at CAP” de Gage Skidmore este licențiat sub CC BY-SA 2.0.

Martin O´Malley are o poziție caldă asupra ANS. El a votat în favoarea Legii libertății, deși consideră că noile reforme nu restricționează suficient programul:

"Actul privind libertatea SUA a fost un pas în direcția corectă și mă bucur că a trecut și președintele a semnat-o."

Dar, în loc să sprijine public noul proiect de lege, O´Malley consideră că drepturile cetățenilor ar fi mai bine servite prin numirea unui avocat public:

„În calitate de avocat și de instruire, cred că securitatea noastră națională și drepturile noastre ar fi mai bine servite dacă am avea un rol mai mare pentru un avocat public în instanța FISA.”

Rand Paul (R)

rand paul 2015„Rand Paul” de Gage Skidmore este licențiat sub CC BY-SA 2.0.

Rand Paul este cel mai vocal critic împotriva supravegherii în masă din ambele părți. El s-a opus atât actelor de patriot, cât și libertății și consideră că orice formă de supraveghere a guvernului este ilegală:

„Am studiat această problemă și am constatat că programul de colectare în masă a datelor nu a prins teroriști și nu a împiedicat niciun atac”.

Paul a încercat să împiedice Senatul să treacă Legea Libertății, dar a fost în cele din urmă depășit. Indiferent, o mare parte din platforma sa de campanie este centrată pe dreptul la confidențialitate și este un avocat puternic împotriva oricărei forme de supraveghere a cetățenilor.

Mai recent, Paul a remarcat cum supravegherea guvernului crescut la Paris a făcut foarte puțin pentru a preveni atacurile teroriste:

„Tragedia de la Paris s-a întâmplat în timp ce făceam încă colectarea în vrac - în Franța, ei au un program de o mie de ori mai invaziv, care colectează toate datele tuturor francezilor. Cu toate acestea, ei încă nu au putut vedea asta. "

Card de raport de confidențialitate

Am evaluat fiecare candidat pe baza convingerilor sale particulare. Pentru criterii, am analizat poziția lor asupra Legii Patriot, a Legii privind libertatea originală și modificată și a gândurilor lor asupra ANS și supravegherii în masă în ansamblu.

Politicienii-și-confidențialitate-Raport-Card-2-26

Acum că știi exact unde se află fiecare candidat, poziția ta a fost schimbată? Spuneți-ne pe cine susțineți și de ce în comentariile de mai jos!

Politică și confidențialitate: Unde se află candidatul dvs. la președinție din 2016?
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.