Cum să configurați ExpressVPN pe un router Sabai cu OpenVPN

Acest ghid parcurge configurarea ExpressVPN pe un router achiziționat de la Sabai Technology. Sabai vinde routere preîncărcate cu un sistem de operare numit Sabai OS, ceea ce face relativ ușor utilizarea VPN pe un router.

Acest ghid este pentru OpenVPN. Pentru instrucțiuni PPTP, consultați acest tutorial.

Descărcați configurația VPN

Deschide Bun venit e-mail ați primit când v-ați înscris pentru ExpressVPN. Apasă pe link în e-mail.

deschideți e-mailul de bun venit

Dacă nu găsiți linkul, conectați-vă la contul ExpressVPN.

conectați-vă la contul dvs. Expressvpn

După ce ați făcut clic pe linkul din e-mailul de bun venit sau l-ați conectat pe site, faceți clic pe Configurați pe mai multe dispozitive.

configurați pe mai multe ferestre pentru dispozitive

Click pe Configurare manuală în partea stângă a ecranului și apoi selectați OpenVPN fila din dreapta. Vei vedea mai întâi nume de utilizator și parola apoi o listă cu Fișiere de configurare OpenVPN.

Descărcați și salvați .ovpn fișier (e) sau locații (de exemplu, Los Angeles, New York etc.) la care doriți să vă conectați. Acest fișier include tot ce aveți nevoie pentru a vă conecta la locația respectivă. Conține chei de acces pentru contul dvs. ExpressVPN, care va permite routerului dvs. Sabai să se conecteze la ExpressVPN.

noua configurație manuală openvpn

Configurați routerul dvs. Sabai

Conectați computerul la rețeaua Wifi a routerului dvs. Sabai. În mod implicit, aceasta este o rețea numită Sabai24 sau Sabai58. Parola Wifi este scrisă pe foaia de hârtie furnizată cu routerul dvs. Sabai.

conectați-vă la sabai

Deschideți un browser și conectați-vă la panoul de control al routerului dvs. Sabai. Adresa este de obicei http://192.168.199.1. Numele de utilizator și parola sunt, de asemenea, scrise pe foaia de hârtie livrată cu routerul dvs. Sabai.

intra in panoul de control al routerului sabai

Dacă vi se solicită, urmați instrucțiunile pentru a activa routerul dvs. Sabai. Acesta este un pas unic pe care îl cere Sabai la prima utilizare.

În meniul din stânga sus, faceți clic pe Reţea > OpenVPN

rețea - openvpn

În panoul de control Sabai, faceți clic pe 'Alege fișierul', și specificați fișierul .ovpn pe care l-ați descărcat la pasul 2. De exemplu, specificați my_expressvpn_los_angeles_udp.ovpn. Este probabil localizat în folderul „Descărcări” al computerului.

alegeți fișierul .ovpn

Faceți clic pe „Afișați fișierul.

arată fișier

Introduceți numele de utilizator și parola pe care le-ați găsit mai devreme.

introduceți detalii

Faceți clic pe „start„. Routerul dvs. Sabai se va conecta acum la ExpressVPN.

începe conexiunea

Așteptați 15 până la 30 de secunde. Odată ce conexiunea este reușită, veți vedea „VPN este activat prin OpenVPN ” în colțul din dreapta sus al paginii.

vpn este activat prin openvpn

Confirmați că puteți naviga pe web. Deschideți o nouă fereastră a browserului și încercați să vizitați un site care ar trebui să fie accesibil acum.

Acum puteți conecta alte dispozitive la rețeaua Wifi a routerului Sabai. Tot traficul va fi automat protejat de ExpressVPN și va trece prin locația selectată mai sus.

Cum se schimbă locațiile serverului

Pentru a schimba locațiile, accesați panoul de control Sabai, Reţea > OpenVPN, faceți clic pe „Stop', apoi 'Şterge„Și încărcați un fișier diferit pe care îl obțineți de pe site-ul ExpressVPN„ Linux & Routere OpenVPN ”secțiune.

faceți clic pe stop

faceți clic pe ștergeți, bine

încărcați fișier .ovpn diferit

Cum să configurați ExpressVPN pe un router Sabai cu OpenVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.