Cum să cumpărați și să configurați un FlashRouter ExpressVPN DD-WRT FlashRouter

Acest tutorial vă va arăta cum să cumpărați, conectați și configurați un ExpressRPN DD-WRT FlashRouter.

Notă: Puteți achiziționa un plug-and-play DD-WRT FlashRouter, care este preconfigurat cu unul dintre serverele ExpressVPN. Sau puteți să cumpărați un FlashRouter DD-WRT neconfigurat și să îl configurați singur.

Cumpărați un FlashRouter ExpressVPN DD-WRT

Accesați secțiunea ExpressVPN din FlashRouters.com.

Alege o DD-WRT FlashRouter. Două dintre modelele DD-WRT sunt evidențiate în galben mai jos.

Selectați un router ExpressVPN DD-WRT.

În pagina produsului router, selectați a Stare router, Planul de sprijin, și garanţie. Toate FlashRouters vin cu o garanție de 1 an. Puteți selecta Fără plan de sprijin pentru a economisi bani la achiziție. Veți putea totuși să folosiți serviciile de asistență ExpressVPN.

Pagina de produs a routerului ExpressVPN pe FlashRouters.com.

Clic ADAUGĂ ÎN COȘ, apoi apasa MERGEȚI PAGINA COȘULUI.

Ia un moment pentru a revizui comanda. Dacă aveți un cod cupon, introduceți-l în Coduri de reducere camp. Dacă doriți să calculați o estimare a transportului și a taxei dvs., urmați pașii de mai jos TRANSPORT SI TAXE ESTIMATE.

După ce sunteți gata, dați clic FINALIZEAZĂ CUMPĂRĂTURILE.

Pagina cu coșul de cumpărături FlashRouters.com.

Introduceți Informații de facturare, Metoda de expediere, și orice Comentariile comenzii ai putea avea. Dacă ați uitat să introduceți un cod de reducere pe pagina anterioară, îl puteți introduce aici. Clic PLASAȚI COMANDA pentru a finaliza tranzacția.

Configurații plug-and-play Flor:

Dacă doriți să aveți ruterul VPN preconfigurat pentru orice setări suplimentare, introduceți preferințele în COMENTARII COMANDĂ cutie. Puteți seta, de asemenea, numele de utilizator și parola VPN completând câmpurile însoțitoare.

Dacă doriți ca routerul dvs. să ajungă deja semnat în contul dvs., trebuie să introduceți contul ExpressVPN COD DE ACTIVARE sub caseta de comentarii. Puteți găsi codul de activare după conectarea la contul ExpressVPN.

După ce ați completat totul, faceți clic PLASAȚI COMANDA.

Clic

Notă: Dacă nu doriți ca FlashRouter să fie preconfigurat cu un server ExpressVPN pe acesta, puteți săriți completând Comentariul comenzii. Instrucțiuni detaliate pentru configurarea unui server VPN vor fi incluse în casetă sau vă puteți referi la secțiunea de mai jos pentru a afla cum să configurați ExpressVPN FlashRouter cu un server VPN.

Conectați totul la ExpressRPN DD-WRT FlashRouter

Odată ce primiți FlashRouter, conectați-l la routerul dvs. existent cu un cablu Ethernet și porniți-l. Acest lucru va crea o configurație de router dual și va evita eventualele conflicte cu configurarea dvs. de internet existentă.

Acum puteți conecta calculatoarele, dispozitivele mobile, televizoarele inteligente și multe altele la ExpressVPN FlashRouter și beneficiați de avantajele ExpressVPN.

Conectați-vă cu un cablu Ethernet

Conectați dispozitivul cu un cablu Ethernet.

Conectați-vă prin rețeaua Wi-Fi a FlashRouter

FlashRouter a venit cu o bucată de hârtie cu toate Setări FlashRouter, inclusiv SSID-ul și parola wireless. Utilizați aceste acreditări pentru a conecta orice dispozitiv la FlashRouter.

Configurați ExpressRPN FlashRouter cu un server VPN

Această secțiune vă va arăta cum puteți configura FlashRouter cu unul dintre serverele noastre VPN.

Utilizați aceste instrucțiuni dacă:

  • FlashRouter nu a fost preconfigurat cu unul dintre serverele noastre VPN.
  • doriți să configurați FlashRouter cu un alt server VPN.

Va trebui să descărcați .fișiere ovpn pentru a configura routerul cu un nou server VPN.

Conectați-vă la contul dvs. ExpressVPN.

conectați-vă la contul dvs. Expressvpn

După ce ați făcut clic pe linkul din e-mail-ul de bun venit sau l-ați conectat pe site, faceți clic pe Configurați pe mai multe dispozitive.

configurați pe mai multe ferestre pentru dispozitive

Click pe Configurare manuală în partea stângă a ecranului și apoi selectați OpenVPN fila din dreapta. Vei vedea mai întâi nume de utilizator și parola apoi o listă cu Fișiere de configurare OpenVPN.

Descărcați și salvați .ovpn fișier (e) sau locații (de exemplu, Los Angeles, New York etc.) la care doriți să vă conectați.

Notă: Vă rugăm să vă pregătiți numele de utilizator și parola, deoarece vi se va cere să le introduceți mai târziu în procesul de configurare.

noua configurație manuală openvpn

În browserul dvs., accesați panoul de control al routerului dvs. tastând-o Adresa IP a routerului în bara de adrese. Adresa implicită este 192.168.11.1.

În panoul de control al routerului dvs., faceți clic pe butonul Servicii apoi faceți clic pe butonul VPN tab. Activează funcția Porniți OpenVPN Client opțiune. Aceasta va dezvălui panoul de configurare OpenVPN unde veți introduce setările.

activați clientul openvpn de pe Flash-ul dvs. dd-wrt

Introduceți setările așa cum se arată în imaginea de mai jos, apoi faceți clic pe salvaAplicați Setări. Derulați în jos pentru a afla cum să găsiți IP / nume și port al serverului.

setările client openvpn pentru router-ul dd wrt

Îți poți găsi IP / Nume server și Port în .fișier de configurare ovpn ai descărcat mai devreme. Deschideți fișierul de configurare .ovpn folosind orice editor de text. Copie oricare dintre numele de cluster de server „la distanță” enumerate în fișierul de configurare și pastă acesta în Adresa / portul serverului câmpul panoului de control OpenVPN de bază. Faceți același lucru pentru port.

copiați adresa serverului din fișierul de configurare .ovpn

Opțional (dar recomandat): Setați DNS-ul static pe routerul dvs.

Acum să setăm DNS-ul static pentru routerul dvs. Sub Înființat > Configurare de bază, găsiți secțiunea pentru Setări server adresă rețea (DHCP). Seteaza DNS static 1, DNS static 2, și DNS static 3 folosind orice combinație dintre următoarele:

DNS Google: 8.8.8.8, 8.8.4.4 (nu este recomandat dacă Google este blocat unde vă aflați)
Neustar DNS Avantaj: 156.154.70.1, 156.154.71.1
Nivelul 3: 209.244.0.3, 209.244.0.4
Norton ConnectSafe: 199.85.126.10, 199.85.127.10

schimbați DNS static

Clic salva > Aplicați Setări pentru a vă conecta routerul la noul server VPN.

Pentru detalii suplimentare despre utilizarea routerului DD-WRT, consultați ghidul furnizat cu FlashRouter.

Setați opțiunile DNSMasq

Sub Servicii > Servicii, găsiți secțiunea pentru dnsmasq. În teren pentru Opțiuni suplimentare DNSMasq, introduceți următoarele:

opțiunea dhcp = 6, 8.8.8.8, 8.8.4.4, 199.85.126.10, 199.85.127.10

Puteți înlocui Google DNS cu aceste alte adrese DNS publice:

DNS Google: 8.8.8.8, 8.8.4.4 (nu este recomandat dacă Google este blocat unde vă aflați)
Neustar DNS Avantaj: 156.154.70.1, 156.154.71.1
Nivelul 3: 209.244.0.3, 209.244.0.4
Norton ConnectSafe: 199.85.126.10, 199.85.127.10

Acest lucru va spune tuturor dispozitivelor conectate la router să utilizeze lista specificată de servere DNS pentru a se asigura că toate DNS trec prin tunelul VPN.

set dnsmasq

Pentru detalii suplimentare despre utilizarea routerului DD-WRT, consultați ghidul furnizat cu FlashRouter.

Cum să cumpărați și să configurați un FlashRouter ExpressVPN DD-WRT FlashRouter
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.