4 razloga za dobivanje VPN-a za ekspatriju

Kofer prekriven zapaženim logotipima zabavnih tvrtki.

Prelazak u inozemstvo u novu zemlju može biti težak, ali i uzbudljiv. Istraživanje novih područja, isprobavanje novih stvari i ukus različitih kultura mogu vam dodati začin u život.

Bez obzira jeste li se preselili u novu zemlju da biste studirali u inozemstvu ili ste napravili stalno preseljenje, poželjet ćete VPN da pratite voljene i uživajte u svojim omiljenim izvorima vijesti, sportskim timovima i TV emisijama.

Evo 4 razloga što bi svaki ekspatman trebao koristiti VPN, plus jedan neophodan profesionalni savjet kako bi izvukli maksimum iz svog VPN-a.!

1. Za gledanje televizije i sporta u inozemstvu potreban vam je ekspatrirani VPN

Djevojka u šeširu promatra svoj telefon u kafiću.

Ako još niste primijetili, web stranice kojima pristupate u inozemstvu mogu se razlikovati od onih kod kuće. Ovisno o tome gdje živite, radite ili idete u školu, određeni sadržaj može biti ograničen ili nedostupan. Druga mjesta, poput Singapura, prikazat će snažno cenzurirani sadržaj. Na primjer, uzmite YouTube. Ponekad su videozapisi koji su dostupni u jednoj regiji blokirani u drugoj. To je zato što je mnogo sadržaja na webu geografski ograničeno.

Srećom, VPN može pomoći zaobići ove prepreke. Kad se povežete s lokacijom VPN poslužitelja, vaša se IP adresa maskira i zamjenjuje s položajem VPN poslužitelja po vašem izboru. Ako ste propustili pročitati vijesti kući, samo se spojite na mjesto VPN poslužitelja u tom području i voila! Možete pregledavati kao i prije.

Štoviše, ako ne možete živjeti bez svog omiljeni sportovi, VPN - sigurno i sigurno. Nikad ne propustite još jedan nogometni događaj, NFL igru, plej-of NBA doigravanja ili ponovno UFC utakmicu.

2. Za zaštitu vaše privatnosti potreban vam je expat VPN

Brinete se jesu li vaše internetske informacije privatne? Trebao bi biti. Nezaštićena internetska veza vaše osobne podatke ostavlja hakerima, davateljima internetskih usluga i agencijama lokalne uprave.

VPN je kratica virtualna privatna mreža. VPN-ovi rade šifriranje vašeg internetskog prometa i skrivanje vaše IP adrese, tako da kada se povežete s lokacijom VPN poslužitelja, nitko ne može vidjeti što radite. Web stranice vas ne mogu pratiti jer sve što mogu vidjeti je IP adresa određenog VPN poslužitelja koji koristite.

Expat VPN ključan je alat za sve koji studiraju, žive ili putuju u inozemstvo, ali također je sjajan za sve koji su čak i na daljinu zabrinuti za osiguranje mrežnih veza.

3. Potreban vam je VPN da biste pronašli jeftinije letove i povoljnije ponude putem interneta

Određene tvrtke izračunavaju svoje internetske cijene na temelju lokacije korisnika. Netko u Dubaiju vidjet će različite avionske karte od nekoga u Švedskoj za točno isti let. Korištenje VPN-a za pregledavanje i uspoređivanje različitih cijena s različitih VPN lokacija može dovesti do štede velike zarade kada su u pitanju putovanja, što znatno olakšava odlazak kući u posjet prijateljima i obitelji.

Skeptičan? Pokušajte sami. ExpressVPN je našao nevjerojatnih 2000 dolara razlike u cijenama kada je spojen na VPN!

4. Potreban vam je VPN da biste bili u kontaktu s prijateljima i obitelji

expats video chat sa skypeom

Ostati u kontaktu s prijateljima i obitelji kod kuće putem Skypea, Facebooka, Twittera i Instagrama može biti teško kad ste u inozemstvu. Srećom, expats mogu koristiti VPN za pristupite računima društvenih medija i aplikacijama za chat s bilo kojeg mjesta.

Dajte svojim prijateljima virtualni poklič iz cijelog svijeta i budite u toku s onim što se događa kod kuće. Uz VPN, kao da nikad nisi otišao.

PRO EXPAT VPN SAVJET! Iskoristite maksimum svog VPN-a pomoću VPN usmjerivača

Ako živite u inozemstvu i želite maksimalno iskoristiti svoju VPN pretplatu, uložite u VPN usmjerivač. VPN usmjerivač je rješenje sve u jednom koje vam pomaže:

  1. Osigurajte cijelu Wi-Fi mrežu u svom domu daleko od kuće
  2. Gledajte svoje omiljene emisije i sportove na bilo koji uređaj koji želite
  3. Koristite svoju VPN na pametnom televizoru, PlayStation, Xbox, Apple TV

A ako imate više prijatelja, moći ćete podijeliti i dar sigurnog i sigurnog VPN Wi-Fi-ja sa njima!

4 razloga za dobivanje VPN-a za ekspatriju
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.