Edward Snowden prihvaća ExpressVPN staž

[ware_item id=33][/ware_item]

travanj-budala


ExpressVPN sa zadovoljstvom najavljuje najnovijeg člana tima, gospodina Edwarda Snowdena.

Ed je doputovao iz Moskve kako bi se pridružio ExpressVPN-u, gdje je uživao u dobro zarađenom odmoru nakon naporne, iako kratke karijere u NSA-i naglo je završio.

Možda se sjećate gospodina Snowdena nakon što se u svjetskim novinama pojavio kao globalni pionir internetske slobode, prvak digitalnih prava i tip s dovoljno crijevne hrabrosti da preuzme NSA - izlažući svoj opresivni nadzorni režim u tom procesu.

Pošteno je reći da je gospodin Snowden heroj interneta i veleposlanik za ljudska prava, svugdje. On je legenda u borbi za privatnost, bastion snage protiv sila koje nas žele kontrolirati, simbol nade za digitalnu slobodu, kodirajući genij i filozofski div..

Zbog toga ExpressVPN rado prihvaća Ed na brodu kao pripravnika za grafički dizajn.

Položaj je neplaćen, ali Ed će moći primiti azil u ExpressVPN uredu kao dio dogovora.

Ed se nada da će svoju ljubav prema japanskom animeu još više usavršiti u ulozi i nastoji naučiti što više od talentiranog tima za grafički dizajn ExpressVPN.

ed-Snowden-travanj-budalaZgodni gospodin Snowden potpisuje ugovor o ExpressVPN-u.

NSA ima temperament

Nisu svi sretni kao ExpressVPN zbog vijesti o Snowdenovom stažiranju. Nakon što je vijest konačno stigla do Edinog prethodnog poslodavca, posrnuli NSA je drhtao, iako je citiran visoki dužnosnik:

"Nije pošteno. Već ne možemo vidjeti ExpressVPN korisnike, a sada imaju Snowden? Kakve šanse imamo? To je diskriminacija [NSA] protiv NSA-e. Želim svoju mamu. "

Insajderi kažu kako NSA "izbacuje igračke iz kolica", a nekoliko visokih službenika je opisano kao "mopetanje i pizdanje poput te tinejdžerke iz filma s vampirskim vampirima."

Vandalizam u Fort Meade shvaćen ozbiljno

Otkako je ExpressVPN najavio staž Edwarda Snowdena, u Fort Meadeu, sjedištu NSA-e, dogodio se čitav niz vandalizma..

Jedan nepoznati počinitelj čak je uspio izgrebati "NSA sux, Yay Snowden !!!!" zidom večere agencije. NSA Supper Room koriste agenti kada žele podijeliti svoje osjećaje, zagrliti svoje probleme ili, kao što ime sugerira, uživati ​​u ugodnoj večeri.

Neželjeni grafiti traumatizirali su osoblje NSA-e, a uspostavljena je telefonska linija za podršku onima koji su na njih duboko pogođeni.

Neposredno prije nego što se nekontrolirano sruši i zareže, jedan njuškajući NSA agent rekao je:

"To trenutno nije samo ono što trebam. Snowden je velika glupa doo-doo glava. Želim svoju mamu. "

Edward Snowden ne pokazuje simpatiju prema NSA

Pitali smo Eda što misli o propadu NSA, ali bio je previše zauzet crtanjem jaja. „Haha! Gle, Egg Snowden! Radim više ovih! ", Rekao je.

jaja Snowden"Smiješan" novi strip kompanije ExpressVPN.

ExpressVPN će vas obavještavati o svim daljnjim kvarovima NSA. I očito Edova jaja.

Edward Snowden prihvaća ExpressVPN staž
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.