ExpressVPN nadmašuje Comparitechov test brzine

Ilustracija brzinomjera.

ExpressVPN je na prvom mjestu Comparitechove recenzije za najbrže VPN-ove na tržištu. Tijekom testova, ExpressVPN je prosječio brzinu preuzimanja od 106 Megabits u sekundi, pobijedivši drugo mjesto za gotovo 30 Mbps!

Comparitech je testirao sve vrhunske VPN pružatelje brzine i uspješnosti u streamingu HD video i online igara. Rezultati pokazuju da je ExpressVPN mnogo ispred paketa.

Grafikon koji prikazuje rezultate brzine vrhunskih VPN pružatelja usluga. ExpressVPN je vrh na udaljenosti od zemlje.

10 od 10 za brzinu i strujanje

Comparitech je dao ExpressVPN gornje ocjene za brzinu veze i lakoću kojom upravlja s 4K video i video chatom.

Ispitivači su provjeravali postojanost brzine širom svijeta, a brojne lokacije ExpressVPN-a pružale su impresivne rezultate.

Evo prosječnih rezultata ispitivanja brzine, raščlanjenih po regijama:

  • Sjeverna Amerika (najbliža): 117 Mbps
  • Azija: 96 Mbps
  • Europa: 107 Mbps

Iako nije bilo službenog rezultata, Comparitch je također istaknuo izvrsne performanse ExpressVPN-a za online igranje. Recenzent je napomenuo: "Nisam primjetio mnogo zaostajanja ili velika ping vremena prilikom igranja igara u brzom tempu, poput Rocket League i Brawlhalla."

Dovoljno brzo za Ultra High Definition

Sa prosjekom od 106 Mbits / second, ExpressVPN je više nego brz čak i za Netflixove Ultra HD streamove. Evo Netflixovih preporuka za brzinu za preuzimanje putem Interneta:

  • Potrebna brzina širokopojasne veze: 0,5 Mbps
  • Preporučena brzina širokopojasne veze: 1,5 Mbps
  • Preporučuje se za kvalitetu SD-a: 3,0 Mbps
  • Preporučuje se za HD kvalitetu: 5,0 Mbps
  • Preporučuje se za ultra HD kvalitetu: 25 Mbps

ExpressVPN je na prvom mjestu popisa u našem najnovijem krugu ispitivanja brzine i to u velikoj marži. Iako spojen na većinu poslužitelja, imao sam dosta propusnosti za streaming 4K video ili video chat u visokoj razlučivosti.
Paul Bischoff, Comparitech

Tko je Comparitech?

Comparitech je web stranica koja nudi preglede i usporedbe tehničkih usluga.

S više od milijun pregleda mjesečno i više od 1.200 pregleda na svojim stranicama, Comparitech pomaže svojim čitateljima da donose informirane odluke o tehničkim proizvodima. Zbog naglašavanja potrošača i etosa da će „preporučiti samo one koje rado koristimo sami“, ExpressVPN je zadovoljan što vodi Comparitechove testove brzine.

Nabavite najbrži VPN na tržištu

Stalno velike brzine ExpressVPN-a omogućuju vam stalno doživljavanje interneta. Bez obzira gdje se nalazite, možete se baviti svojim internetskim poslom kao i obično s potpunom VPN zaštitom.

ExpressVPN nadmašuje Comparitechov test brzine
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.