Novi zakon koji donosi koristi ne tako slavnoj kazahstanskoj vladi

[ware_item id=33][/ware_item]

Novi zakon koji donosi koristi ne tako slavnoj kazahstanskoj vladi


Svi građani Kazahstana uskoro će biti vlasnici novog certifikata. Međutim, nije niko ponosno se pokazivati ​​svojim ženama.

Kazahstanska vlada donijela je novi zakon kojim se na telefone i računala svakog građanina zahtijeva digitalna potvrda. Dobivat će se web promet, lozinke, pozivi vašem farmeru koza, pa čak i financijski detalji. Zapravo, certifikat će otprilike sadržavati sve što vlada želi.

Ovo je samo još jedan slučaj da vlada pokušava probiti svoj put u svoj život. To je jaka informacija, pa je nisu ni pokušali prikriti. Barem, ne baš dobro. Vijest je izašla na vidjelo kada je Telecom.kz objavio nadzorni plan u priopćenju za javnost u studenom. Brzo je povučen, ali kada će ljudi naučiti da Google sve štedi ...

Nije prvi put da vlada pokušava probiti put u naše digitalne živote. I sigurno neće biti zadnji. Ali barem sada znamo da to rade i možemo zaštititi našu privatnost. Gotovo je smiješno gledati ih kako promućkaju unaokolo.

Nabavite ExpressVPN

Kako zaustaviti vlade da vas špijuniraju

Ako se brinete da će neka vlada špijunirati za vas, postoji jednostavan način da ih pobijedite. ExpressVPN djeluje tako da sakrije svoju lokaciju od pogleda. Mogu inzistirati na tome da instalirate sve certifikate u Kazahstan, ali oni ne mogu učiniti ništa kada vaša veza potječe iz zemlje koja je izvan njihove nadležnosti.

Srećom, svijet je velik. A ExpressVPN je to pokrio. Možete se povezati s bilo kojim od naših mnogih VPN lokacija radi privatnog pregledavanja. Čak i onaj u Kazahstanu. (Da, imamo ga tamo. Jer smo sjajni).

✋ Visoka petorka. ✋

Nabavite privatnu internetsku vezu s ExpressVPN-om. A možda uštedite nešto novca, sljedeći put kad poželite unajmiti automobil. Ili magarac koji vuče auto. To je vaš internet. Radite ono što volite!

Nabavite ExpressVPN

Izdvojena slika: siempreverde22 / Dollar Photo Club

Novi zakon koji donosi koristi ne tako slavnoj kazahstanskoj vladi
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.