Rezanje kabela: Usporedba 7 usluga prijenosa televizija uživo

Škare za rezanje kroz kabel.

Trend odbacivanja kablovske televizije za internetske streaming usluge povećava brzinu i to s dobrim razlogom: jeftinija je, praktičnija i daje vam više izbora. A ako sada ovo čitate, vjerovatno je da tražite alternativu onom skupocjenom paketu kabela koji trenutno imate. Ali s toliko opcija za rezanje kabela koje možete odabrati, kako znati koja je najbolja za vas?

Opcije rezanja kabela za streaming usluge

Raščlanjujemo što dobivate s nekim od najpopularnijih usluga.

1. YouTube TV

Zemlja: NAS.
Početna cijena: 50 USD mjesečno
Minimalni broj kanala: 70
Probno razdoblje: 30 dana

Jedna od najvažnijih premium usluga je YouTube TV koja vam omogućuje pristup preko 70 kanala s TV pokrivenošću uživo, uključujući 24-satne informativne mreže i pomalo sportske kanale. Trenutačno je dostupan samo u SAD-u, a pokrivenost lokalnim TV-om mijenja se ovisno o poštanskom broju koji unesete. Također možete evidentirati emisije koje želite ponovno gledati na oblačnom DVR-u do devet mjeseci.

2. Sling TV

Zemlja: NAS.
Početna cijena: 25 USD / mjesečno
Minimalni broj kanala: 25
Probno razdoblje: 7 dana

Sling TV je usluga za streaming u SAD-u, a to je sjajna alternativa za one koji se žele odrezati svog kablovskog pružatelja usluga i imaju veći izbor po nižim cijenama. U ponudi su tri paketa: Sling Narančasta, Sling Blue i Sling Narančasta i Plava.

Narančasta i plava imaju različite odabire TV kanala kojima pristupate, pa svakako provjerite koji ćete vjerojatnije koristiti. Narančastu, na primjer, možete gledati samo na jednom uređaju, ali s Plavom pretplatom možete je gledati na tri odvojena zaslona. Ako za narančastu i narančastu pretplatite 40 USD, možete istodobno strujati na četiri odvojena uređaja.

3. AT&T TV Now

Zemlja: NAS.
Početna cijena: 65 USD / mjesec
Minimalni broj kanala: 45
Probno razdoblje: 7 dana

Ranije poznat kao DirecTV Sada, AT&T TV Now najskuplja je alternativa kablu s ove liste, iako njegov standardni paket uključuje kanale poput HBO i ESPN. Ostali premium kanali poput Showtimea mogu se dodati komadno, kao i ekskluzivni sportski paketi poput NFL Sunday Ticket-a. NA&Čini se da T TV Now nije zastrašen konkurencijom u streaming areni, jer su povisili cijene u 2019. s 50 na 65 USD mjesečno na svom najnižem sloju Plus i 70 do 80 USD na Max sloju.

4. Hulu s TV uživo

Zemlja: NAS.
Početna cijena: 55 USD / mjesec
Minimalni broj kanala: 60
Probno razdoblje: 7 dana

Hulu je i video na zahtjev i opcija TV streaminga uživo. Njegova opcija samo za VOD počinje od 6 USD / mjesec, no ako želite vrhunsku televiziju uživo, morate izdvojiti više od 55 USD / mjesečno. Kao i kod AT-a&T TV Now, Hulu je također nedavno podigao cijene, tako da ćete htjeti iskoristiti sve sezonske ponude koje se mogu pojaviti. Paket TV TV uživo omogućuje gledanje na neograničenim ekranima i nudi poboljšani Cloud DVR za snimanje emisija koje ste možda propustili. Morat ćete dodati 6 USD više za gledanje emisija bez oglasa.

5. fuboTV

Zemlja: NAS.
Početna cijena: 55 USD / mjesec
Minimalni broj kanala: 109
Probno razdoblje: 7 dana

Ako vas zanima samo snimanje najnovijih sportskih igara, fuboTV će biti sve što vam treba i obuhvaća preko 30 000 događaja uključujući NBA, NFL, MLB i NHL igre. Standardni paket ima vaše omiljene kabelske kanale koji se fokusiraju na sport, vijesti i filmove. Mogući dodaci uključuju Showtime kanale i još više sportova.

6. Zattoo

Zemlja: Njemačka, Švicarska
Početna cijena: Besplatno
Minimalni broj kanala: 249 (30 u HD)
Probno razdoblje: 30 dana (za pretplatu Premium / Ultimate)

Ako živite preko Atlantika i uglavnom gledate europske TV kanale, Zattoo će biti sve što trebate. Zattoo je internetska TV platforma koja emitira razne TV uživo i sadržaje na zahtjev. Usluga je dostupna u Švicarskoj i Njemačkoj, ali neki pretplatnici također mogu pristupiti Zattoo-u u cijeloj EU i Velikoj Britaniji. S zapanjujućih 249 kanala koje možete odabrati, neće vam nedostajati opcija (osim ako ne želite gledati američke kanale).

7. TVPlayer

Zemlja: Velika Britanija
Početna cijena: Besplatno
Minimalni broj kanala: 45
Probno razdoblje: 30 dana (s Premium)

Ako želite više anglocentričnog sadržaja, TVPlayer može imati najbolji izbor kanala za vas. Brojimo oko 45 kanala, uključujući BBC i ITV kanale. Postoje besplatni poput BBC-a, a neki koji su dostupni samo sa Premium paketom, poput ITV2, 3 i 4. Ako se nabijete pretplatom na pretplatu na Premium, što vam omogućava HD streaming na desetine kanala, možete platiti mjesečno 7 GBP / mjesečno ili 70 GBP za cijelu godinu.

Najbolje usluge uživo u 2020. godini

Najbolja usluga live streaminga svodi se na onu onu koju ćete najviše koristiti. Bez obzira gledate li svoj omiljeni tim ili igrate lokalne vijesti, na raspolaganju vam je puno dobrih opcija za rezanje kablova koje neće probiti banku. Uvijek postoji Netflix.

Rezanje kabela: Usporedba 7 usluga prijenosa televizija uživo
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.