4 причини да получите VPN за експат

[ware_item id=33][/ware_item]

Куфар, покрит с забележителни лога на развлекателната компания.


Преместването в чужбина в нова страна може да бъде трудно, но и вълнуващо. Изследването на нови области, опитването на нови неща и усещането за различни култури може да добави малко подправка към живота ви.

Независимо дали сте се преместили в нова държава, за да учите в чужбина, или сте направили постоянно преместване, ще искате VPN да бъдете в крак с любимите хора и се наслаждавайте на любимите си източници на новини, спортни екипи и телевизионни предавания.

Ето 4 причини всеки експат трябва да използва VPN, плюс един незаменим професионален съвет, за да извлечете максимума от вашия VPN!

1. Имате нужда от експедиционен VPN, за да гледате телевизия и спорт в чужбина

Момиче в шапка гледа телефона си в кафене.

Ако все още не сте забелязали, уебсайтовете, до които имате достъп в чужбина, може да са различни от тези, които са вкъщи. В зависимост от това къде живеете, работите или ходите на училище, определено съдържание може да бъде ограничено или недостъпно. Други места, като Сингапур, ще показват силно цензурирано съдържание. Вземете например YouTube. Понякога видеоклипове, които са налични в един регион, се блокират в друг. Това е така, защото много съдържание в мрежата е ограничено географски.

за щастие, VPN може да помогне за заобикаляне на тези препятствия. Когато се свържете с местоположение на VPN сървъра, вашият IP адрес е маскиран и заменен с местоположението на VPN сървъра по ваш избор. Ако сте пропуснали да прочетете новините вкъщи, просто се свържете с местоположението на VPN сървър в този район и voila! Можете да сърфирате както преди.

Нещо повече, ако не можете да живеете без своето любими спортове, VPN - безопасно и сигурно. Никога не пропускайте друго футболно събитие, NFL игра, NBA плейоф за разделяне или UFC мач отново.

2. За защита на поверителността ви се нуждаете от VPN за експатриране

Притеснявате ли се дали вашата онлайн информация е частна? Ти би трябвало да. Незащитената интернет връзка оставя личната ви информация да бъде изложена на хакери, доставчици на интернет услуги и местни държавни агенции.

VPN означава виртуална частна мрежа. VPN мрежите работят от криптиране на вашия интернет трафик и скриване на вашия IP адрес, така че когато се свържете с местоположение на VPN сървър, никой не може да види какво правите. Уебсайтовете не могат да ви проследят, защото всичко, което те могат да видят, е IP адресът на конкретния VPN сървър, който използвате.

Expat VPN е основен инструмент за всеки, който учи, живее или пътува в чужбина, но също така е чудесен за всеки, който дори е отдалечено загрижен за сигурността на своите мрежови връзки.

3. Имате нужда от VPN, за да намерите по-евтини полети и по-добри оферти онлайн

Някои компании изчисляват своите онлайн цени въз основа на местоположението на потребителя. Някой в ​​Дубай ще види различни самолетни билети от някой в ​​Швеция за точно същия полет. Използването на VPN за разглеждане и сравняване на различни цени от различни VPN места може да доведе до спестяване на големи пари, когато става въпрос за пътуване, което улеснява отиването вкъщи за посещение на приятели и семейство.

Скептични? Опитайте сами. ExpressVPN намери зашеметяваща разлика от $ 2 000 при цените си при свързване към VPN!

4. Имате нужда от VPN, за да поддържате връзка с приятели и семейство

expats видео чат със skype

Поддържането на връзка с приятелите и семейството ви у дома чрез Skype, Facebook, Twitter и Instagram може да бъде трудно, когато сте в чужбина. За щастие, expats могат да използват VPN за достъп до акаунти в социалните медии и чат приложения отвсякъде.

Дайте на приятелите си виртуален покер от цял ​​свят и бъдете в течение с случващото се вкъщи. С VPN, все едно никога не си тръгвал.

PRO EXPAT VPN СЪВЕТ! Възползвайте се максимално от VPN с VPN рутер

Ако живеете в чужбина и искате да използвате максимално абонамента си за VPN, инвестирайте в VPN рутер. VPN рутер е решението „всичко в едно“, което ви помага:

  1. Осигурете цялата си Wi-Fi мрежа в дома си далеч от дома
  2. Гледайте любимите си предавания и спортове на всяко устройство, което искате
  3. Използвайте своя VPN на вашия смарт телевизор, PlayStation, Xbox, Apple TV

И ако имате приятели над, ще можете да споделите и подаръка на безопасен, сигурен VPN Wi-Fi също!

4 причини да получите VPN за експат
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.