Apple премахва VPN приложения от China App Store

[ware_item id=33][/ware_item]

ИЗВЪНРЕДНИ НОВИНИ

Днес, 29 юли 2017 г., около 04:00 GMT получихме известие от Apple, че приложението ExpressVPN iOS е премахнато от Китайския магазин за приложения. Нашите предварителни изследвания показват, че всички основни VPN приложения за iOS са премахнати.


Потребителите в Китай, които имат достъп до магазина за приложения на друга територия (т.е. те са посочили, че адресът им за фактуриране е извън Китай) не са засегнати; те могат да изтеглят приложението за iOS и да продължат да получават актуализации, както преди.

Въпреки че решението на Apple е изненадващо и жалко, това не променя ангажимента на ExpressVPN да ви поддържа сигурна и надеждна връзка. Нашият екип за поддръжка е готов 24 часа в денонощието, включително чрез чат на живо, за да помогне на засегнатите потребители.

Разочаровани сме от това развитие, тъй като това е най-драстичната мярка, предприета от китайското правителство за блокиране на използването на VPN досега, и ние сме обезпокоени от факта, че Apple подпомага усилията на Китай за цензурата. ExpressVPN категорично осъжда тези мерки, които застрашават свободата на словото и гражданските свободи.

Потребителите в Китай могат да продължат да бъдат свързани с отворения интернет с приложенията на ExpressVPN за Windows, Mac, Android и други платформи.

Нашият ангажимент за отворен и безплатен интернет остава по-силен от всякога и ще продължим борбата за това да помагаме на нашите потребители да останат свързани, независимо къде се намират.

Екранна снимка на известието ExpressVPN, получено от Apple за премахването на приложението за iOS на ExpressVPN от China App Store.Екранна снимка на известието ExpressVPN, получено от Apple за премахването на приложението за iOS на ExpressVPN от China App Store.

За помощ как да използвате ExpressVPN в Китай, свържете се с поддръжката или изпробвайте връзките за отстраняване на неизправности по-долу:

  • Как да промените държавата си в App Store, за да изтеглите и актуализирате ExpressVPN за iOS
  • Не може да се свърже с местоположение на VPN сървър
  • Не може да се свърже с Интернет, докато е свързан VPN
  • Проблеми с изключването на VPN: 4 възможни причини и решения
Apple премахва VPN приложения от China App Store
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.