Безплатни сайтове за спортно стрийминг излагат личната ви информация на риск: 3 причини да използвате VPN

гледайте Висшата лига без vpnОпит да гледате Sky Sports извън Обединеното кралство и ще пропуснете всички действия във Висшата лига!

Всички знаем колко е досадно да намерите онлайн спортни потоци на живо. Търсене на работеща връзка, притеснение за случайни изскачащи прозорци и справяне с натиска на бисквитки, които се придържат към браузъра ви като балонче по обувката, са всички стъпки, които предприемаме, когато стриймваме безплатно съдържание онлайн.

Според изследователи от университета Стони Брук, до 50% на безплатни поточни спортни сайтове съдържат злонамерена реклама.

Заслужава ли си рискът? Разбира се, че не. Но това не означава, че все още не го правим.

За щастие има по-безопасни начини за спортуване на живо. Ето три причини, поради които винаги е по-добре да стриймвате с VPN.

Поток направо от източника

Ако четете това, вероятно вече знаете какво е VPN. Това, което може да не знаете, е как VPN-ите го улесняват заобикаляйте схематични потоци на живо изцяло и поток директно от източника.

как изглежда ITV без vpnПреди ExpressVPN…

Тъй като VPN ви позволява да маскирате вашия IP адрес с един в друга държава, можете да получите достъп до законни поточни сайтове по целия свят!

как се гледа след vpnСлед ExpressVPN…

С директорията на спорта на ExpressVPN можете да прочетете подробни ръководства за това как да предавате на живо най-големите спортни събития в света, без изобщо да се налага да отваряте схематична връзка.

Добавете повече сигурност към вашата мрежа

Въпреки че сайтовете за безплатни потоци нарастват популярност, те носят множество рискове за поверителност. Зловредният софтуер, вирусите и опасните уеб проследяващи сайтове са всички заплахи, които с готовност приемате, когато решите да предавате съдържание от тези сайтове.

Зърнести видеоклипове, досадни изскачащи прозорци, проследяващи от трети страни – това са само няколко от главоболията, с които се справяте, когато използвате сайтове за стрийминг на живо..

Когато използвате VPN, можете да криптирате мрежовия си трафик и да анонимизирате местоположението си, да не говорим, че можете също да предавате от законни уебсайтове, за разлика от случайни връзки.

Това е печеливша печалба.

Дори Гледайте в HD

Качеството на видео рядко е норма, когато става дума за сайтове на трети страни. Когато излъчвате поточно от външни източници, не само рискувате поверителността си, вие гледате поток с подмен.

Тъй като VPN ви позволяват да стриймвате от източника, качеството на видеото е много по-добро, и времето за зареждане е до нула.

Можете дори да използвате тест за скорост, за да видите кои локации на VPN сървъра предлагат най-добрите скорости.

Срещайте се, хора: Ако ще търсите спортни потоци онлайн, не забравяйте да използвате VPN.

Безплатни сайтове за спортно стрийминг излагат личната ви информация на риск: 3 причини да използвате VPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.