Борете се с TPP с VPN

Борете се с TPP с VPN

Транс-Тихоокеанското партньорство (ТЕЦ) е международно търговско споразумение пет години в процес на създаване. Въпреки че подробностите около споразумението са секретни, някои глави, а именно тези относно правата на интелектуална собственост, бяха публикувани чрез WikiLeaks.

Новите подробности разкриват строги правила за регулиране на интернет. Според това споразумение доставчиците на интернет услуги (ISP) ще бъдат принудени да водят дневници за всичко, което правите онлайн. Това означава, че всеки уебсайт, който посетите, всяко действие, което извършите, ще бъде записано.

Не позволявайте на ТЕЦ да нахлуе в поверителността ви. Изтеглете VPN и отнемете вашата свобода в Интернет!

Как да заобиколите ТЕЦ-а

Не позволявайте на всеки да наблюдава всяко ваше движение.

ExpressVPN защитава вашата интернет връзка с 256-битово криптиране. Интернет доставчиците не могат да го дешифрират, така че имате пълен контрол върху вашата поверителност онлайн.

Ние също крием вашето местоположение. Когато се свържете с който и да е от нашите сървъри, вашият IP адрес и местоположение са скрити, което прави невъзможно за интернет доставчиците и правителствените агенции да следят вашата онлайн активност.

Най-хубавото е, че ExpressVPN никога не записва вашите данни за интернет трафик, така че няма как интернет доставчиците да ви проследят каквото и да било..

ТЕЦ-ът е адски способен да разруши поверителността ви. Отдръпнете се с VPN.

Съпротивлявам се

Изправете се и се борете с ТЕЦ-а

Не позволявайте на ТЕЦ да контролира вашия интернет. Върнете си поверителността с ExpressVPN.

Присъединете се към движението да се изправи и да се бори срещу ТЕЦ-а. Вземете залога на ТЕЦ.

Какво е ТЕЦ, така или иначе и защо е толкова важно?

ТЕЦ е създаден, за да помогне за подобряване на търговските отношения, по-ниски тарифи и създаване на повече работни места за участващите страни. Това са благородни начинания, сигурно. Но също така ще направим и много други неща, като например да приемем по-строги закони за поверителност и по-силна защита на авторските права и да позволим още повече легална смяна за фармацевтичната индустрия. Олеле!

12-те нации, включени в момента в ТЕЦ, са САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Виетнам, Сингапур, Малайзия, Мексико, Япония, Перу, Чили и Бруней.

Съгласно сделката всяка включена страна ще бъде принудена да промени законите си, за да улесни американските филмови студия да търсят обезщетение от нарушаване на авторски права. Ако бъде одобрена, ТЕЦ ще бъде най-голямата търговска сделка в историята. Той ще представлява 40 процента от световната икономика и ще обхваща повече от 792 милиона души.

Защо толкова секретно?

Ако ТЕЦ-ът е толкова голям, защо всичко е толкова тихо?

ТЕЦ е нещо повече от международна търговска сделка. Той ще оформи световната икономика. И докато Конгресът изтъква сделката като начин за „поддържане на баланс между правата на притежателите на интелектуална собственост и законните интереси на потребителите и общността“, истината е, че това е една от най-големите, най-страшните и корумпирани сделки досега. за да достигне до Конгрес.

Всъщност Конгресът наскоро предостави на администрацията на Обама ускорен авторитет, така че ако споразумението бъде подписано, то ще заобиколи както общественото преразглеждане, така и всеки шанс за промяна.

Това означава, че най-голямата търговска сделка за нашето време ще бъде подписана тайно, като само заинтересованите групи имат достъп до информацията, процеса и измененията.

Това е страшно #&@ ^.

Колко лошо е ТЕЦ-а?

ТЕЦ е baaaaaaaaaad. Течовете на ТЕЦ-а осигуряват проникване в оруелско бъдеще, където всичко, което правите, се записва, регистрира и съхранява, за да може да се получи достъп до капризите на правителствените агенции.

Съгласно новото споразумение, условията за авторско право ще продължат до живота на автора плюс 70 години. Това би означавало и по-тежки наказателни санкции за хората, които нарушават законите за авторското право или се установи, че споделят файлове, с допълнителни сурови затворнически срокове и / или смазващи законови глоби.

Изтеглете ExpressVPN

Препоръчано изображение: Sergey Nivens / Dollar Photo Club

Борете се с TPP с VPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.