Как обиколих света с VPN и гледах телевизия

гледате-с-VPN

Вие сте самоописан „пътешественик“? Обичате ли да се срещате с нови хора, да виждате нови гледки и да изживявате нови култури?

Мислех, че съм, докато всъщност не тръгнах да пътувам. И след това прекарвах цялото си време в гледане на телевизия. Харесва ми да гледам телевизия, а светът има толкова много от нея!

Разбира се, хубаво е да разширите хоризонтите си и да видите как работят други части на света, но има толкова много глупости: да дърпате куфара си наоколо, да чакате на опашка при летищната охрана, да се натъпквате в малък самолет, където сте принудени да седнете до него на някой, който не знае как да диша правилно, справяйки се с уволнения, преминаващ през имиграция, влизане в хотел и осъзнаващ, че е свръхзапис, да намери транспорт, да се измъкне от леглото, да говори с хора ... вие получавате снимката.

Понякога (през цялото време) просто искате да затворите хотелските завеси, да пренебрегнете този красив свят отвън и да пуснете телевизора.

Вземането на VPN по време на пътуванията ми означаваше, че мога да се свързвам със сървърни места по целия свят, като се уверя, че винаги имам достъп до най-доброто съдържание и сайтове, които може да не са достъпни в противен случай. блестящ.

как-да-часовник-крИзглед към Таймс Скуеър, който не видях от хотелската си стая

Спирка 1: САЩ - Как да гледате канали като CBS и CW с прокси VPN

Има толкова много за гледане в САЩ и толкова за гледане. Всеки път, когато посещавам, няма как да не прекарам цял ден, използвайки моя VPN, за да гледам DirectTV и да поръчам масивни хамбургери. И когато ми е скучно да гледам On Demand и да ям масивни хамбургери (което никога не е), понякога използвам и моя VPN, за да гледам и CBS All Access! (Все пак поръчвам масивните хамбургери).

Понякога, когато пътувам, имам желание да се свържа отново с по-младото си аз, така че използвам VPN прокси, за да включа CW TV. Всъщност е доста прекрасно Кой трябва да проучи кога има цялата тази страхотна телевизия и масивни хамбургери, доставени на вратата на вашия хотел? Не този човек.

Стоп 2: Канада - най-добрата част за Канада гледа Гранд телевизия

Прекрасната маса земя на север от САЩ е известна с повече от просто планини и кленов сироп. Особено обичам да посещавам през лятото, когато е малко по-малко студено. Докато можех да прекарвам времето си в усвояване на гледки и звуци, обикновено си губя дните, гледайки Sling TV. Просто го обичам. Супер! Ако се чудите как да получите Sling TV в Канада, отговорът е VPN.

Спирка 3: Швейцария - Виждане на Европа с Zattoo VPN

Швейцария беше в новините доста наскоро, какво става с банковите скандали и изтичането в Панама. Цюрих е фантастичен град - точно как си представях Европа да изглежда.

Обичах го, но Швейцария говори предимно немски, което съм твърде мързелив, за да науча. Това, в което съм добър, е да гледам телевизия. И телевизията ми позволява да виждам Цюрих със субтитри. Boom. Благодаря ти, телевизия.

Zattoo TV изглежда има най-голямата библиотека със съдържание в Швейцария. Има приложение на живо и много футбол. С изключение на това, че на немски език е ярко изразена fußball, а Sportschau и Sport Ard изглежда го показват 24/7. Цел!

Стоп 4: Великобритания - Как да гледате 4OD с VPN

Крале и кралици. Всички знаят, че Великобритания е пълна с тях. Да, времето е ужасно, но поне имат трохи.

Гледането на британска телевизия е истинско лакомство и езикът за възрастни изглежда напълно приемлив. На всеки канал на живо. Точно нататък, Великобритания; вие величествени, гърливи герои.

Определено си струва да гледате е 4OD, услугата за онлайн търсене на канали 4, пълна с най-авангардните комедии и драми от Е4 и други. Превъзходни неща.

Стоп 5: Австралия - Гледайте австралийска телевизия онлайн

Австралия е много известна с неща, които искат да ви убият, факт, който става ясно, когато гледате австралийска телевизия онлайн. Показва като ловец на крокодили, Survivor - австралийската аутбанд и най-лошото от всичко, австралийският Got Talent ви радва, че сте безопасно затворен в хотелска стая.

ExpressVPN обича да предвещава функциите за безопасност на VPN и да ви кажа, използването на VPN (виртуална частна мрежа) за гледане на австралийска телевизия определено е по-безопасно, отколкото да бъдете нападнати от ядосана коала. Просто погледнете тези неща:

виртуална частна мрежаНе благодаря.

От друга страна, в Австралия има крикет. Кой е чудесен спорт, очевидно измислен единствено като извинение за пиене на слънце. Респект, Австралия.

Стоп 6: Индия - Просто гледайте Hotstar

Индия е толкова тежка за крикет, колкото Австралия и можете да го гледате почти 24/7 с Hotstar VPN. Но не всичко е в крикета; Hotstar е пълен с блокбастър холивудски филми и по-важното - Боливуд! Тези неща са невероятни. Можех да гледам Hotstar Bollywood цял ден.

Толкова драма!

Актьорското майсторство е нещо специално и сигурен съм, че трябва да има игра за пиене, като прогнозираме привидно случайните поредици от песни и танци.

Поток Hotstar, живот на потока, казвам ...

Надявам се да ви е харесало моето пътешествие по света. Не съм.

И все пак моят VPN ми дойде доста удобно, когато пътувам, по всякакви причини.

Коя е любимата ти телевизия от цял ​​свят? Уведомете ни в коментарите по-долу.

Препоръчано изображение: peshkova / Депозиране на снимки
Таймс Скуеър: Хакман / Депозитни снимки

Как обиколих света с VPN и гледах телевизия
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.