4 razlogi za pridobitev zasebnega VPN-ja

[ware_item id=33][/ware_item]

Kovček, pokrit z znakovnimi logotipi podjetja za zabavo.


Selitev v tujino v novo državo je lahko težka, pa tudi vznemirljiva. Raziskovanje novih območij, preizkušanje novih stvari in okus različnih kultur lahko dodajo nekaj začimbe v vaše življenje.

Ne glede na to, ali ste se preselili v novo državo, da bi študirali v tujini ali ste se stalno preselili, boste želeli VPN bodite v koraku z ljubljenimi in uživajte v svojih najljubših virih novic, športnih ekipah in TV oddajah.

Tu je 4 razlogov, da mora vsak izseljenec uporabiti VPN in en nepogrešljiv nasvet za profesionalno uporabo, da kar najbolje izkoristi svoj VPN!

1. Za gledanje televizije in športa v tujini potrebujete ekspatzijsko VPN

Dekle v klobuku gleda telefon v kavarni.

Če še niste opazili, se spletna mesta, do katerih dostopate v tujini, lahko razlikujejo od tistih, ki so doma. Nekatere vsebine so lahko omejene ali nedosegljive, odvisno od tega, kje živite, delate ali hodite v šolo. V drugih krajih, kot je Singapur, bodo prikazane močno cenzurirane vsebine. Na primer vzemite YouTube. Včasih so videoposnetki, ki so na voljo v eni regiji, blokirani v drugi. To je zato, ker je veliko vsebine v spletu geografsko omejeno.

Na srečo, VPN lahko pomaga ovirati te ovire. Ko se povežete z lokacijo strežnika VPN, je vaš naslov IP zamaskiran in nadomeščen z želeno lokacijo strežnika VPN. Če ste pogrešali branje novic domov, se le povežite na mesto strežnika VPN na tem območju in voila! Brskate lahko tako kot prej.

Še več, če ne morete živeti brez svojega najljubši športi, VPN - varno in varno. Nikoli ne zamudite drugega nogometnega dogodka, igre NFL, plenarnega obračuna NBA ali ponovne tekme UFC.

2. Za zaščito zasebnosti potrebujete ekspatmen VPN

Vas skrbi, ali so vaše spletne informacije zasebne? Bi morali biti. Zaradi nezavarovane internetne povezave bodo vaši osebni podatki izpostavljeni hekerjem, ponudnikom internetnih storitev in lokalnim vladnim agencijam.

VPN pomeni navidezno zasebno omrežje. VPN-ji delujejo šifriranje vašega internetnega prometa in skrivanje IP naslova, ko se povežete z lokacijo strežnika VPN, nihče ne vidi, kaj počnete. Spletna mesta vas ne morejo slediti, ker lahko vidijo samo IP naslov določenega strežnika VPN, ki ga uporabljate.

Expat VPN je bistveno orodje za vse, ki študirajo, živijo ali potujejo v tujino, vendar je tudi odličen za vse, ki so celo na daljavo zaskrbljeni zaradi zagotavljanja svojih omrežnih povezav.

3. Za iskanje cenejših letov in boljših ponudb na spletu potrebujete VPN

Nekatera podjetja izračunajo svoje spletne cene glede na lokacijo uporabnika. Nekdo v Dubaju bo videl drugačne letalske karte od nekoga na Švedskem za povsem enak let. Uporaba VPN za brskanje in primerjavo različnih cen na različnih lokacijah VPN lahko privede do prihranite velike dolarje, ko gre za potovanja, zaradi česar je odhod domov na obisk prijateljev in družine toliko lažji.

Skeptičen? Poskusite sami. ExpressVPN je pri povezavi z VPN ugotovil neverjetnih 2000 USD razlike v cenah!

4. Za vzdrževanje stikov s prijatelji in družino potrebujete VPN

expats video klepet s skype

Če ste v tujini, ste v stiku s prijatelji in družino doma prek Skypea, Facebooka, Twitterja in Instagrama. Na srečo lahko expats uporabljajo VPN za dostopajte do računov družbenih medijev in aplikacij za klepet od kjer koli.

Prijateljem dajte virtualni poklon iz vsega sveta in bodite na tekočem z dogajanjem doma. Z VPN, kot da nikoli nisi odšel.

PRO EXPAT VPN NASVET! Izkoristite svoj VPN z usmerjevalnikom VPN

Če živite v tujini in želite naročnino na VPN kar najbolje izkoristiti, investirajte v usmerjevalnik VPN. Usmerjevalnik VPN je rešitev vse v enem, ki vam pomaga:

  1. Zavarujte celotno omrežje Wi-Fi v vašem domu stran od doma
  2. Oglejte si svoje najljubše oddaje in šport v kateri koli napravi, ki jo želite
  3. Uporabite svoj VPN na pametnem televizorju, PlayStation, Xbox, Apple TV

In če imate prijatelje več, boste darilo varnega in varnega VPN Wi-Fi lahko delili tudi z njimi!

4 razlogi za pridobitev zasebnega VPN-ja
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.