Apple odstrani aplikacije VPN iz China App Store

[ware_item id=33][/ware_item]

RAZPISANE NOVICE

Apple, danes, 29. julija 2017, ob približno 04:00 GMT smo prejeli obvestilo, da je bila aplikacija ExpressVPN iOS odstranjena iz China App Store. Naše predhodne raziskave kažejo, da so bile odstranjene vse glavne aplikacije VPN za iOS.


Uporabniki na Kitajskem, ki dostopajo do App Store drugega območja (tj. Navedli so, da je njihov naslov za izstavitev računa zunaj Kitajske), to ne vpliva; lahko prenesejo aplikacijo za iOS in še naprej prejemajo posodobitve kot doslej.

Čeprav je odločitev družbe Apple presenetljiva in nesrečna, to ne spremeni zaveze ExpressVPN, da boste ostali varno in zanesljivo povezani. Naša skupina za podporo je pripravljena 24/7, vključno s klepetom v živo, pomagati prizadetim uporabnikom.

Razočarani smo nad tem razvojem, saj predstavlja najdrastičnejši ukrep, ki ga je sprejela kitajska vlada, da do zdaj blokira uporabo VPN-jev, in nas muči težava, ko Apple pomaga Kitajski pri prizadevanjih za cenzuro. ExpressVPN odločno obsoja te ukrepe, ki ogrožajo svobodo govora in državljanske svoboščine.

Uporabniki na Kitajskem lahko še naprej ostajajo povezani z odprtim internetom s programi ExpressVPN za Windows, Mac, Android in druge platforme.

Naša zaveza do odprtega in brezplačnega interneta ostaja močnejša kot kdaj koli prej, in še naprej si bomo prizadevali pomagati našim uporabnikom, da ostanejo povezani, ne glede na to, kje se nahajajo.

Posnetek zaslona obvestila, ki ga je družba AppleVPN prejela od Apple o odstranitvi aplikacije iOS ExpressVPN iz trgovine China App Store.Posnetek zaslona obvestila, ki ga je družba AppleVPN prejela od Apple, o odstranitvi aplikacije iOS ExpressVPN iz trgovine China App Store.

Za pomoč pri uporabi ExpressVPN na Kitajskem se obrnite na podporo ali preizkusite spodnje povezave za odpravljanje težav:

  • Kako spremeniti državo App Store, da prenesete in posodobite ExpressVPN za iOS
  • Ne morem se povezati z lokacijo strežnika VPN
  • Med internetom ni mogoče vzpostaviti povezave z internetom
  • Težave z odklopom VPN: 4 možni vzroki in rešitve
Apple odstrani aplikacije VPN iz China App Store
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.