Edward Snowden sprejema pripravništvo ExpressVPN

prvi april

ExpressVPN z veseljem napoveduje najnovejšega člana ekipe, gospoda Edwarda Snowdena.

Ed je priletel iz Moskve, da bi se pridružil ExpressVPN-u, kjer si je po napornih, čeprav kratkih, karieri v NSA privoščil dobro zaslužen počitek..

Morda se spomnite gospoda Snowdena, potem ko se je v svetovnih časopisih pojavil kot svetovni pionir internetne svobode, zagovornik digitalnih pravic in človek z dovolj črevesne drže, da bi lahko prevzel NSA - izpostavil zatiralski nadzorni režim v tem procesu..

Pošteno je reči, da je gospod Snowden povsod junak interneta in veleposlanik za človekove pravice. Je legenda v boju za zasebnost, bastion moči proti silam, ki nas poskušajo nadzirati, simbol upanja za digitalno svobodo, genij za kodiranje in filozofski savant.

Zato ExpressVPN z veseljem sprejema Eda na krovu kot pripravnika grafičnega oblikovanja.

Položaj je neplačan, Ed pa bo v okviru dogovora lahko prevzel azil v pisarni ExpressVPN.

Ed upa, da bo svojo ljubezen do japonskih anime še bolj izpopolnil v vlogi in se skuša nadariti čim več od nadarjene ekipe Graphic Design ExpressVPN.

ed-snowden-april-bedakPriročen gospod Snowden podpiše pogodbo ExpressVPN.

NSA ima grozne tempo

Niso pa vsi tako veseli kot ExpressVPN ob novici o Snowdenovem stažu. Ko je novica na koncu prišla do prejšnjega delodajalca Eda, je bil drhti NSA, drhteč, čeprav je bil citiran visoki uradnik:

"Ni pravično. Uporabnikov ExpressVPN že ne moremo videti in zdaj imajo Snowden? Kakšne možnosti imamo? To je diskriminacija [nedr.] Nad nedržavnim akterjem. Želim mamo. "

Notranji pravijo, da NSA "meče igrače iz otroških vozičkov", pri čemer je več visokih častnikov opisalo, da "se motijo ​​okrog in se tožijo kot tinejdžerka v filmu iskrivih vampirjev."

Vandalizem v Fort Meade je bil sprejet resno

Odkar je ExpressVPN napovedal pripravništvo Edwarda Snowdena, se je v Fort Meadeju, sedežu NSA, zgodil razplet vandalizma..

Eden neznanih storilcev je celo uspel na steno večerje agencije prepisati "NSA sux, Yay Snowden !!!!". NSA Supper Room uporabljajo agenti, kadar želijo deliti svoje občutke, objemati svoje težave ali, kot že ime pove, uživati ​​v prijetni večerji.

Neželeni grafiti so travmatizirali osebje NSA, za tiste, ki jih je močno prizadela, pa je bila vzpostavljena telefonska številka za podporo..

Preden se je nekontrolirano zrušil in vriskal, je en smrdeči agent NSA rekel:

"Ni ravno tisto, kar zdaj potrebujem. Snowden je velik neumni vodja doo-doo. Želim mamo. "

Edward Snowden ne izraža simpatije do NSA

Eda smo vprašali, kaj misli o razpadu NSA, vendar je bil preveč zaposlen z risanjem jajčeca. "Haha! Poglej, Egg Snowden! Delam več tega! "Je dejal.

snežno jajceNovi zabaven strip stripa ExpressVPN.

ExpressVPN vas bo obveščal o nadaljnjih okvarah NSA. Edina jajca, očitno.

Edward Snowden sprejema pripravništvo ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.