ExpressVPN presega test hitrosti podjetja Comparitech

Slika merilnika hitrosti.

ExpressVPN je nadgradil Comparitechov pregled najhitrejših VPN-jev na trgu v letu 2019. Med testi je ExpressVPN povprečno hitrost prenosa znašal 106 Megabits na sekundo in premagal drugo mesto za skoraj 30 Mbps!

Comparitech je testiral vse vrhunske ponudnike VPN glede hitrosti in uspešnosti pri predvajanju HD videov in spletnih iger. Rezultati kažejo, da je ExpressVPN precej pred paketom.

Graf, ki prikazuje rezultate hitrosti najboljših ponudnikov VPN. ExpressVPN je vrh po državi.

10 od 10 za hitrost in pretakanje

Comparitech je dal ExpressVPN najvišje ocene za hitrost povezave in enostavnost, s katero je upravljal 4K video in video klepet.

Preskuševalci so preverjali, ali je hitrost dosledna po vsem svetu, saj so številne lokacije ExpressVPN daleč impresivne rezultate.

Tu so povprečni rezultati preskusa hitrosti, razčlenjeni po regijah:

  • Severna Amerika (najbližja): 117 Mbps
  • Azija: 96 Mbps
  • Evropa: 107 Mbps

Čeprav ni bilo uradnega rezultata, je Comparitch izrazil tudi ExpressVPN-ove odlične zmogljivosti za spletno igranje. Recenzent je opozoril: "Pri igranju hitrih iger, kot sta Rocket League in Brawlhalla, nisem opazil veliko zaostajanja ali visokih pingov."

Dovolj hitro za Ultra High Definition

S povprečno 106 Mbits / second je ExpressVPN več kot dovolj hiter za celo Netflixove Ultra HD tokove. Tu so Netflixova priporočila za hitrost prenosa preko interneta:

  • Zahtevana hitrost širokopasovne povezave: 0,5 Mbps
  • Priporočena hitrost širokopasovne povezave: 1,5 Mbps
  • Priporočljivo za kakovost SD: 3,0 Mbps
  • Priporočljivo za kakovost HD: 5,0 Mbps
  • Priporočljivo za kakovost visoke ločljivosti: 25 Mbps

ExpressVPN je na prvem seznamu v najnovejšem krogu hitrostnih preizkušenj in s tem velik odstotek. Medtem ko sem bil povezan z večino strežnikov, sem imel veliko pasovne širine za pretakanje 4K video ali video klepeta v visoki ločljivosti.
Paul Bischoff, Comparitech

Kdo je Comparitech?

Comparitech je spletno mesto, ki ponuja preglede in primerjave tehnoloških storitev.

Z več kot milijonom ogledov mesečno in več kot 1.200 pregledov na svojem spletnem mestu Comparitech pomaga svojim bralcem pri sprejemanju informacij o tehničnih izdelkih. Zaradi svojega poudarjanja potrošnikov in etosa, da bo samo "priporočil tiste, ki jih z veseljem uporabljamo sami", je ExpressVPN z veseljem vodil Comparitechove hitrostne teste.

Pridobite najhitrejši VPN na trgu

Stalno velike hitrosti ExpressVPN omogočajo, da ves čas doživite internet. Ne glede na to, kje ste, se lahko ukvarjate z internetnim poslovanjem kot običajno s popolno zaščito VPN.

ExpressVPN presega test hitrosti podjetja Comparitech
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.