Kako do Omegleja (ali katerega koli drugega spletnega mesta)

Prepovedi foruma

Ali ste blokirani za Omegle?

Obstajajo upravičeni razlogi, zaradi katerih bi lahko bila katera koli oseba napačno prepovedana s spletnega mesta; lahko na primer delijo IP naslov s predhodno prepovedanim uporabnikom.

Vendar obstaja rešitev. Vse, kar potrebujete, je VPN, ki bo spremenil vaš IP naslov.

Tukaj je temeljit vodnik za prepoved prepovedi.

Kako, da se ne omelijo iz omegle

Korak 1:

  • Pridobite račun ExpressVPN

To je to.

Zdaj se le povežite s katero koli lokacijo ExpressVPN in dobro se odpravite. Vendar to ni samo rešitev Omegle VPN. Ista metoda se lahko uporablja za premagovanje prepovedi s katerega koli spletnega mesta, ki za blokiranje uporablja IP naslov.

Kako obiti prepovedi IP

VPN deluje tako, da ustvari varen predor med računalnikom in vsakim spletnim mestom ali aplikacijo v spletu, kar vam omogoča, da se anonimno pojavite kjer koli izberete.

Čeprav je ExpressVPN storitev VPN in je ni mogoče uporabljati kot sredstvo za izogibanje prepovedam IP, obstajajo okoliščine, v katerih se lahko nepošteno blokirate s spletnega mesta. Tu lahko pomaga ExpressVPN.

Če ste na spletnem mestu ali forumu s prepovedanimi naslovi IP, se preprosto prijavite v ExpressVPN, spremenite svojo lokacijo in se prijavite na spletno mesto / forum z drugim uporabniškim imenom.

Uživajte.

Ste bili kdaj nepravično prepovedani s spletnega mesta ali foruma? Delite svoje zgodbe v spodnjih komentarjih!

Kako do Omegleja (ali katerega koli drugega spletnega mesta)
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.