Nov zakon za korist ne tako imenitne kazahstanske vlade

[ware_item id=33][/ware_item]

Nov zakon za korist ne tako imenitne kazahstanske vlade


Vsi državljani Kazahstana bodo kmalu lastniki novega potrdila. Žene pa s ponosom ne pokažejo svojim ženskam.

Kazahstanska vlada je sprejela nov zakon, ki zahteva, da se na telefone in računalnike vsakega državljana namesti digitalno potrdilo. Nabiral bo spletni promet, gesla, klice kmeta in celo finančne podatke. Dejansko bo potrdilo precej zajemalo vse, kar si vlada želi.

To je le še en primer vlade, ki poskuša vdreti v svoje življenje. To je očitna informacija, ki je sploh niso poskušali prikriti. Vsaj ne zelo dobro. Novica je prišla na vrsto, ko je Telecom.kz nadzorni načrt objavil v novembrski izjavi za javnost. Hitro so ga umaknili, toda kdaj bodo ljudje izvedeli, da Google rešuje vse ...

To ni prvič, da se je vlada poskušala usmeriti v svoje digitalno življenje. In zagotovo ne bo zadnji. Toda vsaj zdaj vemo, da to počnejo, in lahko zaščitimo svojo zasebnost. Skoraj smešno jih je gledati, kako naokoli blebetajo in odpovedo.

Pridobite ExpressVPN

Kako ustaviti vlade, da ne bi špijunirale

Če vas skrbi katera koli vlada, da vas vohuni, obstaja preprost način, da jih premagate. ExpressVPN deluje tako, da svojo lokacijo skriva pred zasičenimi očmi. Vztrajajo lahko, da namestite vsa potrdila v Kazahstanu, vendar ne morejo storiti ničesar, če vaša povezava izvira iz države, ki je zunaj njihove pristojnosti.

Na srečo je svet velik. In ExpressVPN ga je pokril. Za zasebno brskanje se lahko povežete s katero koli od naših številnih lokacij VPN. Tudi tistega v Kazahstanu. (Ja, imamo ga tam. Ker smo super).

✋ Visoka petica. ✋

Pridobite zasebno internetno povezavo od ExpressVPN. In morda prihranite nekaj denarja, ko boste naslednjič želeli najeti avto. Ali pa osla, ki vleče avto. To je vaš internet. Delajte, kar vam je všeč!

Pridobite ExpressVPN

Prikazana slika: siempreverde22 / Fotografski klub Dollar

Nov zakon za korist ne tako imenitne kazahstanske vlade
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.