Osem žensk v Bitcoin-u bi morali spremljati na Twitterju

Twitter ikona tweeta Bitcoin logotip iz njenih ust.

Stari kliše, da je v Bitcoin malo žensk, postaja nekoliko utrujajoč. Številne ženske prispevajo k tehnološki, skupnostni in naložbeni strani tistega, kar menimo, da je eden najbolj vznemirljivih človeških dogodkov našega stoletja. Poleg VPN-jev, seveda.

Če ste na twitterju in še ne spremljate teh žensk, to storite zdaj!

1. Elizabeth Stark (@starkness)

Elizabeth Stark ima dolgo zgodovino kampanje za digitalne pravice. Dolgo je bila zagovornica Bitcoina, trenutno pa je najbolj znana po soustanovitvi Lightning Labs, hitrega in poceni plačilnega omrežja na vrhu Bitcoin.

Prihodnost strele je videti svetla. �� Stražni stolpi, Spajanje, AMP, boljša uporabniška izkušnja bitcoin. ⚡️

Napisali smo primer, s katerim bodo ljudje izvedeli, kako bo strela delovala za končnega uporabnika: https://t.co/MsuHyrE8PC

- elizabeth stark (@starkness) 2. maja 2018

2. Leigh Cuen (@La__Cuen)

Leigh je kolumnist in novinar Coindeska. Na Bližnjem vzhodu je tvitala o tehnologiji, socialnih vprašanjih in bitcoinih.

Nepriljubljeno mnenje: potrebujemo več bitcoin maximalistov, da naučimo novinarje, kako dvomiti v blockchain projekte (ne glede na to, ali je to stališče pravilno).

- Leigh Cuen (@La__Cuen) 1. avgusta 2018

3. Mir Liponi (@mir_btc)

Mir je po srcu maksimalno bitcoin in bo poklical vse prevare, predstavnike in vodilne miselne voditelje v 'kripto' 'prostoru. Tudi ona je v središču bitcoin pop kulture!

Ko ima kripto valuta podjetje, ustanovitelje, ustvarjalca, ki ni anonimen in je še vedno naokoli, oddelek za trženje / oglaševanje, to nikoli niso dobri znaki.
So simptomi možnih prevar in / ali v najboljšem scenariju trivialne posamezne točke odpovedi.

- MIR������ (@mir_btc) 17. januarja 2018

4. Lyn Ulbricht (@Free_Ross)

Lyn je mati Rossa Ulbrichta, ki trenutno prestaja dosmrtno kazen zaradi domnevnega ustvarjanja in vodenja spletnega trga z drogami "Silk Road" leta 2011. Lyn s Twitterjem širi zavest o vojni proti drogam in morebitni korupciji okrog sojenja njen sin, in delijo sporočila od samega Rossa.

Pravkar smo sprožili peticijo, da bi Rossa pripeljali domov. Podpišite in delite. #FreeRosshttps: //t.co/hlio8inmOW

- Free_Ross (@Free_Ross) 14. julija 2018

5. Vaša Hydra (@BraveTheWorld)

Za vašo Hydra je bitcoin predvsem orodje za rušenje države. Njeni tvitovi govorijo o politiki in socialnih vprašanjih ter o tem, kako se Bitcoin ujema z njimi.

Ko sem bil otrok, smo zbirali nalepke. Nato smo se prikradli v skladišče našega kampa in odkrili zvitke na zvitkih nalepk in njihova vrednost je takoj strmoglavila.

O inflaciji je dobro izvedeti ob 7.

- VAŠA HIDRA (@BraveTheWorld) 27. julija 2018

6. Stacy Herbert (@stacyherbert)

Stacy je voditeljica in producentka, najbolj znana po soorganizaciji Keizerjevega poročila. Tweeta o zlatu, bitkoinih in finančnih trgih.

Bitcoin bo dobil 100.000. Lahko bi bilo do leta 2018 po tej stopnji! Ampak, in to je veliko VELIKO, prihodnost, ki prihaja v dveh dneh, ni le dolga. Nihče ne ve, kakšen vpliv bomo videli, vendar je lahko zelo nestanoviten. Biti pripravljeni. #BitcoinFutures

- Stacy Herbert (@stacyherbert) 7. decembra 2017

7. Alena Vranova (@AlenaSatoshi)

Alena je soustanoviteljica podjetja Satoshi Labs. V glavnem piše o avtonomiji posameznika, ekonomiji in sprejemanju Bitcoin po vsem svetu.

Najboljših 10 mest v Bitcoin glede na @thecoinmap

1. Praga ��
2. Buenos Aires
3. San Francisco
… Pic.twitter.com/kXomqCaDQo

- Alena Vranova (@AlenaSatoshi) 2. avgusta 2018

8. Catheryne Nicholson (@Catheryne_N)

Catheryne je izvršna direktorica Blockcypher-a, platforme za več enostavnih API-jev za Bitcoin, Dash in Ethereum. V svojem viru deli zanimive novice in članke o politiki in bitcoinih.

Počutim se, kot da sem zadnja oseba, ki je vedela, kakšna je cena bitcoina trenutno. Mislim, da je to dobra stvar.

- Catheryne Nicholson (@Catheryne_N) 19. januarja 2018

Osem žensk v Bitcoin-u bi morali spremljati na Twitterju
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.