Rezanje kabla: Primerjava 7 storitev prenosa televizije v živo

Škarje, ki sekajo po vrvici.

Trend odstranjevanja kabelske televizije za storitve spletnega pretoka nabira hitrost in z dobrim razlogom: je cenejša, bolj priročna in vam omogoča večjo izbiro. In če to berete zdaj, obstaja velika verjetnost, da iščete druge možnosti za tisti dragi kabelski paket, ki ga trenutno imate. Toda s toliko možnostmi za rezanje kablov, med katerimi lahko izbirate, kako veste, katera je najboljša za vas?

Možnosti rezanja vrvic za pretočne storitve

Razčlenimo, kaj dobite pri nekaterih najbolj priljubljenih storitev.

1. YouTube TV

Država: ZDA.
Izklicna cena: 50 USD / mesec
Najmanjše število kanalov: 70
Preizkusno obdobje: 30 dni

Ena izmed bolj premijskih storitev je YouTube TV, ki vam omogoča dostop do več kot 70 kanalov s TV-pokritostjo v živo, vključno s 24-urnimi informativnimi omrežji in nabiranjem športnih kanalov. Trenutno je na voljo le v ZDA, pokritost lokalne televizije pa se spreminja glede na poštno številko, ki jo vnesete. Prav tako lahko hranite zapise o oddajah, ki jih želite znova gledati v oblaku DVR do devet mesecev.

2. Sling TV

Država: ZDA.
Izklicna cena: 25 USD / mesec
Najmanjše število kanalov: 25
Preizkusno obdobje: 7 dni

Sling TV je ameriška pretočna storitev, ki je odlična alternativa za tiste, ki se želijo odrezati za ponudnika kablov in imeti večjo izbiro po nižji ceni. Izbirate lahko med tremi paketi: Sling Orange, Sling Blue ter Sling Orange in Blue.

Oranžna in modra ponujata različne izbire televizijskih kanalov, do katerih lahko dostopate, zato preverite, kateri od njih boste bolj verjetno uporabljali. Na primer Orange lahko na primer gledate samo v eni napravi, z modro naročnino pa lahko gledate na treh ločenih zaslonih. Če za naročnino oranžne in modre plačate 40 USD, lahko hkrati pretakate v štirih ločenih napravah.

3. AT&T TV zdaj

Država: ZDA.
Izklicna cena: 65 USD / mesec
Najmanjše število kanalov: 45
Preizkusno obdobje: 7 dni

Prej znan kot DirecTV Now, AT&T TV Now je najdražja alternativa kablu na tem seznamu, čeprav njegov standardni paket vključuje kanale, kot sta HBO in ESPN. V druge premium kanale, kot je Showtime, je mogoče dodati kosmiče, kot tudi ekskluzivne športne pakete, kot je NFL Sunday Ticket. AT&Zdi se, da T TV Now konkurence v streaming areni ne ustrahuje, saj so cene v letu 2019 dvignile s 50 na 65 dolarjev mesečno na najnižji stopnji Plus in na 70 do 80 dolarjev na najvišji ravni.

4. Hulu s TV v živo

Država: ZDA.
Izklicna cena: 55 USD / mesec
Najmanjše število kanalov: 60
Preizkusno obdobje: 7 dni

Hulu je tako možnost videa na zahtevo kot tudi možnost pretakanja televizije v živo. Možnost samo za VOD se začne pri 6 USD / mesec, če pa želite televizijo v živo poleg tega, boste morali viliti nad 55 USD / mesec. Kot pri AT&T TV Now, Hulu je pred kratkim povišal tudi cene, zato boste želeli izkoristiti vse sezonske ponudbe, ki se lahko pojavijo. Paket TV v živo omogoča gledanje na neomejenih zaslonih in ponuja izboljšani DVR v oblaku za snemanje vseh oddaj, ki ste jih morda zamudili. Za ogled oddaj brez oglasov boste morali dodati 6 USD več.

5. fuboTV

Država: ZDA.
Izklicna cena: 55 USD / mesec
Najmanjše število kanalov: 109
Preizkusno obdobje: 7 dni

Če vas zanimajo samo najnovejše športne igre, bo fuboTV vse, kar potrebujete, ki bo zajemal več kot 30.000 dogodkov, vključno z igrami NBA, NFL, MLB in NHL. Paket Standard ima vaše najljubše kabelske kanale, ki se osredotočajo na šport, novice in filme. Možni dodatki vključujejo kanale Showtime in še več športov.

6. Zattoo

Država: Nemčija, Švica
Izklicna cena: prost
Najmanjše število kanalov: 249 (30 v HD)
Preizkusno obdobje: 30 dni (za Premium / Ultimate naročnine)

Če živite čez Atlantik in večinoma gledate evropske TV kanale, bo Zattoo vse, kar potrebujete. Zattoo je internetna TV platforma, ki predvaja različne TV v živo in vsebine na zahtevo. Storitev je na voljo v Švici in Nemčiji, vendar lahko nekateri naročniki dostopajo tudi do Zattooja po vsej EU in Veliki Britaniji. Pri osupljivih 249 kanalih, ki jih lahko izbirate, vam ne bo primanjkovalo možnosti (razen če ne želite gledati ameriških kanalov).

7. TVPlayer

Država: UK
Izklicna cena: prost
Najmanjše število kanalov: 45
Preizkusno obdobje: 30 dni (s Premium)

Če bi želeli več anglocentrične vsebine, ima TVPlayer morda najboljšo izbiro kanalov za vas. Štejemo približno 45 kanalov, vključno s kanali BBC in ITV. Obstajajo brezplačni, kot je BBC, in nekateri, ki so na voljo samo s paketom Premium, na primer ITV2, 3 in 4. Če se naberete do naročnine Premium, ki vam omogoča pretakanje HD v več deset kanalih, lahko plačate mesečno 7 GBP / mesec ali 70 GBP za celo leto.

Najboljše storitve v živo v letu 2020

Najboljša storitev v živo se prikaže, kar izberete. Ne glede na to, ali gledate svojo najljubšo ekipo ali igrate lokalne novice, je na voljo veliko dobrih možnosti za rezanje kablov, ki ne bodo zlomile banke. In vedno je Netflix.

Rezanje kabla: Primerjava 7 storitev prenosa televizije v živo
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.