Udeležite se kampanj OpenMedia, da bi internet naredili boljše mesto

[ware_item id=33][/ware_item]

shrani povezavo


ExpressVPN je ponosen, da sodeluje z OpenMedia pri svojih številnih projektih, namenjenih zaščiti interneta.

OpenMedia, ustanovljena leta 2008, je neumorna kampanja za vse spletne svoboščine povsod.

Če se želite postaviti za brezplačen internet, je OpenMedia odličen kraj za začetek.

Kampanje OpenMedia vključujejo:

  • Zahtevajte nacionalno širokopasovno strategijo za Kanado: Internet je zdaj v Kanadi razvrščen kot osnovna storitev
  • Brani internet: Kampanja za nevtralnost omrežja
  • Pobuda skupnosti za širokopasovne povezave: boljši in cenovno dostopen internet za vse
  • Shranite našo varnost: v znak protesta proti zakonu C-51
  • Zasebnost meje: ustavite ameriške mejne stražarje, da bi brez naloga ustavljali vaš telefon!

Zmaga! Internet je osnovna storitev za vse Kanađane!

Kanadci so si želeli univerzalnega dostopa do interneta, podpore podeželskim skupnostim, hitrosti svetovnega razreda, neomejenim možnostim prenosa podatkov in minimalnim garancijam za kakovost svojega interneta. In s pomočjo OpenMedia so dobili vse!

OpenMedia je vodil skoraj 50.000 močno gibanje v podporo internetu kot osnovni storitvi. Dejansko je podpornikov OpenMedia prispevalo osupljivih 95% pripomb na postopek Kanadske komisije za radiotelevizijo in telekomunikacije (CTRC).!

To je prvič po telefonu, ko je CRTC imenoval osnovno storitev. Zdaj morajo vsi Kanadčani, ne glede na to, kje živijo, imeti dostop do zanesljivih svetovnih mobilnih in stanovanjskih internetnih storitev.

Brani Internet

Odprti internet je trenutno pod močnim napadom. Zvezna komisija za komunikacije (FCC) - organ, ki naj bi Američanom varoval dostop do spleta in zagotavljal, da je prost in pravičen - je pod novim vodstvom.

Novi vodja FCC Ajit Pai ima v središču interese Big Telecoma. Ključne zaščite, ki zagotavljajo nevtralnost spleta, so že obrnjene. Kljub temu pa velike telekomunikacijske družbe želijo še več, vključno z močjo, da nekatere svoje najljubše spletne strani prisilijo v "internetni počasni pas"

Ne recite tej viziji interneta.

Pobuda Skupnosti za širokopasovne povezave

Kanadski dostop do interneta je v primerjavi z drugimi državami neugoden. Toda OpenMedia želi sodelovati z ljudmi pri gradnji širokopasovne povezave v skupnosti.
Cilj je dostopnejši internet za vse.

Shranite našo varnost: C-51 (vladin nepremišljen zakon o vohunjenju)

Kanada

OpenMedia je vplivala na vladna posvetovanja o nacionalni varnosti in zastopala interese Kanade za zasebnost. Lani so lahko:

  • Udeležite se in pričajte na vladnih sestankih Stalnega odbora za nacionalno varnost
  • Osebno sodelovati na vladnih posvetovanjih za strokovnjake, akademike in poslovne vodje;
  • Izdelajte spletno orodje Save Our Security, ki je na tisoče Kanadčanov omogočilo sodelovanje v vladnem postopku posvetovanja na spletu
  • Zaženite prvovrstno orodje Click to Call. Zmogljivo novo orodje, s katerim lahko Kanadčani pokličejo svoje poslance v zvezi s C-51 s klikom miške.

Skupaj s tisoči Kanadčanov je OpenMedia pritiskal na vlado, naj javno objavi 59.000 rezultatov posvetovanja o nacionalni varnosti in objavi „povzetek poročila“.

Vlada se je poklonila pritisku in prvo polovico odgovorov javno objavila.

Da bi nadgradili uspeh, je OpenMedia zgradil orodje za množično trženje, ki javnosti omogoča neodvisno analizo vseh 59.000 rezultatov iz posvetovanj o nacionalni varnosti. Ta ogromna količina podatkov bo prvič na voljo in lahko prebavljiva.

Kampanja bo naslikala jasno sliko, kaj lahko Kanadčani pričakujejo od vlade glede C-51 in zatiranega nadzora razsutega tovora..

UK

Prepuščeni dokumenti razkrivajo tajni načrt britanskega domačega urada za dostop v realnem času do besedilnih sporočil in spletnih komunikacij. Pojavljajo se celo sporni poskusi, da bi podjetja, kot je WhatsApp, prisilila, da razbijejo varnost na lastni programski opremi.

Ta nepremišljen nadzorni načrt bo naredil vse bolj ranljive za napade, kot je bil nedavni napad z odvzemom programske opreme na NZS.

Sodelujte pri kampanji OpenMedia Save Our Security UK.

Zasebnost meja v ZDA.

Trenutno politiki razmišljajo o tem, ali bi podprli zaščitne podatke na zakonu o mejah, kar bi ameriškim mejnim stražarjem preprečilo, da bi gledali po telefonu ali prenosniku brez naloga.

Lobisti poskušajo prepričati politike, da ljudje te prakse ne motijo.

Tu se vključite v razpravo!

OpenMedia je objavila dokončno poročilo o TPP

TPP je bila za Kanado katastrofa. Po petih letih pogajanj in neporabljenih milijonov porabljenih, se je sporazum razpadel zaradi širokega javnega ogorčenja državljanov v vseh državah TPP.

Na tisoče je svoje mnenje delilo z vlado med posvetovanji o TPP - ker je čas, da ukrepajo na podlagi povratnih informacij ljudi.

Leta 2017 bo Kanada začela ponovno pogajati o severnoameriškem sporazumu o prosti trgovini (NAFTA), začela pogovore o sporazumu o prosti trgovini s Kitajsko in raziskala odpiranje neposrednih trgovinskih odnosov z Združenim kraljestvom.

Ti kritični pogovori sledijo isti napačni poti kot TPP.
Obiščite OpenMedia.org

OpenMedia upa, da bo premaknil nov okvir za pogajanja o trgovini: takšen, ki bo ponovno vzbudil zaupanje javnosti v vladne procese in povabil Kanađane, naj bodo v posvetovanju s partnerji.

Čas je, da zagotovimo, da naš pristop ustvarja odprto in postopno trgovino.

ExpressVPN je ponosen sponzor OpenMedia

OpenMedia deluje na tem, da je internet odprt, cenovno dostopen in brez nadzora. ExpressVPN bo še naprej podpiral njihove velike pobude in kampanje za boljši internet za vse.

Če se želite vključiti v katero koli to kampanjo, obiščite OpenMedia.org

Udeležite se kampanj OpenMedia, da bi internet naredili boljše mesto
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.