Mozilla и ExpressVPN обявяват партньорство за предоставяне на VPN услуги

Логотата на Mozilla и ExpressVPN седят един до друг, в партньорство.

С радост съобщаваме, че ExpressVPN си партнира с Mozilla за изграждането на по-частно и сигурно интернет изживяване. Mozilla отдавна е лидер в развитието на отворената мрежа и онлайн поверителността и сигурността, ангажимент, който споделяме дълбоко.

Заедно ще предлагаме на потребителите на Firefox Lite безплатна 7-дневна пробна версия на ExpressVPN, като им помагаме да гарантират връзките си и да гарантират, че данните им не са изложени на любопитни очи или злонамерени участници. Първоначално предложението ще бъде достъпно в четири страни - Индия, Индонезия, Тайланд и Филипините, които имат над 729 милиона интернет потребители.

„Горди сме, че предоставяме по-сигурно преживяване при сърфиране заедно с ExpressVPN“, казва Чарлз P.C. Чен, ръководител на бизнес развитието, Mozilla Asia. „Ние виждаме VPN като критично средство за интернет сигурност и поверителност. ExpressVPN се открои с пионерската си работа в областта на утечки. Щастливи сме, че установихме толкова силна колаборация, за да донесем изцяло ново ниво на сигурно мобилно изживяване за нашите потребители. “

Firefox Lite и ExpressVPN се обединяват, за да направят интернет по-бърз и по-безопасен

Firefox Lite, известна преди като Firefox Rocket, е браузър, който помага на потребителите да намалят използването на мобилни данни и да сърфират бързо дори при бавни връзки. Тези потребители, съобразени с данните и скоростта, често се обръщат към обществени горещи точки за Wi-Fi, като например в кафенета и ресторанти. Това обаче ги прави уязвими за основни рискове за сигурността, като например нападения от човек в средата, което може да доведе до кражба и злоупотреба с частни данни. Чрез нашето партньорство с Mozilla се надяваме да успеем да образоваме потребителите за тези рискове и да ги оборудваме с инструменти за защита.

Работата ни с Mozilla представлява първото дългосрочно стратегическо партньорство на организацията с доставчик на VPN. В началото на тази година бяхме поканени да участваме в строг процес на подбор, който оценява стандартите за сигурност, защитата на поверителността, лекотата на използване и други ключови фактори. Според Mozilla, ExpressVPN е избран заради водещата в индустрията защита от течове, бързина и надеждност, широко покритие на платформата, 24/7 поддръжка на клиенти и силен опит в застъпничеството за цифрови права, наред с други фактори.

Радваме се да работим с Mozilla и с нетърпение очакваме да продължим да надграждаме нашето партньорство, като улесняваме всички по света да имат достъп до интернет свободно, частно и сигурно. За да научите повече за нашето партньорство и Firefox Lite, вижте прессъобщението на Mozilla.

Mozilla и ExpressVPN обявяват партньорство за предоставяне на VPN услуги
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.