Imposibil de conectat: nume de fișier, eroare de nume de director

blocat are nevoie de ajutor

Lipiți și aveți nevoie de ajutor?

Vorbeste cu un om

Dacă vedeți următorul mesaj de eroare în jurnalul de conexiuni:

Luni 02 Decembrie 21:19:02 2013 cd to 'C: \ Users \? \ AppData \ Roaming \ ExpressVPN' a eșuat: numele fișierului, numele directorului sau sintaxa etichetei de volum sunt incorecte. (Errno = 123)
Luni 02 Decembrie 21:19:02 2013 Ieșire
Luni 02 Decembrie 21:19:03 2013 cd to 'C: \ Users \? \ AppData \ Roaming \ ExpressVPN' a eșuat: numele fișierului, numele directorului sau sintaxa etichetei de volum sunt incorecte. (Errno = 123)
Luni 02 Decembrie 21:19:03 2013 Ieșire

Întâlniți o eroare care se întâmplă de obicei dacă fișierele de configurare nu sunt încărcate corect. Pentru a remedia problema, dezinstalare aplicația ExpressVPN, reporniți aparatul și apoi descărcați din nou aplicația ExpressVPN.

Notă: Instrucțiunile de mai jos sunt pentru dezinstalarea programelor Windows 10. Dacă utilizați Windows 7 sau 8, consultați aceste instrucțiuni pentru dezinstalarea programelor de pe Windows 7 și Windows 8.

Click dreapta pe butonul Start și selectați Programe si caracteristici.

faceți clic pe pornire

Dacă Programele și funcțiile nu sunt disponibile direct făcând clic dreapta pe butonul Start, accesați-l făcând clic mai întâi pe Panou de control și apoi selectarea Programe si caracteristici.

faceți clic pe panoul de control

selectați programe și funcții din panoul de control

Parcurgeți lista de programe până găsiți ExpressVPN. Stânga-clic pe ExpressVPN pentru a o selecta, apoi faceți clic pe Dezinstalați.

selectați dezinstalați un program pe Windows

În Expertul de configurare, faceți clic pe Dezinstalați.

Asistentul de configurare

Veți fi anunțat atunci când ExpressVPN este dezinstalat cu succes. Clic Închide pentru a ieși din Expertul de configurare.

dezinstalați cu succes

După dezinstalarea programului, repornire mașina ta.

După ce ați repornit aparatul, descărcați aplicația ExpressVPN, configurați aplicația și conectați-vă la o locație a serverului.

Nevoie de ajutor? Vă rugăm să contactați echipa de asistență ExpressVPN pentru asistență imediată.

Imposibil de conectat: nume de fișier, eroare de nume de director
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.