Cum să ștergeți definitiv contul Pokémon Go

Treceți mai departe, Candy Crush: Pokémon Go este oficial regele jocurilor mobile. Cu peste 20 de milioane de utilizatori numai în SUA, nu au lipsit formatorii Pokémon care să îi prindă pe toți.

Dar pentru cei care se îngrijorează că Pokémon Go își compromite confidențialitatea pe internet, acest ghid vă va arăta cum să-ți elimini profilul Pokémon Go.

Notă: Când eliminați profilul dvs., veți pierde toate datele de joc asociate cu contul de joc. Cererile de ștergere a profilului sunt ireversibile, deci gândiți-vă de două ori înainte de a continua!

Sari la…

Pokémon Go și confidențialitatea ta
Cum să-ți elimini profilul Pokémon Go
Faceți mai multe pentru a vă proteja confidențialitatea pe internet

Pokémon Go și confidențialitatea ta

Înainte de a ieși toate capturile, ar trebui să aflați despre tipurile de informații pe care Pokémon Go le colectează de la dvs. Acestea includ:

  • Informații de bază ale contului: numele, ziua de naștere și fie e-mailul dvs. Pokermon Trainer Club, adresa de e-mail Google sau adresa de e-mail Facebook. Dacă creați un cont pentru un copil, Pokémon GO va colecta informațiile de mai sus și pentru utilizatorul copil.
  • Informații de utilizare: cookie-urile și tehnologiile similare pot fi utilizate pentru a vă identifica și a monitoriza modul în care utilizați Pokémon GO. Pe lângă Niantic (dezvoltatorii Pokémon GO), terți care lucrează cu Niantic pot plasa cookie-uri și pe dispozitivul dvs..
  • Informatie despre dispozitiv: Niantic poate utiliza „identificatori de dispozitiv” pentru a afla despre tipul de dispozitiv și despre setările dispozitivului pe care le utilizați pentru a accesa jocul.
  • Informații Locul de amplasare: pe măsură ce jucați Pokémon GO, numele dvs. de utilizator și datele locației fizice vor fi colectate și stocate.

Cum folosește Pokémon GO informațiile mele?

După colectarea informațiilor dvs., Niantic poate să le păstreze singure și să le poată împărtăși cu următoarele părți:

  • Compania Pokemon: orice informație pe care o împărtășiți în timpul înregistrării pentru / jucând Pokémon GO poate fi transmisă TPC. Niantic nu este responsabil pentru ceea ce face TPC cu informațiile dvs..
  • Terți: Niantic lucrează cu furnizori de servicii terți pentru a vă aduce Pokemon GO. Orice informație pe care o împărtășiți în timpul jocului poate fi transmisă acestor companii în scop de cercetare și analiză.
  • Alte afaceri: în cazul în care Niantic devine implicat într-o tranzacție comercială și / sau este dobândit de o altă companie, informațiile dvs. pot fi dezvăluite sau transferate ca parte a tranzacției.
  • Autoritățile juridice: Niantic poate dezvălui informațiile pe care le colectează de la dvs. atunci când este solicitat legal în scopuri de investigație.

Pot renunța la schimbul de informații în Pokémon GO?

Dacă doriți să vă bucurați de toate caracteristicile Pokémon GO, va trebui să vă dați acordul pentru a împărtăși informațiile enumerate mai sus.

Cu toate acestea, puteți efectua o solicitare de modificare / ștergere a informațiilor sau renunțarea la partajarea informațiilor despre dvs. sau copilul dvs. autorizat prin e-mailul [email protected].

Pokémon GO este sigur să joace?

Pokémon GO este foarte distractiv și este bine să se joace dacă utilizatorii rămân vigilenți. Chiar și atunci, utilizatorii trebuie să fie conștienți de cantitățile mari de informații colectate atunci când joacă jocul.

De exemplu, au existat cazuri de jucători care au fost jigniți de tâlhari care pretind că oferă Pokemon rar. Aceste pericole fizice sunt întotdeauna o posibilitate atunci când joci un joc care colectează și împărtășește informațiile despre locație.

Cu asta în minte, evitați să jucați jocul singur, fiți întotdeauna obosiți de împrejurimile dvs. și luați în considerare utilizarea informațiilor pseudonime pentru contul dvs. de joc. Nu abandonați bunul simț … chiar dacă în fața voastră există un Charizard!

Cum să-ți elimini profilul Pokémon Go

Pasul 1: Accesați formularul de solicitare de ștergere a profilului Pokémon Go de pe site-ul oficial de asistență Pokémon Go.

Pasul 2: Completați toate întrebările și verificați toate casetele marcate cu un asterisc roșu (*). Acestea sunt întrebări obligatorii din detaliile contului.

completați formularul de ștergere a profilului

Pasul 3: Dacă ștergeți un cont pentru cineva cu vârsta sub 13 ani, bifați caseta de mai jos Selectați dacă trimiteți această solicitare în numele unui copil cu vârsta sub 13 ani.

bifați această casetă de vârstă pentru sub 13 ani

Pasul 4: Înainte de a trimite formularul, bifați caseta de mai jos Vă rugăm să verificați dacă sunteți oameni. Nu permiteți unui Pokemon să vă ștergeți contul pentru dvs.!

faceți clic pe casetă pentru a verifica dacă sunteți om

Pasul 5: Lovit Trimite. Cererea dvs. de ștergere a profilului va fi depusă și revizuită.

Faceți mai multe pentru a vă proteja confidențialitatea pe internet

Acum că nu mai ești pe Pokémon Go, ce mai poți face pentru a-ți îmbunătăți confidențialitatea pe internet? Iată câțiva pași pe care îi puteți face.

  1. Folosiți ExpressVPN. În timp ce „întrerupe” Google Web & Istoricul aplicațiilor împiedică Google să colecteze date despre dvs., nu împiedică ISP-ul dvs. să urmărească ceea ce faceți online și să le poată împărtăși cu corporații și guverne. Pentru a ascunde activitatea online de ISP-ul dvs., utilizați un VPN precum ExpressVPN.
  2. Folosiți Tor Browser. Tor îți ascunde locația și activitățile online de orice persoană care efectuează supraveghere în rețea sau analiză de trafic, astfel încât activitatea dvs. pe internet este dificil de urmărit. Este unul dintre cele mai bune pariuri pentru menținerea anonimatului online. Pentru a maximiza eficiența Tor, asigurați-vă că citiți aceste sfaturi: doriți ca Tor să funcționeze cu adevărat?

Navigare sigură, toată lumea!

Doriți mai mult ajutor pentru a vă dezlipi viața online? Consultați ghidurile ExpressVPN cu:

> Ștergerea extensiilor Chrome

> Ștergerea Dropbox

> Ștergerea contului dvs. de Facebook

> Ștergerea Facebook Messenger

> Ștergerea Găsiți iPhone-ul meu, Căutați iPad-ul meu și Găsiți Mac-ul meu

> Ștergerea contului dvs. Gmail

> Ștergerea istoricului Google

> Ștergerea fotografiilor dvs. Google

> Ștergerea istoricului de navigare pe hard disk

> Ștergerea contului dvs. de Instagram

> Ștergerea istoricului Internet Explorer

> Ștergerea Safari

> Ștergerea contului Snapchat

> Ștergerea contului Tinder

> Ștergerea contului dvs. Twitter

> Ștergerea WhatsApp Messenger

> Ștergerea contului dvs. Yahoo Mail

Cum să ștergeți definitiv contul Pokémon Go
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.