Cum se dezinstalează manual extensiile Chrome

Extensiile Chrome sunt minunate. Ele oferă o varietate de instrumente care ne ajută cu munca noastră, ne permit să găsim informații mai repede și chiar să ne mențină distrați în timpul nostru.

Din păcate, prea multe extensii pot încetini browserul, îl pot cauza sau se pot descărca malware pe computer. Deci pentru cei care doresc o experiență Chrome mai slabă (și mai rapidă), acest ghid vă va arăta cum să dezinstalați o extensie din Google Chrome.

Sari la…

Extensiile Chrome pot fi periculoase?
Cum să eliminați manual extensiile Chrome
O modalitate mai rapidă de a elimina extensiile Chrome
Lipsește extensiile Chrome?
Faceți mai multe pentru a vă proteja confidențialitatea pe internet

Extensiile Chrome pot fi periculoase?

Extensiile Chrome sunt biți de cod care sunt adăugați browserului. Acestea vă pot ajuta să faceți o varietate de lucruri, cum ar fi efectuarea verificărilor ortografice sau vă vor ajuta să stocați parolele și, în general, sunt în siguranță.

În timp ce Google este destul de strict cu modul în care testează extensiile înainte de a le face disponibile în Chrome Web Store, este posibil ca o extensie sigură să fie modificată pentru a include unele funcții dăunătoare. De exemplu, un dezvoltator al unei extensii inofensive ar fi putut să-și vândă lucrările către o altă companie, care modifică apoi extensia pentru a injecta scripturi de urmărire, reclame și alte biți urâte de cod..

Cea mai bună apărare împotriva extensiilor potențial necinstite este să rămâi vigilent în orice moment. Conform acestei idei:

  • Gândiți-vă înainte de a descărca. Aveți nevoie de această extensie?
  • Faceți-vă cercetările. Există o bază mare de utilizatori pentru această extensie? A fost construit de o sursă de încredere? Există recenzii pentru această extensie?
  • Monitorizați performanța mașinii. Vedeți brusc reclame ciudate? Sunt brusc paginile care se încarcă mult mai lent? Mașina dvs. funcționează mult mai lent?

Cum să eliminați manual extensiile Chrome

Pasul 1: În Chrome, faceți clic pe hamburger Pictograma meniului (≡).

Pasul 2: Mergi la Mai multe unelte și faceți clic pe Extensii.

acces extensii

Pasul 3: Veți vedea o listă cu toate extensiile Chrome instalate. Pentru a elimina o extensie, faceți clic pe butonul Pictograma Coș de gunoi (crom-coș de gunoi) în partea dreaptă a extensiei.

gunoi-extensie

Pasul 4: Vi se va solicita să confirmați eliminarea extensiei. Clic Elimina a inainta, a merge mai departe.

elimina-extensie

O modalitate mai rapidă de a elimina extensiile Chrome

Dacă o extensie are o pictogramă în bara de instrumente Chrome, puteți pur și simplu Click dreapta pe pictogramă și selectați Elimina de pe Chrome pentru a elimina extensia respectivă.

eliminați-folosind-icon

Lipsește extensiile Chrome?

Doriți să reinstalați o extensie Chrome după ștergerea anterioară? Pur și simplu vă îndreptați către magazinul web Chrome, căutați o extensie în bara de căutare și instalați-o din nou în browser.

căutare-pentru-extensie

Faceți mai multe pentru a vă proteja confidențialitatea pe internet

Acum, dacă doriți într-adevăr să vă intensificați jocul de confidențialitate pe internet, iată mai mulți pași pe care îi puteți face.

  1. Folosiți ExpressVPN. În timp ce „întrerupe” Google Web & Istoricul aplicațiilor împiedică Google să colecteze date despre dvs., nu împiedică ISP-ul dvs. să urmărească ceea ce faceți online și să le poată împărtăși cu corporații și guverne. Pentru a ascunde activitatea online de ISP-ul dvs., utilizați un VPN precum ExpressVPN.
  2. Folosiți Tor Browser. Tor îți ascunde locația și activitățile online de orice persoană care efectuează supraveghere în rețea sau analiză de trafic, astfel încât activitatea dvs. pe internet este dificil de urmărit. Este unul dintre cele mai bune pariuri pentru menținerea anonimatului online. Pentru a maximiza eficiența Tor, asigurați-vă că citiți aceste sfaturi: doriți ca Tor să funcționeze cu adevărat?

Navigare sigură, toată lumea!

Doriți mai mult ajutor pentru a vă dezlipi viața online? Consultați ghidurile ExpressVPN cu:

> Ștergerea Dropbox

> Ștergerea contului dvs. de Facebook

> Ștergerea Facebook Messenger

> Ștergerea Găsiți iPhone-ul meu, Găsiți iPad-ul meu și Găsiți Mac-ul meu

> Ștergerea contului dvs. Gmail

> Ștergerea istoricului Google

> Ștergerea fotografiilor dvs. Google

> Ștergerea istoricului de navigare pe hard disk

> Ștergerea contului dvs. de Instagram

> Ștergerea istoricului Internet Explorer

> Ștergerea contului Pokémon Go

> Ștergerea Safari

> Ștergerea istoricului Snapchat

> Ștergerea contului Tinder

> Ștergerea contului dvs. Twitter

> Ștergerea WhatsApp Messenger

> Ștergerea contului dvs. Yahoo Mail

Cum se dezinstalează manual extensiile Chrome
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.