Last minute privatnost nadahnuta božićnim poklonima koje možete kupiti na benzinskoj postaji

Savršeni last-minute božićni pokloni za privatnost.

Ponestaje vremena da biste tom posebnom nekome priuštili božićni poklon? Ne brinite, ExpressVPN ima leđa. Evo 5 savršenih poklona za zaštitu privatnosti koje možete pokupiti na benzinskoj postaji.

Last-minute X-mas pokloni

1. Novine

Privatnost nije ograničena na mrežne aktivnosti - kao i mnoge stvari, započinje kod kuće. Pa zašto ne pokloniti novine? Sretni prijemnik može ga koristiti za pokrivanje svojih prozora. Novine čine izvrsne, ikonične i biorazgradive zavjese. Govorit će o kvartu.

Last minute ideje za božićne poklone

2. Aluminijska folija

Da ne pokrivaju glavu! To bi bilo glupo. Ne, ovo treba pokriti njihov telefon. Savršeno za sve koji ne žele da im se tijekom Božića prati ili čak zove telefon. Zamotajte telefon u aluminijsku foliju, i zdravo! Nijedan signal ne može ući ili izaći. Djeluje poput dizala, ali manje je i neće vam pomoći da se popnete stubama.

Last minute xmas ideje za poklon

3. Neke naljepnice

Postavljanje naljepnice preko web kamere zaustavit će bilo koji haker da ga koristi kao video špijunsko sredstvo. Sigurno je da će bilješke post-it uspjeti. Ali zašto ne biste postali kreativni? Ružičasti jednorog za tatu? Ili Snoop Dogg za Gran. Da, postoji takva stvar kao naljepnice Snoop Dogg. Očito.

Last minute ideje za božićne poklone

4. Lak za nokte

Što? Lak za nokte? Tako je. Pomoću njega oslikavajte vijke na prijenosnom računalu, a zatim fotografirajte uzorak. Nitko ne može ući u uređaj bez da uništi sav taj lijepi lak za nokte. Nabavite dodatni svjetlucavi lak jer ćete tako uzorak teže ponoviti. A također, izgledat će sjajno.

Kupite ExpressVPN sa telefona!

5. ExpressVPN pretplata

Ljepota ovog je u tome što ti uopće ne trebaš ići na benzinsku stanicu da bi ga kupio. Pretplatu ExpressVPN možete dobiti odmah, na uređaju, ovo čitate! Čudesno, zar ne? VPN je sjajan poklon za svakoga, posebno onu o privatnosti.

ExpressVPN šifriranje velike snage štiti ne samo web preglednike, već i e-poštu, Skype razgovore, internetsko bankarstvo i sve ostalo na mreži - bilo kod kuće, u uredu, kafiću ili putujete svijetom.

Sretan Božić iz ExpressVPN-a!

Nadamo se da će vas ovi gornji savjeti za poklone izvući iz pekmeza. Ali bez obzira što na kraju kupite, samo se pobrinite za spektakularni Božić. I ne zaboravite jesti i piti previše.

Hvala vam na čitanju tijekom godine, nadam se da se vidimo uskoro.

Najbrži VPN na svijetu

Last minute privatnost nadahnuta božićnim poklonima koje možete kupiti na benzinskoj postaji
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.