Najbolja aplikacija ExpressVPN ikad dostupna na svim većim uređajima

[ware_item id=33][/ware_item]

Nova aplikacija ExpressVPN, prikazana spojeno.


Programu ExpressVPN omogućili smo potpunu remont! Najnovija inačica ima potpuno novo sučelje i isporučuje se s mnoštvom ubojitih značajki koje će vam osigurati sigurnost na internetu.

Bez obzira koristite li Android, iOS, Windows ili Mac, danas možete preuzeti novi ExpressVPN!

1. Potpuno novi dizajn aplikacija

Novo elegantno sučelje redizajnirano je od temelja kako bi se olakšala navigacija. Bez obzira jeste li VPN novak ili iskusni protokol, nova aplikacija radi upravo ono što trebate, u manje klikova..

2. Zamjena lokacije jednim dodirom

Najnovija aplikacija sadrži izravan pristup vašim najnovijim lokacijama što olakšava prebacivanje VPN lokacija jednim dodirom. Možete čak i prebaciti lokacije ako ste već povezani!

Ako za streaming videozapisa kod kuće koristite jednu VPN lokaciju, a drugu za privatnost na poslu, sada bez napora možete prebacivati ​​između svih njih bez napuštanja početnog zaslona aplikacije.

3. Brže nego ikad

Povezivanje s odabranom VPN lokacijom sada postaje munjevito, tako da ste zaštićeni i spremni surfati webom ili strujati videozapisima gotovo u bilo kojem trenutku. Aplikacija se također pokreće u rekordnom vremenu.

4. Poboljšana pouzdanost veze

ExpressVPN veza sada je robusnija nego ikad prije. Aplikacija uvelike radi u pozadini kako biste bili sigurni da ste povezani s VPN-om, bez obzira što radite i gdje god bili.

Preuzmite najnoviju aplikaciju ExpressVPN danas!

Svoju kopiju možete preuzeti ili nadograditi u samo tri jednostavna koraka:

  1. Vratite se na moj račun
  2. Prijaviti se
  3. Kliknite veliku zelenu vezu "Postavi ExpressVPN"

Ne zaboravite pratiti ExpressVPN na Facebooku, Twitteru, YouTubeu ili Instagramu za više vijesti o aplikacijama, ažuriranjima i aktualnim događajima.

Najbolja aplikacija ExpressVPN ikad dostupna na svim većim uređajima
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.