Pojeo je tabletu kako bi izbjegao policijski uhićenje – #WTFSrijeda

čovjek jede ipad

Obično kada progutate tabletu, to je u medicinske svrhe. Nakon toga se osjećate bolje.

Ali za jednog muškarca u Sankt Peterburgu u Rusiji, jedenje tableta značilo je ugasiti nešto više od računalne raznolikosti. I vrlo brzo nakon toga bio je mrtav kao PepperPad.

S policijom na vratima, muškarac se suočio sa smrtonosnom odlukom. Mogao je dopustiti da ga policija uhiti. Ili je mogao nešto poduzeti. Nažalost, akcija koju je odabrao bila je malo ozbiljna: pojeo je svoj tablet - ekran, pločice i sve ostalo. (Napomena: Sputnik News podrugljivo izvještava: "Nije poznato je li smrtonosni uređaj Android ili Apple.")

Kako je na Zemlji došlo do ovoga?

Policijska prijava

Sve je počelo oko 17 sati u jednu tihu nedjelju u lipnju, izvještava Moscow Times. Susjedi su čuli kako muškarac baca velike predmete kroz prozor svog stana u Parnasu, na sjeveru Sankt Peterburga, uključujući vlastiti namještaj.

Ruska policija ubrzo je bila na licu mjesta.

"U stanu je pronađen 41-godišnji nezaposleni muškarac koji se odupirao uhićenju kada ga je policija uhitila, nakon čega se nastavio ponašati neprimjereno", navedeno je u policijskom saopćenju.

Nakon dolaska policije, muškarac - koji još nije imenovan - počeo je jesti uređaj.

Iz izvješća nije jasno što je čovjeku nanijelo najviše štete - jedenje tableta ili intervencije policije. Izvještaj se nastavlja:

Policajac na mjestu događaja zaustavio je akciju (pojeo tabletu), tijekom koje je zadobio tjelesne ozljede ... Policajac je odmah pozvao hitne službe. Čovjek je izgubio svijest i umro je prije dolaska liječnika.

Koliko biste daleko otišli?

Sada se vodi istraga o tome što se stvarno dogodilo.

Možda je bio psihički bolestan. Možda on stvarno nije želio biti uhićen. Ili - ovdje nagađa - možda je bio privatni građanin, koji nije želio da policija pristupi onome što je bilo na njegovom tabletu - toliko strastvena da je bio voljan umrijeti da zaštiti svoju privatnost.

To nije postupak akcije koji mi u ExpressVPN-u ikad preporučujemo, a naše misli idu na njegove prijatelje i obitelj.

Ali ako je taj čovjek doista pojeo svoj tablet kako bi zaštitio svoju digitalnu privatnost, onda nam to daje hranu za razmišljanje. Koliko bismo daleko mogli zaštititi vlastitu privatnost?

Čitali ste #WTFU srijedu, naš tjedni krupni plan o bizarnim pričama koje se odnose na vašu digitalnu privatnost. Ako znate nekoga tko bi smatrao ovu priču ukusnom, zašto je ne biste podijelili?

ExpressWPN-ova #WTFSrijeda donosi čudne, šokantne i jezive priče o privatnosti podataka - izvučene izravno iz vijesti. Mislite da je vaša privatnost? Razmisli još jednom. Osjećat ćete se nelagodno. Bit ćete ogorčeni. Mislit ćete: "WTF ?!"

Sviđa vam se ovaj post? Mrziti? Pročitajte još horor priča o upadu u vašu privatnost u našoj #WTFWed srijedi arhivi.

Pojeo je tabletu kako bi izbjegao policijski uhićenje - #WTFSrijeda
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.