Бъдете в безопасност и свързани с VPN на Световното първенство в Русия

Причини се нуждаете от VPN в Русия

Най-голямата конкуренция на света е на път да стартира и цял месец умират и небрежни фенове също така ще хвърлят поглед върху Русия за футболната феерия, известна като Световната купа 2018.

Много от нас ще гледат мачовете у дома, но се очаква един милион фенове да слязат в Русия, за да гледат действието на живо и в плът.

Ако сте един от малкото късметлии, за да видите какво може да е лебедовата песен на Меси и Роналдо на международната сцена, аз съм невероятно ревнив! Сигурно сте прекарали фантастично.

Но докато сигурността е от първостепенно значение за Световното първенство и вероятно Путин е най-доброто си поведение при гледането на света, все пак си струва да направите няколко подготовки за пътуване, за да гарантирате, че ще останете в безопасност в Русия.

ExpressVPN състави списък със съвети, които ще ви държат в безопасност и връзка в Русия по време на Световното първенство.

1. Поддържайте връзка с дома с VPN

Изненада! VPN компанията препоръчва VPN.

Но с цялата си сериозност Русия е известна със своята строга интернет политика и VPN ще ви помогне да останете в контакт вкъщи.

VPN е от съществено значение, за да се гарантира, че поддържате достъпа до своя имейл, Facebook, Twitter и т.н., така че да можете да поддържате хората вкъщи в течение на пътуванията си.

ExpressVPN е перфектният VPN за посетителите на Световната купа. Можете да го инсталирате и използвате на всяко от вашите устройства и със сървъри в повече от 90 страни и 99,9% време за работа, можете да се притеснявате за по-важни неща - например как по дяволите направи Меси това?

2. Вземете VPN, за да защитите данните си в Русия

Но не само интернет достъпът прави VPN задължително в Русия. По-важното е, че прегледът на Лабораторията на Касперски на публичните Wi-Fi горещи точки в 11-те града домакини за Световната купа (Саранск, Самара, Нижни Новгород, Казан, Волгоград, Москва, Екатеринбург, Сочи, Ростов, Калининград и Санкт Петербург) до няколко гадни изненади.

Лабораториите Касперски се свързват с 32 000 обществени Wi-Fi връзки в Русия и откриха, че поне 22,4% - а вероятно и 35,9% - от руския Wi-Fi въобще не осигуряват защита.

Тези много необезпечени данни, които летят наоколо, са златната гъска на нападателя. Естествено, ExpressVPN може да ви помогне да запазите вашите вкусни яйца с данни.

3. Бъдете в течение с всички мачове на Световната купа в Русия

Въпреки че е сбъдната мечта да посетите Световната купа на живо, няма да имате достъп до всички най-нови игри, статистики и резултати, достъпни за феновете на фотьойла обратно вкъщи.

Тоест, освен ако нямате VPN!

От първия мач в четвъртък, 14 юни, където Русия ще поеме Саудитска Арабия, до финала на 15 юли на стадион "Лужники" в Москва, VPN ще гарантира, че не пропускате бит.

Никой не знае със сигурност колко ограничен ще бъде руският локален достъп до интернет, но ръководството за стрийминг на Световната купа на ExpressVPN ще ви помогне да останете на върха на всички най-нови мачове на Световната купа, откъдето и да се намирате!

4. Преглеждайте анонимно, докато сте в Русия

Известно е, че интернет доставчиците и правителствата ще шпионират вашето интернет сърфиране.

Може би смятате, че нямате какво да криете в собствената си страна, но си струва да предприемете допълнителни стъпки, за да останете частни, докато сте в чужбина. Това, което може да е напълно добре у дома, може да се смрачи в чужбина.

Има смисъл да покривате вашите песни и да разглеждате анонимно.

Бонус предимства на VPN на Световното първенство в Русия

ExpressVPN не се нуждае от хардуер, освен от устройството, на което вече сърфирате в интернет. Което означава, че няма нужда от маршрутизатор за пътуване, оставяйки ви повече място за багаж, за да носите около комедия гигантски пръст и бира.

Освен това, когато сте навън в големия, див свят на футбола, 24/7 поддръжката на живо на ExpressVPN означава, че никога няма да останете без защитена връзка.

Помислете за VPN лично преживяване на Световната купа в джоба си. Можете да се включите в него по всяко време за осигуряване на пълна и сигурна интернет връзка и да поддържате всички най-нови резултати и акценти.

Освен това е чудесен начин да запазите данните си в безопасност и далеч от любопитни очи.

Съвет №1 за Световната купа обаче е да си прекарате страхотно!

Бъдете в безопасност и свързани с VPN на Световното първенство в Русия
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.