ExpressVPN и Dynabook (бивша Toshiba) обявяват глобално партньорство

Емблемите на ExpressVPN и Dynabook, символизиращи ново партньорство

За нас е удоволствие да обявим нашето глобално партньорство с Dynabook (преди това компютърното устройство на Toshiba), за да предоставим на потребителите на Dynabook съществена защита в интернет.

Като част от нашето партньорство, Dynabook ще инсталира предварително ExpressVPN на всички нови и бъдещи компютри Dynabook, започвайки с новия Satellite Pro L50, който стартира през декември 2019 г. Потребителите също ще получат безплатна 30-дневна пробна версия на нашата наградена услуга, осигурявайки им решаваща сигурност и защита на поверителността веднага. В бъдеще партньорството ще се разшири и до допълнителни модели.

Това стратегическо партньорство бележи първия път, когато Dynabook работи с доставчик на VPN. Ще помогнем на клиентите на Dynabook по целия свят да осигурят интернет трафика си и да предпазим своята онлайн активност от любопитни очи. Само с едно кликване ExpressVPN предлага ценно спокойствие на потребителите, особено когато те са на обществени Wi-Fi горещи точки, като тези на летища, хотели, пространства за сътрудничество и други. С ExpressVPN клиентите на Dynabook също могат да се насладят на любимото си съдържание по всяко време и навсякъде.

Лаптоп Dynabook с предварително инсталиран ExpressVPNExpressVPN ще бъде прикрепен към лентата на задачите по подразбиране и също така достъпен от менюто "Старт".

„VPN се превърнаха в незаменим инструмент за поверителност и сигурност в интернет, така че ние сме щастливи да предоставим по-сигурно изживяване на нашите потребители веднага извън това партньорство“, заяви Дамиан Джауме, президент на Dynabook EMEA. „Избрахме да си партнираме с ExpressVPN, тъй като те са абсолютно несравними в индустрията, що се отнася до най-модерната сигурност, супер бързите скорости на връзката в световен мащаб и лекотата на използване. Те споделят дълбокия ни ангажимент да изградим безопасен и отворен интернет опит. "

„Радваме се да работим с Dynabook, за да осигурим на своите клиенти по-голяма поверителност, сигурност и свобода в интернет“, заяви Харолд Ли, вицепрезидент на ExpressVPN. „За нас е изключително приятно да видим, че VPN вече не са само инструменти за експерти по киберсигурност, но че компаниите и отделните лица признават важността си за всички потребители на интернет.“

Dynabook назначи ExpressVPN за свой официален VPN партньор след строг процес на подбор. Екипът на Dynabook извърши задълбочени тестове на нашия софтуер и разгледа множество фактори, включително неговата сигурност, надеждност, бързина, лекота на използване, политика за поверителност, архитектура за архивиране и други.

ExpressVPN и Dynabook (бивша Toshiba) обявяват глобално партньорство
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.