ExpressVPN и HP осигуряват VPN защита на потребителите на компютър

ExpressVPN и HP осигуряват VPN защита на потребителите на компютър

Радваме се да съобщим, че ExpressVPN работи с HP, за да помогне на потребителите си да останат частни и сигурни онлайн. VPN са незаменими инструменти за цифрова безопасност и много клиенти на HP вече ще бъдат защитени от първия ден с предварително инсталирана защита ExpressVPN на избрани нови потребителски компютри на HP. 

От днес ExpressVPN ще бъде включен в новия HP Spectre x360 13. Клиентите на HP ще получат ексклузивна безплатна 30-дневна VPN пробна версия, която позволява достъп до всички приложения на ExpressVPN.

„Нашите клиенти се свързват ежедневно с различни необезпечени обществени Wi-Fi мрежи, често без да осъзнават рисковете за сигурността и неприкосновеността на личния живот“, казва Майк Наш, главен технолог и вицепрезидент на клиентския опит, персонални системи, HP Inc. „Ние се радваме да добавим ExpressVPN към набора от предложения за сигурност за нашите клиенти. “

VPN: Новият инструмент по подразбиране за цифрова защита

Търсенето на потребителски VPN расте с изключителен темп: Скорошно проучване на GlobalWebIndex разкри, че 30% от интернет потребителите са използвали VPN само през последния месец. Очаква се глобалният пазар на VPN също да нарасне с около 50%, от приблизително 23,6 милиарда долара през 2019 г. до близо 36 милиарда долара през 2022 г..

Работата ни с HP отразява факта, че VPN сега се разглеждат като новият незаменим инструмент за защита на поверителността и сигурността на потребителите. И HP не е единствената основна технологична марка, която признава нуждата от VPN мрежи - с радост казваме, че през следващите месеци ще имаме още повече съобщения за партньорство, които да споделяме.

Радваме се да видим, че потребителите и производителите на устройства все повече признават основните защити за поверителност и сигурност, които предоставят VPN. Например, без VPN, бихте могли да излагате личните си данни на хакери, когато се свързвате с необезпечени или ненадеждни мрежи, като например публични Wi-Fi горещи точки на летища, хотели и кафенета. Правителствата, мрежовите администратори и доставчиците на интернет услуги също биха могли да спират върху вашата онлайн активност, а VPN помага да ви защити от всички тези рискове и повече.

За повече информация за новия HP Spectre x360 13, вижте прессъобщението на HP.

ExpressVPN и HP осигуряват VPN защита на потребителите на компютър
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.