Защо няма да има доживотен абонамент за ExpressVPN

[ware_item id=33][/ware_item]

expressvpn-Cyber-т


Получавате VPN услугата, за която плащате

При ExpressVPN отличното обслужване е от първостепенно значение. Поехме ангажимент: Без маркетингови трикове и без сканиране на качеството на услугата. някога.

Намалена ставка означава услуга с отстъпка. ExpressVPN ще продължи да инвестира във вашата поверителност и сигурност с множество инициативи, с които по-малките доставчици просто не могат да се конкурират. Частно сърфиране, самостоятелно стартиране на DNS на всеки сървър, криптиране на приложение и сертификат в най-добрия клас и поддръжка на чат на живо, само за да назовем няколко.

Абонамент за цял живот означава липса на устойчиви приходи; това е неоспорим факт. Доставчиците, работещи с този модел трябва да съкратете някъде - очаквайте по-лоши функции за сигурност и непрофесионално (или несъществуващо) обслужване на клиентите.

Безброй хора са били подведени в абонаменти за цял живот и си отиват неудовлетворени или се чувстват откъснати.

Примери от реалния живот на присъщите проблеми с доживотните VPN абонаменти:

пази-целия живот-абонаменти
лошо-VPN услуги
Забележка: Това са всички 100% реални публикации от реални потребители на VPN. Идентичността е замъглена, за да се защити индивидуалната идентичност.

VPN операторите с полет през нощта ще ви вземат парите и ще стартират

Ако една компания не генерира приходи от плащането на клиенти, те трябва да намерят други, по-зловещи потоци от приходи. VPN операторите с полетна нощувка може да съберат допълнителен доход, като продават потребителски регистрационни файлове и IP адреси на трети страни, което напълно побеждава смисъла от наличието на VPN.

Схема на Понци?

Пожизнените абонаменти създават режийни разходи за цялото (и вероятно краткото) съществуване на компанията, която го предлага. Единственият начин, по който може да се поддържа съществуващ акаунт, е да регистрирате нов клиент с доживотен абонамент. Този бизнес модел е напълно неустойчив, както беше показано много пъти в миналото.

Първоначалният приток на пари може да е достатъчен за закупуването на няколко яхти, преди компанията неизбежно да се срине, но това почти никога не е добра дългосрочна сделка за клиента.

Колко дълго е доживотна абонамент за VPN?

Бихте ли се радвали да предоставите абонамент за „цял живот“ абонамент, който продължи само няколко години?

Какво се случва, ако компанията, предлагаща абонамента, фалира? Още по-лошо, какво ще стане, ако компанията бъде изкупена? Вашите данни не само ще бъдат в ръцете на трета страна, но прехвърлянията на собствеността може да не осигуряват продължаване на услугите „през целия живот“.

Още няколко нещастни абонати за цял живот VPN:

VPN-измама

Всеки път, когато влизате в доживотен VPN абонамент, използвате услуга, за която доставчикът не получава повече доходи. Ставаш натоварващ ресурсите, мъртво тегло и, честно казано, те биха предпочели да спреш да го използваш.

ExpressVPN цени своите клиенти и работи усилено, за да ги поддържа, поради което постоянно инвестираме в нови приложения, по-добър потребителски интерфейс и по-голяма сигурност.

Казано просто; няма доживотен абонамент за ExpressVPN и никога няма да го има.

Имате ли коментари или предложения за подобряване на услугата на ExpressVPN? Оставете коментар по-долу или се свържете с поддръжката днес.

Защо няма да има доживотен абонамент за ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.