4 najboljše aplikacije za pravilno zaščito vašega iPhone leta 2018

Najboljše varnostne aplikacije za iOS

Sodni primer Apple marca 2016 proti FBI je jasno povedal, da v iPhone ni enostavno.

Poleg Apple-ovega korporativnega stališča do zasebnosti ima naprava tudi številne zaščitne lastnosti, od gesla in dotika ID-ja do šifriranih iMessages. Kljub temu pa glede na količino občutljivih informacij, ki jih ljudje shranijo na svoje iPhone, nikoli ni odveč dodati dodatno plast varnosti.

Obstaja veliko različnih aplikacij, ki jih lahko uporabite za izboljšanje varnosti telefona, vendar jih je ExpressVPN spravil na štiri kategorije. In najboljši del o vseh pregledanih aplikacijah je vsi so brezplačni!

Najboljša večopravilna mobilna varnostna aplikacija

Največja nevarnost za vaš iPhone je tatvina ali izguba. V takšnih primerih boste želeli aplikacijo s 360-stopinjskim pokritjem, ki lahko obnovi vaše podatke, poišče telefon in zaščiti občutljive podatke, shranjene v vaši napravi.

Izbira številka 1 ExpressVPN: Dobro

stalno varnostna aplikacija za iphone

S čistim in intuitivnim vmesnikom vam Keeply ponuja nekaj več kot le varen trezor za vaše podatke, kot so fotografije, gesla ali opombe.

Varnostni pravilnik podjetja Keeply zagotavlja, da se vaši podatki shranjujejo samo v telefonu in ne v oblaku, čeprav obstaja možnost, da jih varnostno kopijo v izbranem računalniku.

ExpressVPN ceni, da se aplikacija lahko uporablja v načinu brez povezave in za delovanje ne potrebuje nobenih vaših osebnih podatkov - na primer lokacijo ali seznam stikov.

Keeply ponuja tudi nekaj lepih dodatnih funkcij, kot je na primer Fotografija vsiljivca, ki fotografira vse osebe, ki poskušajo neuspešno dostopati do aplikacije; lažni pin, ki pri uporabi prikazuje aplikacijo prazno; in ključavnico Face-down, ki se sliši prav.

Vprašanje: razgledna točka

razgledna varnostna aplikacija za iphone

Lookout je vsestranska varnostna aplikacija, ki lahko poišče vaš iPhone v primeru, da ga zamudite, v primeru sumljivih dejavnosti aktivira alarm in napravo od daleč onemogoči. Obstaja tudi čedna funkcija, ki bo brenčala vašo Apple uro, če se iPhone premakne izven dosega Bluetooth.

Na žalost večina kul funkcij deluje samo, če imate Apple Watch, zato je Lookout končan na drugem mestu.

Najboljši upravitelj gesel za vaš iPhone

Dober upravitelj gesla vam omogoča ustvarjanje močnih gesel za aplikacije, ki so shranjene v šifrirani bazi podatkov, zaščitene z glavnim geslom.

Ko se prijavite, bo upravitelj gesel samodejno vnesel vaše podatke na shranjena spletna mesta, s čimer bo prijava čim bolj varna in varna.

Izbir številke 1 za ExpressVPN: LastPass

lastpass varnostna aplikacija za iphone

LastPass je eden izmed najbolj znanih upravljavcev gesel, njegov vmesnik pa uporablja knjižnico logotipov aplikacij, da bi iskanje najljubših spletnih mest dodal.

Kot večina njihovih tekmecev LastPass podatke varuje z 256-bitnim šifriranjem, pa tudi s prstnim odtisom in dvofaktorsko avtentikacijo. Osnovne funkcije so brezplačne, vendar boste za sinhronizacijo podatkov v več napravah potrebovali plačljivo različico (čeprav je naročnina najcenejša na trgu - le 12 USD na leto).

Zanimive dodatne funkcije vključujejo varnostno revizijo LastPass in možnost njene uporabe v načinu brez povezave. Zanesljiva, varna in intuitivna aplikacija, LastPass je najljubši upravljavec gesel za ExpressVPN.

Uvod: 1Poslovna beseda

1password varnostna aplikacija

1Password je še eden izmed najboljših upravljavcev gesel, ki je na voljo in ponuja brezplačno aplikacijo za zagon naprav iOS. Glavne razlike pri LastPassu so, da je 1Password namenjen predvsem za uporabo brez povezave in ponuja tako enkratno ceno kot naročnino..

Najboljši zaviralec oglasov za Apple mobilne naprave

Ker je iOS 9, je mogoče uradno blokirati vsebino z uporabo zaviralcev oglasov, ki so navedeni v razdelku z nastavitvami telefona. Tako kot zaviralci oglasov v brskalniku tudi dober zaviralec oglasov za mobilne naprave ne izkorišča vaših podatkov in vam omogoča prilagajanje spletnih mest in aplikacij, ki jih želite blokirati.

Izbir številke 1 za ExpressVPN: 1Blocker

1blocker varnostna aplikacija

1Blocker vključuje 7000 vnaprej nameščenih zaviralcev, ki pokrivajo oglase, skripte za sledenje in druge elemente, ki se v ozadju prikazujejo na spletnih straneh - stvari, kot so oglaševalska omrežja in ponudniki analitike.

ExpressVPN je zaradi velikega števila možnosti prilagajanja postavil zgornji položaj 1Blockerja, kar vam omogoča, da izberete določeno vsebino, ki jo boste morda želeli prepovedati pred očmi.

Izvajalec: Izboljšajte

izboljšati varnostno aplikacijo

Tudi v trgovini z aplikacijami Refine deluje podobno kot 1Blocker, vendar ima manjši obseg prilagajanja.

Najboljši brskalnik za zasebnost za iOS

Izbir številke 1 za ExpressVPN: Ghostery

ghostery varnostna aplikacija

Ghostery je varen mobilni brskalnik iOS, ki uporabnikom omogoča nadzor in odločitev, katere podatke želijo deliti s spletnimi mesti, ki jih obiščejo. Ena ključnih lastnosti je pregled vseh sledilcev in piškotkov, ki sledijo vaši dejavnosti na vsakem spletnem mestu, in funkcija z enim klikom, da jih prekinete..

Ali imate kakšne nasvete za mobilno varnost?

ExpressVPN upa, da bo to pripomoglo k temu, da bo vaš iPhone še bolj varen!

Če imate kakršna koli vprašanja o kateri koli od omenjene programske opreme ali kakšne grozljive zgodbe o izgubi podatkov, jih pustite v spodnjem razdelku s komentarji!

4 najboljše aplikacije za pravilno zaščito vašega iPhone leta 2018
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.