ExpressVPN in Dynabook (prej Toshiba) napovedujeta globalno partnerstvo

Logotipi ExpressVPN in Dynabook simbolizirajo novo partnerstvo

Veseli nas, da lahko objavimo naše globalno partnerstvo z Dynabook-om (prej PC enota Toshiba), da uporabnikom Dynabook zagotovimo nujno internetno zaščito.

V okviru našega partnerstva bo Dynabook prednameščen ExpressVPN na vseh novih in prihodnjih računalnikih Dynabook, začenši z novim Satellite Pro L50, ki se je predstavil decembra 2019. Uporabniki bodo prejeli tudi brezplačno 30-dnevno preskusno različico naše nagrajene storitve, jim zagotavlja ključno varnost in zaščito zasebnosti takoj. Partnerstvo se bo v prihodnosti razširilo na dodatne modele.

To strateško partnerstvo je prvič, da Dynabook sodeluje s ponudnikom VPN. Strankam Dynabook po vsem svetu bomo pomagali zagotoviti svoj internetni promet in zaščititi svojo spletno dejavnost pred radovednimi očmi. S samo enim klikom ExpressVPN uporabnikom nudi dragocen mir, še posebej, če so na javnih dostopnih točkah Wi-Fi, kot so letališča, hoteli, prostori za sodelovanje in drugo. S programom ExpressVPN lahko kupci Dynabook uživajo tudi vse svoje najljubše vsebine kadarkoli in kjer koli.

Prenosni računalnik Dynabook z vnaprej nameščenim ExpressVPNExpressVPN bo privzeto pripet v opravilno vrstico in dostopen tudi v meniju Start.

"VPN-ji so postali nepogrešljivo orodje za zasebnost in varnost interneta, zato smo veseli, da bomo s pomočjo tega partnerja varnim izkušnjam zagotovili varnejšo izkušnjo svojim uporabnikom," je dejal Damian Jaume, predsednik Dynabook EMEA. »Za partnerstvo z ExpressVPN smo se odločili, ker so v industriji popolnoma brez primere, ko gre za vrhunsko varnost, zelo visoke hitrosti povezave na globalni ravni in enostavnost uporabe. Skupno se zavzemamo za izgradnjo varne in odprte internetne izkušnje. "

"Navdušeni smo, da bomo sodelovali z Dynabookom, da bi svojim strankam zagotovili večjo zasebnost, varnost in svobodo v internetu," je dejal Harold Li, podpredsednik, ExpressVPN. "Za nas je izjemno razveseljivo, da VPN-ji niso več samo orodja za strokovnjake za kibernetsko varnost, ampak da podjetja in posamezniki prepoznajo svoj pomen za vse uporabnike interneta."

Dynabook je imenoval ExpressVPN za svojega uradnega partnerja VPN po strogem postopku izbire. Ekipa Dynabook je opravila temeljite teste na naši programski opremi in upoštevala več dejavnikov, vključno z njeno varnostjo, zanesljivostjo, hitrostjo, enostavnostjo uporabe, politiko zasebnosti, varnostno arhitekturo in še več.

ExpressVPN in Dynabook (prej Toshiba) napovedujeta globalno partnerstvo
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.