Zakaj ne bo vseživljenjske naročnine na ExpressVPN

[ware_item id=33][/ware_item]

expressvpn-cyber-m


Dobite storitev VPN, za katero plačate

Pri ExpressVPN je odličnost storitev najpomembnejša. Obvezali smo se: Brez trženjskih pripomočkov in brez skritja glede kakovosti storitve. Vedno.

Diskontna stopnja pomeni storitev s popustom. ExpressVPN bo še naprej vlagal v vašo zasebnost in varnost z vrsto pobud, s katerimi manjši ponudniki preprosto ne morejo konkurirati. Zasebno brskanje, samodejni zagon DNS vklopljen vsak strežnik, šifriranje aplikacij in certifikatov v najboljšem razredu ter podpora za klepet v živo, če jih naštejemo le nekaj.

Vseživljenjska naročnina pomeni pomanjkanje stalnega prihodka; je neupravičeno dejstvo. Ponudniki, ki vodijo ta model mora nekje zmanjšati - pričakujte slabše varnostne funkcije in neprofesionalno (ali neobstoječo) storitev za stranke.

Nešteto posameznikov je bilo zavarovanih za življenjske naročnine in se nezadovoljeni ali počutijo iztrgano.

Primeri resničnih težav, povezanih z vseživljenjsko naročnino na VPN:

pazite na vseživljenjsko naročnino
slaba-vpn-storitev
Opomba: To so vse 100% resnične objave resničnih uporabnikov VPN. Identitete so bile zamejene zaradi zaščite posameznih identitet.

Operaterji VPN-ja, ki letijo po noči, vam bodo vzeli denar in zagnali

Če podjetje ne ustvarja dohodka od plačevanja strank, mora poiskati druge, bolj zlovešče tokove prihodkov. Operaterji VPN, ki jih prenašajo po noči, lahko zberejo dodaten dohodek s prodajo uporabniških dnevnikov in IP naslovov tretjim osebam, kar popolnoma premaga smisel, da imate VPN.

Ponzijeva shema?

Doživljenjske naročnine ustvarijo režijske stroške za celoten (in verjetno kratek) obstoj podjetja, ki ga ponuja. Edini način za vzdrževanje obstoječega računa je prijava nove stranke na življenjsko naročnino. Ta poslovni model je popolnoma nevzdržen, kot se je že večkrat pokazalo.

Začetni priliv gotovine je morda dovolj za nakup nekaj jaht, preden podjetje neizogibno propade, vendar skoraj nikoli ni dobrega dolgoročnega posla za stranko.

Kako dolgo je življenjska naročnina VPN, res?

Bi z veseljem sklenili "življenjsko dobo" naročnine, ki je trajala le nekaj let?

Kaj se zgodi, če podjetje, ki ponuja naročnino, bankrotira? Še huje je, kaj če je podjetje odkupljeno? Ne le, da bodo vaši podatki v rokah tretjih oseb, prenos lastništva morda ne bo nadaljeval storitev "vse življenje".

Še nekaj nesrečnih naročnikov za življenjsko delo VPN:

vpn-prevara

Vsakič, ko se prijavite v doživljenjsko naročnino VPN, uporabljate storitev, za katero ponudnik ne dobi več dohodka. Postanete obremenjujoči viri, mrtva teža in, odkrito povedano, raje bi jih nehali uporabljati.

ExpressVPN ceni svoje stranke in si močno prizadeva za njihovo ohranjanje, zato nenehno vlagamo v nove aplikacije, boljši uporabniški vmesnik in večjo varnost.

Preprosto povedano; doživljenjske naročnine na ExpressVPN ni in je nikoli ne bo.

Imate pripombe ali predloge za izboljšanje storitve ExpressVPN? Spodaj pustite komentar ali se obrnite na podporo.

Zakaj ne bo vseživljenjske naročnine na ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.