4 sebab untuk mendapatkan VPN ekspatriat

Satu beg yang diliputi dengan logo syarikat hiburan yang ketara.

Bergerak ke luar negara ke negara baru boleh menjadi sukar, tetapi juga menarik. Meneroka kawasan baru, mencuba perkara-perkara baru, dan merasai budaya yang berbeza boleh menambah beberapa rempah ke dalam hidup anda.

Sama ada anda telah berpindah ke negara baru untuk belajar di luar negara atau anda telah membuat penempatan semula tetap, anda akan mahu VPN bersaing dengan orang tersayang dan nikmati sumber berita kegemaran anda, pasukan sukan, dan rancangan TV.

Berikut adalah 4 sebab setiap ekspatriat harus menggunakan VPN, ditambah dengan satu pro tip yang sangat diperlukan untuk mendapatkan hasil maksimal VPN anda!

1. Anda memerlukan VPN ekspatriat menonton TV dan sukan di luar negara

Seorang gadis dalam topi menonton telefonnya di sebuah kafe.

Sekiranya anda masih belum perasan, laman web yang anda akses ke luar negara mungkin berbeza dari orang-orang yang pulang ke rumah. Bergantung pada tempat anda tinggal, bekerja, atau pergi ke sekolah, kandungan tertentu mungkin dihadkan atau tidak tersedia. Tempat-tempat lain, seperti Singapura, akan menunjukkan kandungan yang sangat disensor. Ambil YouTube, contohnya. Kadang-kadang video yang tersedia di satu kawasan disekat di tempat lain. Itu kerana banyak kandungan di web dihadkan secara geografi.

nasib baik, VPN boleh membantu mengelakkan halangan-halangan ini. Apabila anda menyambung ke lokasi pelayan VPN, alamat IP anda bertopeng dan digantikan dengan lokasi pelayan VPN pilihan anda. Sekiranya anda terlepas membaca berita di rumah, silakan hubungkan ke lokasi pelayan VPN di kawasan itu dan voila! Anda boleh melayari seperti dahulu.

Apa lagi, jika anda tidak boleh hidup tanpa anda sukan kegemaran, VPN -baik dan selamat. Jangan terlepas acara bola sepak lain, permainan NFL, pertarungan playoff NBA, atau perlawanan UFC lagi.

2. Anda memerlukan VPN ekspatriat untuk melindungi privasi anda

Adakah anda bimbang sama ada maklumat dalam talian anda adalah peribadi? Anda perlu. Sambungan internet tidak selamat meninggalkan maklumat peribadi anda yang terdedah kepada penggodam, penyedia perkhidmatan internet dan agensi kerajaan tempatan.

VPN bermaksud rangkaian peribadi maya. VPN berfungsi oleh menyulitkan lalu lintas internet anda dan menyembunyikan alamat IP anda, jadi apabila anda menyambung ke lokasi pelayan VPN, tiada siapa yang dapat melihat apa yang anda lakukan. Laman web tidak dapat menjejaki anda kerana semua yang mereka dapat lihat ialah alamat IP pelayan VPN tertentu yang anda gunakan.

VPN ekspatriat merupakan alat penting untuk sesiapa sahaja yang belajar, hidup, atau berkemah di luar negara, tetapi ia juga bagus untuk sesiapa sahaja yang lebih bimbang untuk mendapatkan sambungan rangkaian mereka.

3. Anda memerlukan VPN untuk mencari penerbangan murah dan tawaran yang lebih baik dalam talian

Syarikat tertentu mengira harga dalam talian mereka berdasarkan lokasi pengguna. Seseorang di Dubai akan melihat penerbangan berbeza dari seseorang di Sweden untuk penerbangan yang sama. Menggunakan VPN untuk menyemak imbas dan membandingkan harga yang berbeza dari lokasi VPN yang berbeza boleh membawa kepada menjimatkan wang besar ketika datang untuk mengembara, yang membuat pulang ke rumah untuk melawat rakan dan keluarga yang lebih mudah.

Ragu-ragu? Cuba sendiri. ExpressVPN menemui perbezaan harga $ 2,000 yang mengejutkan apabila disambungkan ke VPN!

4. Anda memerlukan VPN untuk berhubung dengan rakan dan keluarga

mengeksport video berbual dengan skype

Tetap berhubung dengan rakan dan keluarga anda di rumah melalui Skype, Facebook, Twitter, dan Instagram boleh menjadi sukar apabila anda berada di luar negara. Nasib baik, ekspatriat boleh menggunakan VPN untuk akses akaun media sosial dan aplikasi sembang dari mana-mana sahaja.

Berikan kawan-kawan anda sebuah pukulan maya dari seluruh dunia dan sentiasa up-to-date dengan apa yang berlaku di rumah. Dengan VPN, ia seperti anda tidak pernah meninggalkan.

PRO EXPAT VPN TIP! Buat sebahagian besar VPN anda dengan penghala VPN

Sekiranya anda tinggal di luar negara dan anda ingin membuat sebahagian besar langganan VPN anda, melabur dalam penghala VPN. Router VPN adalah penyelesaian all-in-one yang membantu anda:

  1. Selamat rangkaian seluruh Wi-Fi anda di rumah anda jauh dari rumah
  2. Tonton acara kegemaran dan sukan anda pada mana-mana peranti yang anda mahukan
  3. Gunakan VPN anda di TV pintar anda, PlayStation, Xbox, Apple TV

Dan jika anda mempunyai kawan-kawan, anda boleh berkongsi hadiah Wi-Fi VPN yang selamat dengan mereka juga!

4 sebab untuk mendapatkan VPN ekspatriat
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.