Bagaimana saya mengembara ke dunia dengan VPN dan menonton TV

[ware_item id=33][/ware_item]

menonton-dengan-vpn


Adakah anda 'travelphile' yang digambarkan sendiri? Adakah anda suka bertemu orang baru, melihat pemandangan baru, dan mengalami budaya baru?

Saya fikir saya sampai saya sebenarnya melakukan perjalanan. Dan kemudian menghabiskan masa saya menonton TV. Saya suka menonton TV, dan dunia begitu banyak!

Sudah tentu, ia adalah baik untuk mengembangkan horizon anda dan melihat bagaimana bahagian-bahagian lain di dunia berfungsi, tetapi ada banyak crap yang terlibat: melambangkan beg anda di sekitar, menunggu dalam talian di keselamatan lapangan terbang, menjejalkan ke pesawat kecil di mana anda terpaksa duduk di hadapan kepada seseorang yang tidak tahu bagaimana untuk bernafas dengan betul, berurusan dengan tempat tinggal, melalui imigresen, memeriksa hotel dan menyedari mereka padat, mencari pengangkutan, perlu keluar dari katil, bercakap dengan orang ... anda mendapat gambar.

Kadang-kadang (sepanjang masa) anda hanya mahu menutup langsir hotel, mengabaikan dunia yang indah di luar, dan memakai TV.

Mengambil VPN pada perjalanan saya bermakna saya dapat menyambung ke lokasi pelayan di seluruh dunia, memastikan saya sentiasa mempunyai akses kepada kandungan dan tapak terbaik yang mungkin tidak tersedia sebaliknya. Brilliant.

bagaimana-to-watch-cwPemandangan Times Square yang saya tidak lihat dari bilik hotel saya

Berhenti 1: Amerika Syarikat - Cara Menonton Saluran Seperti CBS dan CW dengan VPN Proksi

Terdapat banyak yang dapat dilihat di Amerika Syarikat-dan begitu banyak untuk ditonton. Setiap kali saya melawat, saya tidak dapat membantu menghabiskan sepanjang hari menggunakan VPN saya untuk menonton DirectTV dan memesan hamburger besar-besaran. Dan apabila saya bosan menonton On Demand dan makan hamburger besar-besaran (yang tidak pernah ada), saya kadang-kadang menggunakan VPN saya untuk menonton CBS All Access juga! (Saya masih memesan burger besar-besaran, walaupun).

Kadang-kadang, semasa perjalanan, saya mempunyai keinginan untuk menyambung semula diri saya dengan lebih muda, jadi saya menggunakan proksi VPN untuk menghidupkan CW TV. Ia agak cantik, sebenarnya. Siapa yang perlu meneroka apabila terdapat semua TV hebat dan hamburger besar yang dihantar ke pintu hotel anda? Bukan lelaki ini.

Berhenti 2: Kanada - Bahagian Terbaik mengenai Kanada Menonton TV Sling

Jisim tanah yang indah di utara AS dikenali lebih daripada sekadar Mounties dan sirap maple. Saya sangat suka melawat pada musim panas, apabila ia agak kurang sejuk. Walaupun saya dapat menghabiskan masa saya menyemarakkan pemandangan dan bunyi, saya biasanya membuang masa menonton TV Sling. Saya hanya suka. Yay! Jika anda tertanya-tanya bagaimana untuk mendapatkan Sling TV di Kanada, jawapannya adalah VPN.

Hentikan 3: Switzerland - Melihat Eropah dengan Zattoo VPN

Switzerland telah banyak berita baru-baru ini, apa dengan skandal perbankan dan Panama Leak. Zurich adalah sebuah bandar yang hebat - betul-betul bagaimana saya membayangkan Eropah akan kelihatan.

Saya menyukainya, tetapi Switzerland bercakap bahasa Jerman, yang saya terlalu malas untuk belajar. Apa yang saya suka menonton TV. Dan TV membolehkan saya melihat Zurich dengan sari kata. Boom. Terima kasih, TV.

TV Zattoo nampaknya mempunyai kandungan perpustakaan terbesar di Switzerland. Terdapat aplikasi langsung dan banyak bola sepak. Kecuali pemain fußball di Jerman, dan Sportschau dan Sport Ard nampaknya menunjukkannya 24/7. Tujuan!

Berhenti 4: Britain - Bagaimana Menonton 4OD dengan VPN

Raja dan Permaisuri. Semua orang tahu Britain penuh dengan mereka. Ya, cuaca dahsyat, tapi setidaknya mereka punya crumpet.

Menonton TV British adalah merawat sebenar, dan bahasa dewasa nampaknya dapat diterima dengan sempurna. Pada setiap saluran hidup. Betul, Britain; anda wira-wira yang megah.

Pasti bernilai jam tangan adalah perkhidmatan permintaan dalam talian 4OD, Saluran 4, penuh komedi dan drama dari E4 dan banyak lagi. Barang-barang hebat.

Berhenti 5: Australia - Tonton Australian TV Online

Australia terkenal dengan perkara-perkara yang mahu membunuh anda, fakta yang dibuat dengan jelas apabila anda menonton TV Australia dalam talian. Menunjukkan seperti Crocodile Hunter, Survivor - The Australian Outback, dan paling teruk, Got Talent Australia membuat anda gembira anda selamat dikunci di bilik hotel.

ExpressVPN suka memberikan ciri keselamatan VPN dan biarkan saya memberitahu anda, menggunakan VPN (rangkaian peribadi maya) untuk menonton TV Australia pasti lebih selamat daripada diserang oleh koala yang marah. Lihat sahaja perkara-perkara berikut:

rangkaian-maya-swastaTidak, Terima kasih.

Sebaliknya, Australia mempunyai kriket. Yang merupakan sukan yang mengagumkan, nampaknya dicipta semata-mata sebagai alasan untuk diminum di bawah sinar matahari. Hormati, Australia.

Berhenti 6: India - Cuma Tonton Hotstar

India adalah seperti batasan kriket sebagai Australia, dan anda boleh menontonnya hampir 24/7 dengan Hotstar VPN. Tetapi ia bukan semua kriket; Hotstar penuh dengan filem blockbuster Hollywood dan, lebih penting lagi, Bollywood! Perkara-perkara itu sangat mengagumkan. Saya boleh menonton Hotstar Bollywood sepanjang hari.

Banyak drama!

Pelakon itu adalah sesuatu yang istimewa, dan saya pasti ada permainan minuman yang akan dimiliki dengan meramalkan lagu yang rawak dan urutan tarian.

Stream Hotstar, kehidupan aliran, saya katakan ...

Saya harap anda menikmati perjalanan saya di seluruh dunia. Saya tidak.

Namun, VPN saya datang sangat berguna ketika melakukan perjalanan, untuk semua jenis alasan.

Apakah TV kegemaran anda dari seluruh dunia? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah.

Imej yang diketengahkan: peshkova / Foto Simpanan
Times Square: Foto Hackman / Deposit

Bagaimana saya mengembara ke dunia dengan VPN dan menonton TV
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.