ExpressVPN mendahului ujian kelajuan Comparitech

Satu ilustrasi speedometer.

ExpressVPN telah mengatasi kajian 2019 Comparitech tentang VPN terpantas di pasaran. Semasa ujian, ExpressVPN purata kelajuan muat turun 106 Megabits sesaat, mengalahkan tempat kedua dengan hampir 30 Mbps!

Comparitech menguji semua penyedia VPN teratas untuk kelajuan dan sejauh mana prestasi mereka dilakukan pada streaming HD video dan permainan dalam talian. Hasilnya menunjukkan ExpressVPN berada jauh di hadapan pek.

Graf yang menunjukkan keputusan kelajuan penyedia VPN teratas. ExpressVPN adalah atas oleh satu negara.

10 daripada 10 untuk kelajuan dan aliran

Comparitech memberi tanda teratas ExpressVPN untuk kelajuan sambungan dan kemudahan di mana ia mengendalikan 4K video dan sembang video.

Penguji diperiksa untuk kepantasan kelajuan di seluruh dunia, dengan banyak lokasi ExpressVPN memberikan hasil yang mengagumkan.

Inilah hasil ujian kelajuan rata-rata yang dipecah mengikut wilayah:

  • Amerika Utara (terdekat): 117 Mbps
  • Asia: 96 Mbps
  • Eropah: 107 Mbps

Walaupun tidak ada skor rasmi, Comparitch juga menyuarakan prestasi cemerlang ExpressVPN untuk permainan dalam talian. Penyemak itu menyatakan: “Saya tidak melihat banyak lag atau ping ping tinggi ketika bermain permainan pantas seperti Rocket League dan Brawlhalla.”

Cukup cepat untuk Ultra High Definition

Dengan purata 106 Mbit / saat, ExpressVPN lebih cepat daripada aliran Ultra HD Netflix. Berikut adalah saranan kelajuan muat turun internet Netflix:

  • Kelajuan sambungan jalur lebar yang diperlukan: 0.5 Mbps
  • Kelajuan sambungan jalur lebar yang disyorkan: 1.5 Mbps
  • Disyorkan untuk kualiti SD: 3.0 Mbps
  • Disyorkan untuk kualiti HD: 5.0 Mbps
  • Disyorkan untuk kualiti Ultra HD: 25 Mbps

ExpressVPN mendahului senarai dalam ujian kelajuan pusingan terbaru kami, dan dengan margin yang luas pada itu. Semasa disambungkan ke kebanyakan pelayan, saya mempunyai banyak jalur lebar untuk menstrim video 4K atau sembang video dalam definisi tinggi.
Paul Bischoff, Comparitech

Siapa Comparitech?

Comparitech adalah laman web yang menyediakan ulasan dan perbandingan perkhidmatan berteknologi.

Dengan lebih satu juta pandangan sebulan dan lebih daripada 1,200 ulasan di laman webnya, Comparitech membantu para pembaca membuat keputusan bermaklumat mengenai produk teknologi. Kerana penekanan dan etos pro-penggunanya, ia hanya akan “mengesyorkan mereka yang kami senang menggunakan diri sendiri,” ExpressVPN gembira dapat memimpin ujian kelajuan Comparitech.

Dapatkan VPN terpantas di pasaran

SpeedVPN secara konsisten laju cepat membolehkan anda mengalami semua internet, sepanjang masa. Tidak kira di mana anda berada, anda boleh pergi ke perniagaan internet anda seperti biasa dengan perlindungan VPN penuh.

ExpressVPN mendahului ujian kelajuan Comparitech
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.