Faedah VPN untuk Black Desert Online

hitam-desert-online-vpn

Black Desert Online adalah sangat luar biasa. Ia adalah MMORPG yang besar dengan senarai watak yang luas dan mekanik permainan yang tidak dapat dibayangkan. Dari keadaan cuaca global ke sistem meratakan yang realistik (akhirnya!), Benar-benar segala-galanya tentangnya adalah epik.

Tetapi itu cukup menggelegak. Bagaimana kita memainkannya?!?

Jangan takut, ExpressVPN telah menggabungkan Soalan Lazim ringkas untuk membantu semua orang yang tersambung.

Apakah VPN Terbaik untuk Gurun Hitam?

Dengan lokasi pelayan di banyak negara, ExpressVPN adalah pilihan yang hebat untuk pemain yang ingin mengembangkan kemahiran mereka yang ditetapkan oleh pemain yang mencabar dari kawasan lain. Menggunakan ExpressVPN sebagai Black Desert VPN akan membolehkan anda bermain dengan orang dari mana saja di dunia, tidak kira di mana anda berada secara fizikal.

Adakah Saya Perlu VPN Dalam Talian Gurun Hitam untuk Main?

VPN sentiasa pilihan yang tepat, untuk setiap jenis sambungan Internet. Tetapi untuk permainan, khususnya, VPN dapat mengurangkan kependaman antara pemain dan klien pelayan (ping) dan mempercepatkan sambungan.

Faedah lanjut menggunakan VPN untuk Black Desert termasuk perlindungan DDoS dan sambungan Internet peribadi, menjadikannya pilihan yang lebih baik untuk proksi dalam talian Black Desert.

vpn-black-desertStoking: pilihan pakaian menunggang kuda.

Terima kasih, Tetapi Bagaimana saya Menangkap Kuda Sial?

Anda memerlukan beberapa menangkap tali yang boleh dibeli dari Stable Keepers di Olivia, Velia, dan Heidel. Anda juga akan memerlukan gula mentah, panci, dan kesabaran yang tidak berkesudahan – oh lelaki, anda akan memerlukannya. Terdapat beberapa tempat untuk mencari kuda liar, tetapi di selatan Glish nampaknya paling banyak.

Apa Karakter yang Anda Gunakan?

Ranger adalah karakter pilihan ExpressVPN, tetapi hanya sehingga Ninja dilepaskan, jelas.

Adakah anda bermain Black Desert Online? Sebarang petua untuk yang lain? Sila tinggalkan komen di bawah!

Imej yang diketengahkan: designwest / Deposit Foto
Ranger & kuda imej: Skrin diambil dari Black Desert

Faedah VPN untuk Black Desert Online
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.