Laman penstriman sukan percuma meletakkan risiko privasi anda: 3 sebab untuk menggunakan VPN

menonton liga utama tanpa vpnCuba untuk menonton Sky Sports di luar UK dan anda akan kehilangan semua tindakan Liga Perdana!

Kita semua tahu betapa menjengkelkannya untuk mencari aliran sukan secara langsung dalam talian. Mencari pautan yang berfungsi, bimbang tentang pop timbul secara rawak, dan berhadapan dengan serangan kuki yang melekat pada penyemak imbas anda seperti bubblegum pada kasut adalah semua langkah yang kami ambil apabila kami melancarkan kandungan percuma dalam talian.

Menurut penyelidik di Stony Brook University, sebanyak 50% tapak sukan streaming percuma mengandungi iklan berniat jahat.

Adakah ia berisiko? Sudah tentu tidak. Tetapi itu tidak bermakna kita masih tidak melakukannya.

Nasib baik, terdapat cara yang lebih selamat untuk sukan aliran hidup. Berikut adalah tiga sebab mengapa ia sentiasa lebih baik untuk mengalir dengan VPN.

Stream Straight dari Sumber

Jika anda membaca ini, maka anda mungkin sudah tahu apa VPN itu. Apa yang anda tidak tahu ialah bagaimana VPN memudahkannya tolak aliran langsung yang kecil sama sekali dan aliran terus dari sumber.

bagaimana ia kelihatan tanpa vpnSebelum ExpressVPN …

Oleh kerana VPN membolehkan anda menutup alamat IP anda dengan satu di negara lain, anda boleh mengakses tapak streaming sah di seluruh dunia!

bagaimana ia kelihatan selepas vpnSelepas ExpressVPN …

Dengan direktori Stream Sports ExpressVPN, anda boleh membaca panduan terperinci mengenai cara hidup aliran acara sukan terbesar di dunia tanpa perlu membuka pautan yang samar.

Tambah Lebih Banyak Keselamatan pada Rangkaian Anda

Walaupun tapak streaming percuma semakin popular, mereka membawa pelbagai risiko privasi. Malware, virus, dan pelacak web yang jahat adalah semua ancaman yang anda terima apabila anda membuat keputusan untuk menstrim kandungan dari laman web ini.

Video grainy, pop timbul yang menjengkelkan, penjejak pihak ketiga-ini hanyalah sebahagian daripada sakit kepala yang anda berurusan apabila anda menggunakan tapak streaming langsung.

Apabila anda menggunakan VPN, anda dapat menyulitkan trafik rangkaian anda dan menamakan lokasi anda, tidak lagi anda juga boleh aliran dari laman web yang sah berbanding pautan rawak.

Ia menang-menang.

Malah Tonton di HD

Kualiti video jarang berlaku ketika datang ke laman web pihak ketiga. Apabila anda mengalir dari sumber luaran anda bukan sahaja menimbulkan risiko privasi anda, anda sedang menonton aliran sub-par.

Oleh kerana VPN membolehkan anda mengalir dari sumbernya, kualiti video adalah lebih baik, dan masa loading bersebelahan dengan nihil.

Anda juga boleh menggunakan Ujian Kelajuan untuk melihat lokasi pelayan VPN yang menawarkan kelajuan terbaik.

Wajahnya, orang: Jika anda akan mencari aliran sukan dalam talian, pastikan anda menggunakan VPN.

Laman penstriman sukan percuma meletakkan risiko privasi anda: 3 sebab untuk menggunakan VPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.