Lapan wanita di Bitcoin anda harus mengikuti di Twitter

A Twitter icon tweet logo Bitcoin dari mulutnya.

Klise lama yang ada sedikit wanita di Bitcoin semakin meletihkan. Banyak wanita menyumbang kepada teknologi, komuniti, dan pelaburan dari apa yang kita anggap salah satu perkembangan manusia yang paling menarik pada abad kita. Di samping VPN, tentu saja.

Sekiranya anda berada di twitter dan belum mengikuti wanita ini, berbuat demikian sekarang!

1. Elizabeth Stark (@starkness)

Elizabeth Stark mempunyai sejarah yang panjang untuk berkempen untuk hak digital. Beliau telah menjadi penasihat Bitcoin untuk masa yang lama dan kini paling terkenal dengan pengasas Lightning Labs, rangkaian pembayaran cepat dan murah di atas Bitcoin.

Masa depan Lightning kelihatan cerah. ٱ Menara Pengawal, Penyambungan, AMP, pengalaman pengguna bitcoin yang lebih baik. ⚡️

Kami menulis buku asas untuk orang ramai untuk mengetahui bagaimana Lightning akan berfungsi untuk pengguna akhir: https://t.co/MsuHyrE8PC

- elizabeth stark (@starkness) 2 Mei 2018

2. Leigh Cuen (@La__Cuen)

Leigh adalah kolumnis dan wartawan untuk Coindesk. Dia tweet mengenai isu teknologi, sosial, dan Bitcoin di Timur Tengah.

Pendapat yang tidak popular: kita memerlukan lebih banyak bitmap untuk mengajar wartawan cara mempersoalkan projek blockchain (tidak kira sama ada pandangan ini betul).

- Leigh Cuen (@La__Cuen) 1 Ogos 2018

3. Mir Liponi (@mir_btc)

Mir adalah Bitimal maximalis di hati dan akan memanggil semua penipu, poser, dan pemimpin pemikiran wannabe di ruang 'crypto'. Dia berada di tengah-tengah budaya pop Bitcoin juga!

Apabila cryptocurrency mempunyai syarikat, pengasas, pencipta yang tidak dikenali dan masih berada di sekeliling, bahagian marketing / iklan, mereka tidak pernah menjadi tanda yang baik.
Mereka adalah simptom penipuan yang mungkin dan / atau dalam senario yang paling tidak senario remeh tunggal kegagalan.

- MIR������ (@mir_btc) 17 Januari 2018

4. Lyn Ulbricht (@Free_Ross)

Lyn adalah ibu kepada Ross Ulbricht, yang kini menjalani hukuman mati kerana didakwa mewujudkan dan menjalankan pasaran dadah dalam talian 'Jalan Silk' pada tahun 2011. Lyn menggunakan Twitter untuk menyebarkan kesedaran mengenai perang ke atas dadah, kemungkinan rasuah sekitar percubaan anaknya, dan berkongsi mesej dari Ross sendiri.

Kami baru melancarkan petisyen untuk membawa pulang rumah Ross. Sila tanda dan kongsi. #FreeRosshttps: //t.co/hlio8inmOW

- Free_Ross (@Free_Ross) 14 Julai 2018

5. Hydra anda (@BraveTheWorld)

Untuk Hydra anda, Bitcoin adalah terutamanya alat untuk menurunkan keadaan. Tweetnya mengenai isu politik dan sosial dan bagaimana Bitcoin sesuai dengannya.

Apabila saya masih kecil, kami mengumpul pelekat. Kemudian kami masuk ke dalam simpanan khemah kami dan menemui gulung pada gulung pelekat dan nilai mereka segera terhempas.

Adalah baik untuk belajar tentang inflasi pada 7.

- HYDRA ANDA (@BraveTheWorld) 27 Julai 2018

6. Stacy Herbert (@stacyherbert)

Stacy adalah penyampai dan pengeluar yang paling terkenal kerana menjadi pengelola bersama Laporan Keizer. Dia tweets tentang emas, Bitcoin, dan pasaran kewangan.

Bitcoin akan mencapai 100,000. Ia boleh menjelang 2018 pada kadar ini! Tetapi, ini adalah TETAPI besar, masa depan yang akan datang dalam masa dua hari tidak lama. Tiada siapa yang tahu apa kesan yang akan kita lihat tetapi boleh menjadi sangat tidak menentu. Siap sedia. #BitcoinFutures

- Stacy Herbert (@stacyherbert) 7 Disember 2017

7. Alena Vranova (@AlenaSatoshi)

Alena adalah pengasas bersama Satoshi Labs. Beliau menulis terutamanya mengenai autonomi individu, ekonomi, dan penggunaan Bitcoin di seluruh dunia.

Top 10 #Bitcoin bandar mengikut @thecoinmap

1. Prague ��
2. Buenos Aires
3. San Francisco
... pic.twitter.com/kXomqCaDQo

- Alena Vranova (@AlenaSatoshi) 2 Ogos 2018

8. Catheryne Nicholson (@Catheryne_N)

Catheryne adalah CEO Blockcypher, platform untuk beberapa API yang mudah digunakan untuk Bitcoin, Dash, dan Ethereum. Dia berkongsi berita dan artikel menarik mengenai politik dan Bitcoin dalam makanannya.

Saya rasa saya adalah orang terakhir yang mengetahui harga bitcoin saat ini. Saya fikir itu satu perkara yang baik.

- Catheryne Nicholson (@Catheryne_N) 19 Januari 2018

Lapan wanita di Bitcoin anda harus mengikuti di Twitter
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.