Lawan TPP dengan VPN

Lawan TPP dengan VPN

Perkongsian Trans-Pasifik (TPP) adalah perjanjian perdagangan antarabangsa lima tahun dalam pembuatan. Walaupun butiran di sekeliling perjanjian itu adalah rahsia, bab-bab tertentu, iaitu orang-orang di sekitar hak harta intelek, telah dibebaskan melalui WikiLeaks.

Butiran baru mendedahkan peraturan ketat mengenai peraturan Internet. Di bawah perjanjian ini, penyedia perkhidmatan Internet (ISP) akan dipaksa untuk menyimpan log semua yang anda lakukan dalam talian. Ini bermakna setiap laman web yang anda lawati, setiap tindakan yang anda buat, akan direkodkan.

Jangan biarkan TPP menyerang privasi anda. Muat turun VPN dan ambil kembali kebebasan Internet anda!

Bagaimana untuk Bypass TPP

Jangan biarkan sesiapa sahaja menonton setiap langkah anda.

ExpressVPN menjamin sambungan Internet anda dengan penyulitan 256-bit. ISP tidak boleh menyahsulit supaya anda mempunyai kawalan penuh ke atas privasi dalam talian anda.

Kami juga menyembunyikan lokasi anda. Apabila anda menyambung ke mana-mana pelayan kami, kedua-dua alamat IP dan lokasi anda tersembunyi, menjadikan ISP dan agensi kerajaan untuk menjejaki aktiviti dalam talian anda.

Terbaik dari semua, ExpressVPN tidak pernah log data trafik Internet anda, jadi tidak ada cara bagi ISP untuk mengesan apa-apa kembali kepada anda.

TPP tidak akan memusnahkan privasi anda. Berjuang kembali dengan VPN.

Lawan balik

Berdiri dan bertempur dengan TPP

Jangan biarkan TPP mengawal Internet anda. Mengambil semula privasi anda dengan ExpressVPN.

Sertai pergerakan itu untuk berdiri dan melawan TPP. Ambil Flush janji TPP.

Apakah TPP, Apa-apa pun, dan mengapa ia begitu penting?

TPP diwujudkan untuk membantu memperbaiki hubungan perdagangan, tarif yang lebih rendah, dan mewujudkan lebih banyak pekerjaan untuk negara peserta. Ini adalah usaha mulia, pasti. Tetapi ia juga akan melakukan banyak perkara lain, seperti menguatkuasakan undang-undang privasi yang lebih ketat dan perlindungan hak cipta yang lebih kuat, dan membolehkan lebih banyak kusyen undang-undang untuk industri farmasi. Yikes!

12 buah negara yang termasuk dalam TPP adalah Amerika Syarikat, Kanada, Australia, New Zealand, Vietnam, Singapura, Malaysia, Mexico, Jepun, Peru, Chile, dan Brunei.

Di bawah perjanjian itu, setiap negara termasuk akan dipaksa untuk menukar undang-undang mereka untuk memudahkan studio filem A.S. untuk mendapatkan ganti rugi atas pelanggaran hak cipta. Jika diluluskan, TPP akan menjadi perjanjian perdagangan terbesar dalam sejarah. Ia akan mencakupi 40 peratus daripada ekonomi dunia dan meliputi lebih daripada 792 juta orang.

Kenapa Jadi Rahsia?

Sekiranya TPP adalah satu masalah besar, kenapa semua perkara itu begitu hush-hush?

TPP adalah lebih daripada sekadar perjanjian perdagangan antarabangsa. Ia akan membentuk ekonomi global. Dan sementara Kongres memuji perjanjian itu sebagai satu cara untuk "mengekalkan keseimbangan antara hak-hak pemilik harta intelektual dan kepentingan sah pengguna dan masyarakat," sebenarnya adalah salah satu transaksi terbesar, menakutkan, dan paling korup yang pernah untuk mencapai Kongres.

Sebenarnya, Kongres baru-baru ini memberi kuasa pentadbiran Obama segera, jadi jika perjanjian itu ditandatangani, ia akan memintas kedua-dua kajian awam dan peluang untuk diubahsuai.

Ini bermakna perjanjian perdagangan terbesar masa kita akan ditandatangani secara rahsia, dengan hanya kumpulan pro-minat yang mempunyai akses kepada maklumat, proses, dan pindaan.

Itulah beberapa yang menakutkan #&@ ^.

Hanya Bagaimana Bad Adakah TPP?

TPP adalah baaaaaaaaaad. Kebocoran TPP memberikan pandangan mengintip ke dalam masa depan Orwell di mana semua yang anda lakukan direkodkan, direkodkan, dan dimatikan supaya ia boleh diakses di sesuka hati agensi-agensi kerajaan.

Di bawah perjanjian baru ini, istilah hak cipta akan memanjangkan umur penulis ditambah 70 tahun. Ia juga bermaksud sekatan jenayah yang lebih berat bagi orang yang melanggar undang-undang hak cipta atau ditemui untuk berkongsi fail, dengan masa penjara yang lebih keras dan / atau menghancurkan denda undang-undang.

Muat turun ExpressVPN

Imej yang diketengahkan: Sergey Nivens / Kelab Photo Dollar

Lawan TPP dengan VPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.