Memotong tali: Membandingkan 7 perkhidmatan penstriman TV langsung

Gunting memotong melalui tali.

Trend pengawalan TV kabel untuk perkhidmatan penstriman dalam talian memungut kelajuan, dan untuk alasan yang baik: Ia lebih murah, lebih mudah, dan memberi anda lebih banyak pilihan. Dan jika anda membaca ini sekarang, kemungkinan anda juga mencari alternatif kepada pakej kabel mahal yang anda ada sekarang. Tetapi dengan begitu banyak pilihan pemotongan kabel untuk dipilih, bagaimana anda tahu mana yang terbaik untuk anda??

Pilihan pemotongan kabel untuk perkhidmatan penstriman

Kami memecahkan apa yang anda dapatkan dengan beberapa perkhidmatan yang paling popular.

1. YouTube TV

Negara: U.S.
Harga permulaan: 50 USD / bulan
Bilangan saluran minima: 70
Tempoh percubaan: 30 hari

Salah satu perkhidmatan yang lebih premium ialah YouTube TV, yang memberikan anda akses kepada lebih daripada 70 saluran dengan liputan TV secara langsung, termasuk rangkaian berita 24 jam dan saluran sukan yang semakin merosot. Kini ini hanya tersedia di A.S., dan perubahan liputan TV tempatan bergantung kepada kod ZIP yang anda masukkan. Anda juga boleh menyimpan rekod menunjukkan yang anda ingin tonton semula pada DVR awan sehingga sembilan bulan.

2. Slaid TV

Negara: U.S.
Harga permulaan: 25 USD / bulan
Bilangan saluran minima: 25
Tempoh percubaan: 7 hari

Sling TV adalah perkhidmatan penstriman berasaskan A.S. yang merupakan alternatif yang hebat bagi mereka yang ingin memecahkan pembekal kabel mereka dan mempunyai pilihan yang lebih besar pada harga yang lebih murah. Terdapat tiga pakej untuk dipilih: Sling Orange, Sling Blue, dan Sling Orange dan Blue.

Orange dan Blue mempunyai pilihan saluran TV yang berbeza untuk anda akses, jadi pastikan untuk memeriksa mana yang anda lebih cenderung untuk digunakan. Pada Orange, misalnya, anda hanya boleh menonton pada satu peranti, tetapi dengan langganan Blue anda boleh menonton pada tiga skrin berasingan. Jika anda membayar 40 USD untuk langganan Orange dan Biru, anda boleh menstrim pada empat peranti berasingan pada masa yang sama.

3. AT&T TV Sekarang

Negara: U.S.
Harga permulaan: 65 USD / bulan
Bilangan saluran minima: 45
Tempoh percubaan: 7 hari

Sebelum ini dikenali sebagai DirecTV Now, AT&TV T kini adalah alternatif yang paling mahal untuk kabel dalam senarai ini, walaupun pakej standardnya termasuk saluran seperti HBO dan ESPN. Saluran premium lain seperti Showtime boleh ditambah sedikit demi sedikit, seperti pakej sukan eksklusif seperti Tiket Ahad NFL. AT&TV T kini tidak kelihatan terancam oleh persaingan dalam arena penangkapan, setelah menaikkan harga pada 2019 dari $ 50 hingga $ 65 sebulan pada tiang (terendah) Plus, dan $ 70 hingga $ 80 pada tier Max.

4. Hulu dengan TV Live

Negara: U.S.
Harga permulaan: 55 USD / bulan
Bilangan saluran minima: 60
Tempoh percubaan: 7 hari

Hulu adalah kedua-dua video atas permintaan dan pilihan streaming TV hidup. Pilihan VOD sahaja bermula pada 6 USD / bulan, tetapi jika anda mahu Live TV di atas itu, anda perlu mengikat lebih daripada 55 USD / bulan. Seperti pada AT&T TV Sekarang, Hulu juga telah menaikkan harganya baru-baru ini, jadi anda akan mengambil kesempatan daripada sebarang tawaran bermusim yang mungkin muncul. Pakej Live TV membolehkan anda menonton pada skrin tanpa had dan menawarkan DVR Awan yang dipertingkatkan untuk merakam mana-mana rancangan yang anda mungkin terlepas. Anda perlu menambah 6 USD lagi untuk menonton rancangan tanpa iklan.

5. fuboTV

Negara: U.S.
Harga permulaan: 55 USD / bulan
Bilangan saluran minima: 109
Tempoh percubaan: 7 hari

Jika anda hanya berminat untuk menangkap permainan sukan terkini, fuboTV akan menjadi semua yang anda perlukan, meliputi lebih daripada 30,000 acara termasuk permainan NBA, NFL, MLB, dan NHL. Pakej Standard mempunyai saluran kabel kegemaran anda yang memberi tumpuan kepada sukan, berita, dan filem. Kemungkinan add-ons termasuk saluran Showtime dan lebih banyak sukan.

6. Zattoo

Negara: Jerman, Switzerland
Harga permulaan: Percuma
Bilangan saluran minima: 249 (30 dalam HD)
Tempoh percubaan: 30 hari (untuk langganan premium / muktamad)

Jika anda tinggal di seluruh Atlantik dan kebanyakan menonton saluran TV Eropah, Zattoo akan menjadi semua yang anda perlukan. Zattoo adalah platform TV internet yang menyiarkan pelbagai TV secara langsung dan kandungan atas permintaan. Perkhidmatan ini tersedia di Switzerland dan Jerman, tetapi beberapa pelanggan juga boleh mengakses Zattoo di seluruh EU dan UK. Dengan 249 saluran yang mengejutkan untuk dipilih, anda tidak akan kekurangan pilihan (melainkan jika anda mahu menonton saluran A.S.).

7. TVPlayer

Negara: UK
Harga permulaan: Percuma
Bilangan saluran minima: 45
Tempoh percubaan: 30 hari (dengan Premium)

Sekiranya anda mahukan lebih banyak kandungan anglo-centric, TVPlayer mungkin mempunyai pilihan saluran terbaik untuk anda. Kami mengira kira-kira 45 saluran, termasuk saluran BBC dan ITV. Ada yang percuma seperti BBC, dan beberapa yang hanya boleh didapati dengan pakej Premium, seperti ITV2, 3, dan 4. Jika anda menyesuaikan diri dengan langganan Premium, yang memberi anda aliran HD pada berpuluh-puluh saluran, anda boleh membayar bulanan 7 GBP / bulan atau 70 GBP untuk sepanjang tahun.

Perkhidmatan live-streaming terbaik pada tahun 2020

Perkhidmatan penyiaran langsung yang terbaik akan turun ke mana-mana yang anda akan gunakan paling banyak. Sama ada anda menonton permainan pasukan kegemaran anda atau menangkap berita tempatan, terdapat banyak pilihan pemotongan kabel yang baik yang tidak akan memecahkan bank. Dan selalu ada Netflix.

Memotong tali: Membandingkan 7 perkhidmatan penstriman TV langsung
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.