Undang-undang baru untuk membuat keuntungan tidak kerajaan Kazakhstan yang begitu mulia

Undang-undang baru untuk membuat keuntungan tidak kerajaan Kazakhstan yang begitu mulia

Semua warga Kazakhstani akan menjadi pemilik sijil baru. Bukannya untuk bangga dengan isteri anda.

Kerajaan Kazakhstan telah meluluskan undang-undang baru yang memerlukan sijil digital untuk dipasang pada telefon dan PC setiap warga negara. Ia akan menuai trafik web, kata laluan, panggilan kepada petani kambing anda, dan juga maklumat kewangan. Sudah tentu, sijil itu akan menangkap apa sahaja yang dikehendaki oleh kerajaan.

Ini adalah satu lagi contoh kerajaan yang cuba memaksa perjalanan ke dalam hidup anda. Ia adalah merebut maklumat yang terang, dan mereka tidak cuba menyamar. Sekurang-kurangnya, tidak begitu baik. Berita itu menyedarkan apabila Telecom.kz melancarkan pelan pengawasan dalam siaran akhbar November. Ia tergesa-gesa dikeluarkan, tetapi apabila orang akan mengetahui bahawa Google menyimpan segala-galanya …

Ia bukan kali pertama kerajaan cuba untuk mengusung cara mereka ke dalam kehidupan digital kita. Dan ia pastinya tidak akan menjadi yang terakhir. Tetapi sekurang-kurangnya sekarang kita tahu mereka melakukannya, dan kita boleh melindungi privasi kita. Ia hampir melukakan hati mereka untuk melihat kesalahan mereka.

Dapatkan ExpressVPN

Bagaimana Menghentikan Kerajaan Daripada Mengintip Anda

Jika anda bimbang tentang mana-mana kerajaan mengintip awak, ada cara mudah untuk mengalahkan mereka. ExpressVPN berfungsi dengan menyembunyikan lokasi anda dari mata yang mengintip. Mereka boleh mendesak anda memasang semua sijil di Kazakhstan, tetapi mereka tidak boleh melakukan apa-apa apabila sambungan anda berasal dari negara di luar bidang kuasa mereka.

Nasib baik, dunia besar. Dan ExpressVPN telah dilindungi. Anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi VPN kami untuk penyemakan imbas peribadi. Malah yang ada di Kazakhstan. (Ya, kita ada di sana kerana kita hebat).

▻ Lima tinggi. ✋

Dapatkan sambungan Internet peribadi anda dari ExpressVPN. Dan mungkin menjimatkan wang anda, pada kali seterusnya anda ingin menyewa kereta. Atau seekor keldai menyeret kereta. Ia adalah Internet anda. Buat apa yang awak suka!

Dapatkan ExpressVPN

Imej yang diketengahkan: siempreverde22 / Kelab Photo Dollar

Undang-undang baru untuk membuat keuntungan tidak kerajaan Kazakhstan yang begitu mulia
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.