Anugerah BestVPN.com memberikan kepujian tertinggi ExpressVPN

ExpressVPN memenangi VPN terbaik keseluruhan dalam anugerah BestVPN.com

Sejak beberapa minggu yang lalu, orang telah mengundi di BestVPN.com untuk perkhidmatan VPN kegemaran mereka-merentasi pelbagai kategori yang berbeza.

Nah, kami sangat bangga untuk mengumumkan bahawa (drumroll) …

ExpressVPN memenangi VPN keseluruhan terbaik dan penghargaan VPN terpantas!

ExpressVPN adalah Pemenang Keseluruhan Anugerah BestVPN.com

Terdapat banyak perkhidmatan VPN di luar sana, jadi ExpressVPN gembira kerana anda mengundi kami sebagai penyedia VPN terbaik.

Seperti yang dinyatakan oleh BestVPN.com:

“… penyedia terbaik menawarkan privasi yang luar biasa, sokongan pelanggan yang hebat, proses pendaftaran yang lancar, mudah menggunakan teknologi dan keupayaan untuk membuka kunci laman web dari seluruh dunia.”

ExpressVPN memenangi kredit untuk ciri perintis yang telah menjadi piawai industri, seperti jaminan wang balik tanpa jaminan selama 30 hari dan 24/7 sokongan sembang langsung.

Pengundi menjaringkan ExpressVPN sangat tinggi di semua kategori, dengan Pasukan Sokongan dan piawaian privasi, khususnya, menerima pujian yang tinggi. Kata BestVPN.com:

“ExpressVPN menjaringkan secara konsisten dengan baik dalam semua metrik yang kami gunakan untuk menilai prestasi keseluruhan setiap VPN.”

Besar terima kasih kepada semua yang mengundi!

Anugerah BestVPN.com: VPN keseluruhan yang terbaik dan VPN terpantas

ExpressVPN mengundi VPN terpantas di Anugerah BestVPN.com

Dalam kajian bebas sebelumnya, BestVPN.com menguji 15 perkhidmatan VPN dalam satu siri ujian kelajuan terkawal. Ujian mengesahkan ExpressVPN sebagai VPN terpantas.

Penyelidikan saintifik adalah satu perkara, tetapi mungkin lebih penting untuk mendengar secara langsung daripada pengguna yang arif bahawa pengalaman dunia nyata mereka mencerminkan data. Itulah sebabnya kami sangat gembira bahawa pengguna VPN bersetuju dengan ujian BestVPN.com dan kadar ExpressVPN sebagai VPN berpuasa.

Dalam kata-kata BestVPN.com sendiri:

“… ExpressVPN adalah pemenang keseluruhan yang jelas.”

Apakah Anugerah BestVPN.com??

Anugerah BestVPN.com bertujuan untuk mengenali banyak perkhidmatan VPN yang luar biasa di pasaran dan meningkatkan ketelusan dan piawaian di seluruh industri.

Kriteria yang mantap, diukur secara objektif dan saintifik, mungkin digunakan untuk beberapa faktor utama yang menjadikan perkhidmatan VPN yang sangat baik. Ahli-ahli industri keselamatan dihormati menyertai proses pengujian untuk memastikan objektiviti dan ketelusan.

Terima kasih banyak kepada semua yang mengundi ExpressVPN!

Bukan untuk mendapatkan semua pemenang seperti pemenang Oscar, tetapi ia cukup indah untuk mengetahui bahawa anda dan gals seperti apa yang kita lakukan.

Jadi ucapan terima kasih yang super untuk penarafan ExpressVPN sebagai perkhidmatan VPN terbaik dan terpantas.

Sniff. Saya fikir saya ada sesuatu di mataku.

Anugerah BestVPN.com memberikan kepujian tertinggi ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.