Apakah Lokasi Pintar ExpressVPN dan kapan anda harus menggunakannya?

Apakah Lokasi Pintar ExpressVPN dan kapan anda harus menggunakannya?

Ciri Lokasi Pintar ExpressVPN adalah alat yang dibina terus ke dalam aplikasi yang akan sentiasa memilih lokasi VPN terbaik untuk anda.

Lokasi Pintar menggunakan algoritma pintar (dimasak oleh pasukan dev kami yang menarik) untuk menempatkan kedudukan VPN menggunakan metrik seperti kelajuan muat turun, latensi, dan jarak.

Jika anda ingin menyambung dengan cepat, dan kelajuan kilat adalah keutamaan anda, menggunakan Lokasi Pintar akan menghapuskan meneka dan memastikan anda mendapat pengalaman yang anda cari.

Bilakah saya harus menggunakan Lokasi Pintar?

Perkara terbaik mengenai Lokasi Pintar ialah ia hanya berfungsi.

Tidak kira di mana anda berada: Lokasi Pintar akan menyampaikan lokasi VPN terpantas dan paling boleh dipercayai untuk anda.

Banyak faktor berlaku ketika cuba memilih lokasi VPN yang sesuai untuk situasi anda, dan itu bukan hanya di mana anda berada. Sebagai contoh, pengguna di AT&T di New York mungkin tidak mempunyai keperluan sambungan yang sama seperti pengguna New York lain yang berlaku di Verizon.

Daripada menatal melalui semua lokasi ExpressVPN mencari sambungan terbaik anda, mengapa tidak membenarkan Lokasi Pintar melakukannya untuk anda?

Tidak perlu berfikir mengenainya. Hanya biarkan apl itu mengangkat berat, duduk kembali, dan nikmati internet yang selamat dengan kelajuan yang terbaik.

Lebih-lebih lagi, menggunakan Lokasi Pintar adalah mudah.

Bagaimanakah saya menggunakan Lokasi Pintar??

Untuk menyambung menggunakan Lokasi Pintar pada apl Windows, Mac, Android, atau iOS, hanya klik atau ketik pada butang VPN ON.

Tangkapan skrin dari Lokasi Pintar ExpressVPN

Itu sahaja. Cuma klik butang besar, dan anda semua ditetapkan!

Lokasi Pintar dibina khusus untuk mereka yang tidak memerlukan sebarang pelayan khususnya dan hanya mahu sambungan yang terbaik-setiap masa.

  Hadiah untuk privasi: Masa Depan Biasiswa Privasi ExpressVPN
Apakah Lokasi Pintar ExpressVPN dan kapan anda harus menggunakannya?
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.