Aplikasi router ExpressVPN: Kemas kini terkini dan peningkatan perisian

Kemas kini terkini mengenai aplikasi penghantar ExpressVPN.

Klik di sini untuk perisian router ExpressVPN yang terkini

Untuk versi lama ExpressVPN untuk penghala klik di sini

Adakah anda bosan dengan menyediakan VPN pada setiap peranti anda dan menyambungkannya satu persatu? Bukankah lebih baik untuk melindungi setiap peranti di rangkaian rumah anda dengan satu klik??

Hari ini, kami teruja untuk mengumumkan aplikasi router ExpressVPN yang terkini. Dibentuk semula dari bawah ke atas, aplikasi baru sukan bertambah baik, penampilan yang lebih bersih, dan semua ciri yang terkemuka di industri yang anda telah cintai dan percaya.

Bersedia untuk menyemaknya? Inilah pandangan mengintip.

Antara muka pengguna yang direka semula

Dashboard versi aplikasi pembawa ExpressVPN.

Apa gunanya VPN terbaik di sekeliling jika anda tidak dapat mencari atau menggunakan ciri-cirinya? Aplikasi penghala ExpressVPN telah melalui penjajahan lengkap, menjadikannya lebih mudah untuk mencari apa yang anda perlukan.

Inilah tur cepat antara muka penghala semula yang direka bentuk semula:

 • Papan Pemuka: Sambung ke VPN, lokasi swap, dan mengawal peranti mana yang dialihkan melalui VPN
 • Pilihan VPN: Konfigurasikan tetapan protokol dan akaun ExpressVPN anda
 • Tetapan rangkaian: Ubah nama Wi-Fi, kata laluan dan tetapan sambungan internet anda
 • Tetapan lanjutan: Kemas kini, buat sandaran, dan pulihkan perisian tegar router anda, dan konfigurasikan tetapan DDNS dan Port Forwarding anda

Kebolehpercayaan sambungan yang bertambah baik

Apl penghalaan baharu bukan sahaja direka untuk kelihatan lebih cantik, tetapi ia juga direka bentuk untuk menyambungkan angin. Algoritma sambungan baru yang riang membolehkan anda memukul "Sambung" dan menjamin semua peranti anda dalam beberapa saat.

Sebaik sahaja anda disambungkan, nikmatilah kelajuan yang telah anda harapkan. Aplikasi ini berjalan pada peranti perkakasan yang memberikan kelajuan VPN hingga 30Mbps, jadi sama ada anda sedang streaming pertunjukan kegemaran anda atau pwning noobs online, anda dijamin kelajuan terbaik dalam kelas setiap saat.

Cuba aplikasi ExpressVPN baharu untuk penghala

Jadi apa yang anda tunggu? Jika anda sudah menggunakan ExpressVPN untuk penghala, dapatkan kemas kini terkini dan terhebat dalam tiga langkah:

 1. Log masuk ke akaun anda
 2. Tekan butang "Set Up ExpressVPN" hijau
 3. Muat turun firmware baharu untuk penghala anda

Dan jika anda belum lagi mendapati kemudahan mempunyai setiap peranti di rumah anda dilindungi dari sumber, periksa senarai model penghala yang serasi kami. Anda juga boleh memesan router VPN dengan ExpressVPN yang telah dipasang.

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, Pasukan Sokongan ExpressVPN tersedia sekitar jam untuk membantu anda.

Kemas kini aplikasi router sebelumnya

ExpressVPN 1.01 untuk router

Tertanya-tanya bagaimana menambah rangsangan tambahan untuk keselamatan Internet di rumah anda? ExpressVPN kini menawarkan aplikasi yang mudah digunakan untuk penghala. Ini membolehkan anda melindungi setiap peranti yang disambungkan ke rangkaian Wi-Fi rumah anda-walaupun yang tidak dapat menjalankan perisian VPN.

Bagaimana itu untuk perlindungan maksimum?

Kenapa Gunakan VPN pada Router?

Apabila anda menggunakan aplikasi ExpressVPN untuk penghala, anda boleh melindungi semua peranti di rumah anda, walaupun yang tidak dapat menjalankan VPN. Betul! Anda Apple TV, Xbox, PlayStation, Chromecast, dan pelbagai alat "Internet Perkara" baru seperti kunci pintar, mentol lampu pintar, dan tandas pintar semuanya dilindungi.

Selain itu, anda akan memastikan keselamatan rangkaian anda terhadap isu keselamatan dan privasi seperti kebocoran IP atau DNS.

3 Alasan Mengapa App Router ExpressVPN Better Than Rest

Terdapat banyak cara untuk mendapatkan VPN pada penghala, tetapi aplikasi baru ExpressVPN menang dengan mata-mata kuat ini:

1. Mudah digunakan. Dapatkan kesederhanaan aplikasi ExpressVPN untuk peranti lain, kini pada penghala anda.

get-connected-easilyAntara muka yang mudah dan bergaya

2. Perlindungan terbaik dalam kelas. Sesetengah router yang dikonfigurasi secara manual masih boleh mempunyai kebocoran DNS atau IP. Aplikasi ExpressVPN untuk penghala direka khusus untuk mencegah kebocoran jenis ini, dengan itu memberikan anda perlindungan yang lebih baik serta kelajuan sambungan pantas.

penyambung vpn

3. Kelajuan pantas. Aplikasi ini berjalan pada peranti perkakasan yang memberikan kelajuan VPN hingga 30Mbps, yang lebih cepat daripada kebanyakan router VPN yang lain, dan bagus untuk bahkan tahap penstabilan video tertinggi. Dan jika anda memerlukan bantuan apa-apa, sokongan sepanjang hari ExpressVPN hanya satu klik sahaja!

Bunyi hebat! Di mana saya boleh mendapatkan ini?

 1. Untuk menggunakan ExpressVPN pada penghala, anda perlu terlebih dahulu langganan ExpressVPN.
 2. Dapatkan salah satu daripada model penghala yang disokong berikut (dengan lebih banyak akan datang!):
  1. Linksys WRT1200AC
  2. Linksys WRT1900AC
  3. Linksys WRT1900ACS
 3. Anda boleh mendapatkan penghala anda (dengan semua pra-muat dan sedia pergi) melalui FlashRouters. Sebagai alternatif, anda boleh membeli perkakasan dalam talian di Amazon atau kedai Linksys dan kemudian tambah firmware ExpressVPN kemudian.
 4. Flash perisian ExpressVPN ke peranti (hanya jika anda membeli melalui Amazon atau Linksys).
  1. Masuk ke laman web ExpressVPN
  2. Klik "Setup ExpressVPN"
  3. Buka bahagian "Penghala"
  4. Pilih model penghala tepat anda dan muat turun imej firmware
  5. Ikut arahan pemasangan untuk Linksys WRT1200AC atau Linksys WRT1900AC (S).

Apa yang Anda fikirkan App ExpressVPN Baru untuk Penghala?

Sekarang anda tahu di mana dan bagaimana untuk mendapatkan aplikasi ExpressVPN untuk penghala, bagaimana ia berfungsi untuk anda? ExpressVPN komited untuk membawa anda aplikasi terbaik, dan mengalu-alukan semua soalan, komen, dan / atau keprihatinan anda. Hanya tinggalkan mereka dalam komen di bawah.

Dan, seperti biasa, jangan teragak-agak untuk menghubungi Sokongan jika anda mempunyai sebarang pertanyaan!

Aplikasi router ExpressVPN: Kemas kini terkini dan peningkatan perisian
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.