ExpressVPN melancarkan aplikasi dan pelanjutan penyemak imbas dalam lebih daripada sedozen bahasa

ExpressVPN melancarkan aplikasi dan pelanjutan penyemak imbas dalam lebih daripada sedozen bahasa

Privasi dan keselamatan dalam talian adalah hak asas tidak kira bahasa apa yang anda bercakap.

Itulah sebabnya ExpressVPN berbangga untuk mengatakan bahawa kami kini menawarkan kami aplikasi dan pelanjutan penyemak imbas dalam lebih daripada sedozen bahasa.

Aplikasi kami untuk Windows, Android, dan iOS baru-baru ini dinaik taraf untuk menyokong pelbagai bahasa, seperti sambungan pelayar untuk Chrome dan Firefox. Bergantung kepada platform, ini termasuk Denmark, Belanda, Finland, Perancis, Jerman, Itali, Jepun, Korea, Norway, Poland, Portugis, Rusia, Sepanyol, Sweden, Thailand, dan Turki.

Ini telah datang selepas inisiatif bercita-cita untuk menterjemahkan laman web kami. Hari ini, hampir semua bahagian paling popular di laman web kami telah disediakan di beberapa atau semua bahasa ini.

Lebih banyak bahasa pada lebih banyak peranti

Kami telah pergi jauh, tetapi ini adalah kerja yang sedang berjalan: Tidak setiap platform mempunyai akses kepada semua bahasa di atas, dan sokongan berbilang bahasa masih dikembangkan untuk aplikasi Mac kami. Tetapi kami komited untuk memperluaskan pilihan bahasa kami untuk menjadikan perkhidmatan kami lebih mudah diakses oleh pengguna antarabangsa.

Jika anda baru memuat turun salah satu apl yang disokong, bahasa akan menjadi lalai ke bahasa semasa peranti anda. Pengguna boleh menukar bahasa dalam tetapan aplikasi dengan mudah.

Untuk butiran tentang cara menukar bahasa, lihat halaman sokongan kami untuk Windows, Android, iOS dan sambungan penyemak imbas. Anda mungkin perlu mengemas kini apl atau pelayar penyemak imbas anda ke versi terkini untuk mengakses semua bahasa yang disokongnya.

ExpressVPN sentiasa mencari cara untuk meningkatkan pengalaman menggunakan VPN. Memperluas pilihan bahasa telah menjadi sebahagian utama usaha ini.

Marilah kita tahu pemikiran anda dalam komen. Dan, jika sesuai dengan anda, cuba bahasa yang berbeza pada aplikasi ExpressVPN atau pelanjutan penyemak imbas anda. Kami harap ia menjadikan pengalaman anda lebih baik.

ExpressVPN melancarkan aplikasi dan pelanjutan penyemak imbas dalam lebih daripada sedozen bahasa
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.