ExpressVPN menerima pembayaran kad kredit secara langsung

expressvpn-menerima-semua-utama-kad

ExpressVPN dengan bangga menerima semua kad kredit utama, walaupun banyak pesaing kami akan memaksa anda untuk menggunakan perkhidmatan pembayaran dalam talian seperti BlueSnap, 2Checkout, atau Payza untuk membeli perkhidmatan VPN mereka.

GET EXPRESSVPN SEKARANG

ExpressVPN Boleh Terima Bayaran Kad Kredit Langsung Apabila Banyak Pesaing Kami Tidak Boleh

ExpressVPN telah lama berniaga dan mempunyai reputasi yang sangat baik sebagai pembekal perkhidmatan VPN yang terkemuka.

Jenama pengeluar kad kredit (VISA, MasterCard, Amex, dan Discover) tahu ini dan mempunyai hubungan langsung dengan ExpressVPN. Hubungan ini dikekalkan sebahagiannya kerana penapisan penipuan dan sistem pengesahan dalaman yang kuat dari ExpressVPN yang menghalang pengguna yang tidak sah daripada mendaftar dengan kad kredit yang dicuri.

Mengapa Perkhidmatan Pemeriksaan Dalam Talian Tidak Sempurna untuk Pelanggan

  1. Anda mungkin mendapati pembelian kad kredit anda disekat kerana anda meletakkan pesanan di luar negara asal anda. Kemudian, anda perlu menghubungi syarikat kad kredit anda atau menghantar dokumen pengesahan kepada syarikat pembayaran, hanya untuk menolak pesanan melalui.
  2. Pelanggan yang membeli VPN sering menghargai privasi dan tidak mahu melibatkan penyedia pembayaran pihak ketiga dengan istilah privasi yang berbeza.
  3. Syarikat-syarikat checkout boleh tidak boleh dipercayai dan boleh memotong perkhidmatan kepada penyedia VPN untuk beberapa alasan. Salah satu pesaing terbesar kami baru-baru ini bahawa Plimus telah menamatkan hubungan pemprosesan pembayaran mereka. Bagi pelanggan, ini bermakna anda perlu mencari kaedah pembayaran baru, atau risiko kehilangan perkhidmatan VPN anda.
  Pilihan PayPal ke dalam pembayaran Bitcoin melalui BitPay, Coinbase dan GoCoin

Bayar untuk ExpressVPN dengan Paypal atau Bitcoin

  • Sangat mudah untuk membayar VPN anda dengan Paypal. ExpressVPN menerima pembayaran Paypal, kerana ramai pengguna meminta ciri ini.
  • ExpressVPN juga menerima bayaran bitcoin, untuk privasi dan keselamatan checkout lengkap.

GET EXPRESSVPN SEKARANG

Adakah anda mempunyai cadangan untuk bentuk pembayaran lain yang harus diterima oleh ExpressVPN? Biarkan pendapat anda di dalam komen di bawah!

ExpressVPN menerima pembayaran kad kredit secara langsung
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.